LambisElef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εισαι σιγουρος? γιατι εχω αγοράσει στο παρελθον με master eurobank απο gearbest η τιμη σε euro Που έβλεπα αλλα το gearbest χρεωσε δολαρια και η eurobank Με τη σειρα της 2,5 ευρω εξοδα Τα 2.5€ (λόγω άλλου νομίσματος δε θα με πειράξουν, καθώς η τιμή είναι ήδη πάτος... Αν είναι έτσι είμαι οκ και ευχαριστώ για την πληροφορία Μακριά από Eurobank και Mastercard!!! Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
sndev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αν τα 2,5 ευρω δε σε πειραζουν τοτε οχι δεν εχεις πρόβλημα τότε , αυτα που λενε με τις ισοτιμιες και διαφορες ιστοριες με τις τραπεζες απλα τρομοκρατουν το κοσμο χωρις ουσια για εμενα. το πολυ πολυ δε θα σου κανει συναλαγη με 1,124 αλλα με 1,3 + παντα τα 2,5 ευρω καταλαβαινεις οτι η εξτρα διαφορα πλην το 2.5ευρω ειναι αμελητεο.. κατι λεπτα του ευρω σε τετοια νουμερα. πληροφοριακά η alpha δεν εχει το 2,5ευρω ενω η πειραιως νομιζω χρεωνει 4 ευρω αν γινει η συναλαγη σε ευρώ προφανως δεν έχεις τπτ απο τα παραπάνω, αλλα τονιζω οτι παντα το gearbest εμενα με χρεώνει σε dollars 1
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 2.5€ (λόγω άλλου νομίσματος δε θα με πειράξουν, καθώς η τιμή είναι ήδη πάτος... Αν είναι έτσι είμαι οκ και ευχαριστώ για την πληροφορία Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Ακριβώς επειδή χρεώνει. Συν ότι σαν τράπεζα είναι από τις πιο αντιπαθείς. Και σου μιλάω και από προσωπική εμπειρία αλλά και από όσους φίλους μου μου έχουν πει 1
LambisElef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα, να 'στε καλά παιδιά. Κατατοπιστικότατοι!
Amaretos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Να υποθέσω οτι και σε εσας πηρε καποιο καιρό να εμφανίστει το tracking στο site? Χτες το απογευμα μου ηρθε email οτι εγινε shipped , εχω τον κωδικό αλλα στο Ολλανδικό site ακομα τιποτα http://www.postnl.post/
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις πολλές μέρες ακόμα μπροστά σου Amareto για να εμφανιστεί το πρώτο update. Υπομονή! 1
sistah Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Eιναι πολυ συχνο φαινομενο να τα ανοιγουν για να τσεκαρουν την κατασταση τους οι Κινεζοι. Ο καθενας το δεχεται οπως θελει αλλα ρεαλιστικα δεν τα ανοιγουν να παιξουν κανα game...Ισχυει οτι μυριζουν καινουργιλα και μαλιστα αρκετα ομως δεν ειχε κανενα σακουλακι απλα καποιος το ανεφερε ετσι και εσπειρε την καταστροφη.Μονο στο Logo ειχε ζελατινα ωστε να προστατευθει και τελος, δεν γινεται να μπει αλλου σακουλακι, αντε ισως στο extended καλωδιο.Σε οσα reviews εχω δει στο inet δεν εχω δει σακουλακια.
