Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβάσει στο φόρουμ ότι σε κάποια κινητά παραεισαγωγής ανοίγουν την ταινία ασφαλείας και βάζουν άλλη με μηχάνημα,η αλλαγή δεν φαίνεται.Το κάνουν για να βάζουν στο κουτί Ελληνικό manual.Ισως οι Κινέζοι θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για ξεκάρφωμα αν τα ακουστικά είναι retfurbished.Μπορεί να είναι τόσο αφελείς?Για ποιόν λόγο όμως να τα ανοίξουν?

Δημοσ.

οχι πως απαραίτητα παιζει καποιο ρολο η δικαιολογεί μια κατάσταση , αλλα μιας και Εχω κανει αρκετές παραγγελιες απο το gearbest να αναφερω πως η πλειονότητα των πακετων ηταν ανοιγμενα. οχι οι εσωτερικες ζελατινες εαν υπηρχαν αλλα τα κουτια.

οι παραγγελιες μου ειναι μεταξυ 0.5 ευρω - 50 ευρω  ανα παραγγελια ,σε συνολο αγορων σε 2 χρονια καπου 550-600 ευρω  . δε με απασχολησε ποτε εαν κατι ηταν refurbished , δε πηγε καν το μυαλο μου να πω την αλληθεια. τι να ειναι refurbished η xiaomi λάμπα το κουτι το πλαστικο η τσαντα η το ρολοι τοιχου (παράδειγμα ) η το ζελε που καθαριζει τα keyboard? και ομως ηταν ανοιγμενα τα εξωτερικα κουτια

απλα θεωρώ οτι ισως τα ανοίγουν να τσεκάρουν οτι ειναι ένταξή το αντικείμενο στη θέση του? τι να πω. 

τωρα που το σκευτομαι 3ς xiaomi cameres Που εχω παρει μονο αυτες παιζει να ηταν σε κλειστο κουτάκι...

τη προηγουμενη εβδομαδα μου ρθε το mi band 2 ε.. το κουτάκι ηταν ανοιγμενο και ξανακλεισμενο . το υλικα μεσα απείραχτα σφραγισμένα .. δε βγάζεις ακρη με δαύτους 

Δημοσ.

Δε βλέπω λογω να χαρώ η να στεναχωρεθω. Προβληματισμος ειναι περισσότερο.. Προσωπικά δεν ειχα πλανο να αγοράσω headset, μου νε περιττά, οχι γιατι έχω απλα δε χρεισημοποω. Κατα γενικη ομολογία των παιδιων που ασχολούνται λενε οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρία σε κλιμακα ποιότητα προς τιμή. Ε γιαυτό το λόγω πηρα ενα ζευγάρι που το πιο πιθανο ειναι να μπει σε κανα συρταρι..

Απο εκει κ περα ομως ο Προβληματισμος δε παυει να υπάρχει.. γιατι αν εστω ολο αυτο μεχρι τν τιμη που τα βρισκεις απο αλλου ηταν περιθώριο κέρδους, σιγουρα παγκόσμια καποια μαγαζια θα κατεβαζαν τη τιμη σταδιακα ωστε να πουλήσουν περισσότερα κομμάτια. Οταν βγαινει ομως ενας κ πουλαει 1000 κομμάτια κ ξαφνικα ο δεύτερος που εμφανίζετε με ακομα Χαμηλότερη τιμη πιο κατω κ απο το χωμα και δεν ειναι καποιο μαγαζι σαν το banggood αλλα το zappals ο Προβληματισμος μου μεγαλώνει. Οποιος αγοραζει απο κινεζικα μαγαζιά ισως καταλαβει τι ενοω..

Προς θεου δε αφηνω υπονοούμενο οτι ειναι 2ης διαλογής η ανασκεβασμενα, απλα δε μπορω να χονεψω τη τοσο τεραστια διαφορά τιμης σε τοσο μεγάλη ποσσοτητα.

Δημοσ.

Η λύση είναι απλή. Στέλνεις το serial number στην Kingston και σου λένε αν είναι τα αυθεντικά ή όχι. Και ανάλογα αποφασίζεις αν θα ξανά αγοράσεις από εκεί.

Δημοσ.

το οτι ειναι αυθεντικα δεν σημαινει οτι ειναι και "new"

Ναι αλλά τουλάχιστον είναι αυθεντικά και εφόσον παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα και δεν έχουν φθορές άρα ή είναι καινούρια ή refurbished

Πάντως και ebay τα βρισκεις με γυρω στα 45 με free shipping, μηπως απο την  εταιρεια επεσε η τιμη γενικα?? στο skroutz εδω ποσο εχουν? 79,83? αυτα ειναι? http://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html

Λέγονται HyperX Cloud Core, αυτά που έβαλες είναι τα Cloud τα πρώτα. Εδώ είσαι: http://www.skroutz.gr/s/9541141/HyperX-Cloud-Core.html?from=drop

• Like 1
Δημοσ.

Μολις παρελαβα.

Η συσκευασια κ μενα ειναι ανοιχτη.

Τι σακουλακια κλπ λετε οτι εχουν κανονικα? γτ εμενα δεν βλεπω να εχουν κατι.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα.

Η συσκευασια κ μενα ειναι ανοιχτη.

Τι σακουλακια κλπ λετε οτι εχουν κανονικα? γτ εμενα δεν βλεπω να εχουν κατι.

Ήταν κλειστά σε ζελατίνα ή σακουλάκια μέσα τα εξαρτήματα; Πάντως εγώ θα στείλω ticket στο Gearbest με το ερώτημα γιατί μου ήρθε ανοιχτή συσκευασία. Να δω τι θα πουν!

Δημοσ.

Ήταν κλειστά σε ζελατίνα ή σακουλάκια μέσα τα εξαρτήματα; Πάντως εγώ θα στείλω ticket στο Gearbest με το ερώτημα γιατί μου ήρθε ανοιχτή συσκευασία. Να δω τι θα πουν!

εστειλα :-)

Μεσα δεν εχουν σακουλακια, το μονο που εχουν ειναι ζελατινα στο λογοτυπο δεξια-αριστερα στα ακουστικα.

Απο unboxing που ειδα, δεν εχουν κατι αλλο απο σακουλακια, το μονο προβλημα ειναι η ανοιχτη συσκευασια. Αν και πιστευω οτι τα ανοιγουν για να δουν οτι ολα ειναι οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...