mistac75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι οχι? Οκ. Απλά πιστεύω ότι το full refund για έναν πιο σοβαρό λόγο αξίζει πολύ περισσότερο. Τεσπα
iakoboss7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Και πιστεύεις ότι αξίζει να πάρεις πίσω 4.44€ επειδή βρήκες ανοιχτή την συσκευασία αλλά το προϊόν λειτουργεί κανονικότατα χωρίς προβλήματα; φυσικα... δεν το αγορασα για να ειναι ανοιχτη η συσκευασια... αν φυσικα στο μελλον χαλασει θα παω και για full refund, δεν χανεις τα δικαιωματα σου επειδη πηρες partial refund... τελος 5 δολαρια πηρα για το powerbank (εκανε 17 τοτε που το πηρα αρα σχεδον 1/3), για τα ακουστικα θα ζηταγα τουλαχιστον 10 δολαρια επειδη ειναι ανοιχτο... οταν ενα προιον ειναι NEW αρα ειναι και σφραγισμενο-αμεταχειριστο-δεν γουσταρω να το εχει δει κανενα ματι περα απο το δικο μου... οταν δεν ειναι ετσι τοτε partial refund...
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 φυσικα... δεν το αγορασα για να ειναι ανοιχτη η συσκευασια... αν φυσικα στο μελλον χαλασει θα παω και για full refund, δεν χανεις τα δικαιωματα σου επειδη πηρες partial refund... τελος 5 δολαρια πηρα για το powerbank (εκανε 17 τοτε που το πηρα αρα σχεδον 1/3), για τα ακουστικα θα ζηταγα τουλαχιστον 10 δολαρια επειδη ειναι ανοιχτο... οταν ενα προιον ειναι NEW αρα ειναι και σφραγισμενο-αμεταχειριστο-δεν γουσταρω να το εχει δει κανενα ματι περα απο το δικο μου... οταν δεν ειναι ετσι τοτε partial refund... Εχεις δίκιο.Απλα για μένα το partial refund δεν έχει νόημα αφού δουλεύουν απροβληματιστα. Αλήθεια τι δικαιολογία φέρανε για το οτι ήρθαν ανοιχτά;
iakoboss7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 η δικαιολογια ηταν οτι πουλανε ΜΟΝΟ νεα και αυθεντικα προιοντα (εθεσα το θεμα του οτι μπορουν να ειναι μεταχειρισμενα η μουφα) και μου προτειναν refund 3 δολαρια, επεμεινα για κατι παραπανω και μου προτειναν 5 δολαρια οπου και δεχτηκα.
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα δεν είπαν γιατί ανοίχτηκαν. Άρα μάλλον τα ανοίγουν αυτοι για τους δικούς τους λόγους! Απαράδεκτο όπως και να έχει
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 οταν ενα προιον ειναι NEW αρα ειναι και σφραγισμενο-αμεταχειριστο-δεν γουσταρω να το εχει δει κανενα ματι περα απο το δικο μου... οταν δεν ειναι ετσι τοτε partial refund... Εγω παλι οταν ειναι ενα προιον καινουργιο/σφραγισμενο αν δω και ειναι ανοιγμενη η συσκευασια την επιστρεφω πισω οπως ειναι και ζηταω αλλη,αλλιως επιστροφη χρηματων. Αυτο με την μερικη επιστροφη σαν λογικη ειναι το λιγοτερο αστειο. Πουλαει ο αλλος ανοιγμενα προιοντα για καινουργια και δινει μερικα ευρω για να το κανει γαργαρα. Απο την αλλη γιαυτο το λογο και δεν αγοραζω προσωπικα απο gearbest/aliexpress για να μην τυχει να μπλεξω σε τετοια περιστατικα.
ma3stros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Η απαντηση απο gearbest: "It is for sure the product is brand new. We always do the quality control before send the product out. And the customs officers need to check it while the transmitiing. Could you please check it carefully, is there anything missing, is it working well? " Η αληθεια ειναι οτι 'μυριζουν' καινουργια αν με πιανετε
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω προσωπικα θα αισθανομουν λιγο τσιπης να ζητησω 3 και 5 ευρω επειδη ειναι ανοιχτη η ζελατινα δεν ξερω, προτιμω να τα δωσω πισω να μου δωσουν αλλα παρα να "παρακαλαω" για μειωση της τιμης αφου τα εχω αγορασει! Ειναι δικο μου θεμα βεβαια... Σε αλλα νεα τα ελτα ενω μου ειπαν σημερα το πρωι θα τα εχουν φερει απο το κεντρο δινομης στην περιοχη μου μιλαμε για αποσταση 20 λεπτα οχι αστεια ακομα δεν τα εχουν φερει....Στην εικονα λεει βασικα, τι ακριβως κλεισιμο εννοει δεν ξερω αλλα μιας και βρεχει και βαριεμαι να πηγαινω απο εκει θα παρω τηλ μετα να μαθω ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ 02-09-2016 06:43 Μ.Δ. ΜΟΣΧΑΤΟΥΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ 07-09-2016 07:02 Μ.Δ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕDIT η κακια θα με φαει εγραψα το ποστ και μιση ωρα μετα εφτασε στον Ρεντη! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από panagiotis54 3
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι ειμαι....μονο 1 μηνα παρα 1 μερα κανανε! Τεσπα ελπιζω να ειναι καλα να παρω και 2α με την αλλη προσφορα! thx τον ΟP που βρηκε την προσφορα!
mistac75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Number: **************Package Status: In TransitDestination Country: Greece2016-09-07 11:41 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED2016-09-07 08:36 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)2016-09-07 05:25 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE2016-09-02 19:00 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD2016-09-02 13:55 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMEROrigin Country: Czech Republic2016-09-07 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.2016-09-06 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted.======================================Powered by www.17track.net Ευελπιστώ αύριο να μου φέρουν το χαρτί, ώστε μεθαύριο να το παραλάβω!!!! Θα σας πω και εγώ εντυπώσεις, ανοίγματα(!) και άλλα! Χαχαχα!!!
boboakis10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις τσίμπησα και γω ένα στα 39€ με registered από Ολλανδία και insurance. Πλήρωσα με PayPal κ ενώ μου έδωσε αριθμό παραγγελίας κτλ δεν με έχει χρεώσει ακόμα το PayPal. Είναι έτσι γιατί δεν έχω αγοράσει από GearBest ξανά. Anyway να πω κ εγω ενα ευχαριστώ τον ΟP που βρήκε την προσφορά και ελπίζω να μην έχουμε κάποιο θέμα με το ταχυδρομείο
LambisElef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αγορά με ελληνική VISA/MasterCard έχει κάνει κάποιος; Υπάρχει κάποια "παγίδα" που πρέπει να προσέξω (πχ ισοτιμίες); Είναι έμπιστο το μαγαζί απ' ότι φαίνεται και σκέφτομαι να παραγγείλω κι εγώ το headset.
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι με master card της eurobank τιποτα ιδιατερο σε ευρω ειναι ηδη οτι βλεπεις αυτο χρεωνεσαι! 1
sndev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εισαι σιγουρος? γιατι εχω αγοράσει στο παρελθον με master eurobank απο gearbest η τιμη σε euro Που έβλεπα αλλα το gearbest χρεωσε δολαρια και η eurobank Με τη σειρα της 2,5 ευρω εξοδα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις