mistac75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τελος η προσφορά. Στα 62 $ πλεον η τιμη. Ας ενημερωσει καποιος τον τιτλο Και αυτό εδώ τι είναι τότε; http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html?wid=21 σε ευρώ 42.80
melodystyle2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τελος η προσφορά. Στα 62 $ πλεον η τιμη. Ας ενημερωσει καποιος τον τιτλο ~42€ το δείχνει με registered shipping
moustakias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα για καποιο λογο μου το βγαζει 62,62$ http://prntscr.com/cdz7q5 το ιδιο λινκ παταω
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εκανα παραγγελια 21/8 με register postnl. Μου δειχνει πλεον κ στα ελτα οτι εχουν ερθει, ελπιζω αυριο να παραλαβω (θα επιβεβαιωσω και θα σας πω) . ..... Επειδη εμενα μου τα παρηγγειλε ενας φιλος και δε ξερω τι εκανε.Πως ακριβως βλεπω αν ειναι register postnl και αν εχουν ερθει ΕΛΤΑ ? Γιατι και γω 20 τα παρηγγειλα και ακομα τιποτα σε κανενα site, περα του κινεζικου.
Exploticon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ...... https://www.zapals.com/kingston-hyperx-cloud-core-professional-gaming-headset-wired-earphone-headphone-with-mic-for-gaming.html τα εβαλαν στα ζαπαλς 35 ευρω ενημερωτικα 3
Exploticon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το zapals από ποιά χώρα στέλνει; εχει πολλες αποθυκες απο χονγκ κονγ αυστραλια μεχρι και μαλαισια εχουν στειλη
ma3stros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εμενα μου τα παρηγγειλε ενας φιλος και δε ξερω τι εκανε.Πως ακριβως βλεπω αν ειναι register postnl και αν εχουν ερθει ΕΛΤΑ ? Γιατι και γω 20 τα παρηγγειλα και ακομα τιποτα σε κανενα site, περα του κινεζικου. θα πρεπει να εχεις το τρακιν και να κανεις εντοπισμο αντικειμενου στα ελτα 1
ambercombie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα με ανοιγμενη συσκευασια. Το πλαστικο sticker. Γιατι?
mistac75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί στάθηκες γκαντέμης φίλε μου! Επικοινωνείς με Gearbest τους στέλνεις και μία φώτο όπως ακριβώς το πήρες και περιμένεις απάντηση¨. Λογικά σου στέλνουν άλλο ή κάνουν refund την κάρτα σου!
johninio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμενα ηταν ανοιγμένα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εσωτερικα ηταν ολοκαίνουργια και τα χρησιμοποιω μια εβδομαδα διχως πρόβλημα.
denis_kos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα κομμένο το αυτοκόλλητο, αλλά δεν έδωσα κ εγώ σημασια. Εσωτερικά όλα κομπλέ με ζελατίνες κτλ.
mistac75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμενα ηταν ανοιγμένα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εσωτερικα ηταν ολοκαίνουργια και τα χρησιμοποιω μια εβδομαδα διχως πρόβλημα. Και εμένα κομμένο το αυτοκόλλητο, αλλά δεν έδωσα κ εγώ σημασια. Εσωτερικά όλα κομπλέ με ζελατίνες κτλ. Στείλατε το Serial Number στην Kingston ή HyperX για να δείτε αν είναι αυθεντικά; Το αν είναι refurbished μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ!
Mikeasdf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα τιποτα με την παραγγελια μου.Στο 17track δεν υπαρχει, ουτε σε τσεχικο/ελληνικο/γερμανικο ταχυδρομειο.
sistah Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα ηταν αθικτο το sticker αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα.Εδω πλεον και τα laptops τα ανοιγουν για windows κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις