Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα παραγγελια 21/8 με register postnl. Μου δειχνει πλεον κ στα ελτα οτι εχουν ερθει, ελπιζω αυριο να παραλαβω :-) (θα επιβεβαιωσω και θα σας πω) .

.....

Επειδη εμενα μου τα παρηγγειλε ενας φιλος και δε ξερω τι εκανε.Πως ακριβως βλεπω αν ειναι register postnl και αν εχουν ερθει ΕΛΤΑ ? Γιατι και γω 20 τα παρηγγειλα και ακομα τιποτα σε κανενα site, περα του κινεζικου.

Δημοσ.

Επειδη εμενα μου τα παρηγγειλε ενας φιλος και δε ξερω τι εκανε.Πως ακριβως βλεπω αν ειναι register postnl και αν εχουν ερθει ΕΛΤΑ ? Γιατι και γω 20 τα παρηγγειλα και ακομα τιποτα σε κανενα site, περα του κινεζικου.

θα πρεπει να εχεις το τρακιν και να κανεις εντοπισμο αντικειμενου στα ελτα

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί στάθηκες γκαντέμης φίλε μου! Επικοινωνείς με Gearbest τους στέλνεις και μία φώτο όπως ακριβώς το πήρες και περιμένεις απάντηση¨. Λογικά σου στέλνουν άλλο ή κάνουν refund την κάρτα σου!

Δημοσ.

Και εμενα ηταν ανοιγμένα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εσωτερικα ηταν ολοκαίνουργια και τα χρησιμοποιω μια εβδομαδα διχως πρόβλημα.

Δημοσ.

Και εμενα ηταν ανοιγμένα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εσωτερικα ηταν ολοκαίνουργια και τα χρησιμοποιω μια εβδομαδα διχως πρόβλημα.

Και εμένα κομμένο το αυτοκόλλητο, αλλά δεν έδωσα κ εγώ σημασια. Εσωτερικά όλα κομπλέ με ζελατίνες κτλ. 

Στείλατε το Serial Number στην Kingston ή HyperX για να δείτε αν είναι αυθεντικά; Το αν είναι refurbished μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ!

Δημοσ.

Ακομα τιποτα με την παραγγελια μου.Στο 17track δεν υπαρχει, ουτε σε τσεχικο/ελληνικο/γερμανικο ταχυδρομειο.

Δημοσ.

Εμενα ηταν αθικτο το sticker αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα.

Εδω πλεον και τα laptops τα ανοιγουν για windows κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...