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 μολις εφτασα σπιτι και τα ανοιξα δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα ανοιχτο εξω απο το κουτι τους καμια ζελατινα ξεκολλημενη ή κατι τετοιο! Επισης δεν βλεπω η eurobank να μου εχει παρει 2.5 ευρω παραπανω για την συναλλαγη μου! τυφλαμαρα μαλλον! Τα ακουστικα μου μοιαζουν πολυ ωραια και ξεκουραστα αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν ρυθμιση ηχου μου την σπαει παρα πολυ προσωπικα και με κανει να μην παταω το κουμπι και για 2η αγορα τους! Το ακουστικο ηθελε μια μικρη πιεση για να μπει μεσα στο ειδικο βυσμα του ακομα δεν εχω προλαβει να το τεσταρω με καποιον αλλον στο skype πως με ακουνε αυτοι! 1
saxos55 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις πολλές μέρες ακόμα μπροστά σου Amareto για να εμφανιστεί το πρώτο update. Υπομονή! Καλά σου λέει ο mistac75. Υπομονή! Εντωμεταξύ ακόμα να γίνει κάποιο update στο tracking number!!! Άντε να δούμε. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχω κάποιο update θα επικοινωνήσω με το gearbest. Άρχισα να ψιλοανησυχώ! Αν είναι έτσι τότε εντάξει. Οπότε θέλει ακόμα για Ευρώπη... Ουουουου! Την άλλη βδομάδα λογικά. Για φαντασου. Χειροτεροι και απο την Κινα τα ΕΛΤΑ! Χαχαχα! Μακάρι να μου έρθουν και μένα σε 15 μέρες!!! Αλλά δεν το βλέπω!! Ευελπιστώ τέλος της άλλης βδομάδας! 20/8 έφυγε από Κίνα. Περίμενα σήμερα 29/8 να έχω κάποιο update ότι έχει φτάσει Τσεχία. Αλλά πουθενά σε κανένα tracking, ούτε στο http://www.sky56.cn/english/track/index ούτε στο http://www.17track.net/en δεν βρίσκει το δέμα. Να αρχίσω να ανησυχώ, ή μέχρι το τέλος της εβδομάδας λογικά θα γίνει το update στο tracking; Φίλε μου δεν κατάλαβες. Δεν έχει γίνει ΚΑΝΕΝΑ update από την ώρα που έφυγε το προϊόν από την Κίνα. Και στα 2 sites!!! ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ. Κοινώς δεν ξέρω που βρίσκεται!!! Το μοναδικό update έγινε όταν έγινε dispatched το προϊόν. Ούτε καν ότι το item is pre-advised δε μου γράφει. Edit: Εν τέλη μόλις έστειλα ticket στο Gearbest ότι δεν έχω κανένα tracking update ενώ περίμενα τουλάχιστον μέχρι χτες να γίνει κάποιο update! Ελπίζω μέχρι το πολύ αύριο να φτάσει επιτέλους Τσεχία ή κάτι, κάποια κίνηση τέλος πάντων! Σα να μη ξέρω που βρίσκονται τα ακουστικά! Χαχαχα! Απάντηση Gearbest: "Dear EIRINAIOS, Thank you very much for ordering on Gearbest. Please take a look at your shipping details as follows: The delivery information customers: EIRINAIOS MISTAKIDIS, shipping address: ***** city: ***** state: ******* zip_code: ******* country: GR, phone: ******** Tracking number: **************** shipping method: CZGH, tracking site: http://www.sky56.cn/english/track/index shipping date: 2016-08-20 19:54:36,estimated time: 15-25 business days, sku*quantity:185247101 * 1 , The precise shipping time can also be affected by factors such as customs, remote locations, peak shipping periods, Holidays and Festivals, inclement weather and operational issues impacting the shipping company. Thank you very much for your patience. If your problem isn't solved, you can reply this ticket to get further assistance. We are always happy to help you. Thanks for you patience and understanding. Best Regards Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/" Τους απάντησα ότι θα περιμένω για update μέχρι την Παρασκευή αργά το βράδυ. Και ότι εκτίμησα την άμεση απάντησή τους. Άντε να δούμε τι θα δούμε! Άρα λοιπόν λογικά από βδομάδα θα έρθουν εδώ. Άντε να δούμε!!! Και ενώ η Τσεχία είναι δίπλα εδώ και 2 μέρες ακόμα να πάει.. Και συνολικά έχει μείνει στην Φρανκφούρτη στο κέντρο διαλογής 6 μέρες; Ρεεε αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς!!! Χαχαχα!!! Ότι να ναι!!! Γερμανία - Τσεχία ένα τσιγάρο δρόμος είναι και τους παίρνει 4 μέρες για να ειδοποιήσουν τα Τσέχικα ταχυδρομεία και πόσες μέρες ακόμα για να το στείλουν; Καλά μέσα Σεπτέμβρη!!! Ποιο πολύ το καθυστερούν στην Ευρώπη προς τον προορισμό του, παρά από το να έρθει από την Κίνα στην Ευρώπη!!! Χαχαχα!!!! Αν ξανά αγοράσω από Κίνα παρόλο που δεν φταίνε.... Αει στο καλό δηλαδή! Ξέρει κανείς τηλ για το κέντρο διαλογής της Φρανκφουρτης, να τους πάρω να τους ξεχεσω τους σκατογερμανους, από τις 25/9 είναι εκεί το δέμα και δε λέει να φύγει! 4 μόλις μέρες έκανε για να έρθει Ευρωπη και τώρα κολλησαμε με την σκατοφαρα τους, αεί συχτηρ δηλαδή!!! Τα χω πάρει τα μάλα λέμε!!!! Finally!!!! Number: *************** Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2016-09-02 19:00 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD 2016-09-02 13:55 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country: Czech Republic 2016-09-02 00:00 The consignment was sent to the destination country. 2016-09-02 00:00 The consignment was posted. ====================================== Powered by www.17track.net Ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή να είναι σπίτι μου! Μία ερώτηση, αν ξέρει κάποιος. Όλα τα δέματα του εξωτερικού, περνάνε πρώτα από το Κέντρο Διαλογής στην Αθήνα και μετά στέλνεται στον προορισμό του; Π.χ. Θεσσαλονίκη, ή πηγαίνει απευθείς στο Κέντρο Διαλογής της περιοχής που θα πάει; ΕΛΤΑ φίλε μου, εγγύηση!!! Και γω μου φαίνεται αφού το tracking δείχνει ότι χτες στις 00:00 υποτίθεται έγινε posted από Τσεχία, από Δευτέρα θα τα πάρω. Σιγά να μην προλάβουν να έρθουν Παρασκευή Σαλόνικα!! Αει στο καλό πια!!! 5
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά σου λέει ο mistac75. Υπομονή! Χαχαχαχα, αν δε πάθεις δε θα μάθεις!!! Χαχαχα!!! 1
sb68s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παραγγελία 22/8, σήμερα παραλαβή, με Ολλανδικό χωρίς να πληρώσω tracking αλλά ήρθαν συστημένα. Από τους πιο γρήγορους χρόνους (αν όχι ο γρηγορότερος) από ότι έχω παραγγείλει μέχρι σήμερα από Κίνα. Πολύ καλή η ποιότητα των ακουστικών.
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παραγγελία 22/8, σήμερα παραλαβή, με Ολλανδικό χωρίς να πληρώσω tracking αλλά ήρθαν συστημένα. Από τους πιο γρήγορους χρόνους (αν όχι ο γρηγορότερος) από ότι έχω παραγγείλει μέχρι σήμερα από Κίνα. Πολύ καλή η ποιότητα των ακουστικών. Σε 15 μέρες!!! Ουάου!!! Είσαι από τους τυχερούς. Εγώ αν δε μου έρθουν αύριο την Παρασκευή που θα έρθουν σίγουρα, θα κλείσω 19 μέρες. Δε κάνεις κανένα unboxing και ας το άνοιξες ήδη... Δε πειράζει
Aias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 παραγγειλα σημερα και εγω για καβατζα στα 35.28 ευρω με το κουπονι του φιλο πριν μερικες σελιδες.
kostakiss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Να σας πω κατι, τα ακουστικα γενικα μαρεσουν ειδικα αυτα που ειναι vfm, απλα φοβαμαι μην τα παρω και μξυ μεινουν(δεν τα χρησιμοποιησω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις