Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ παραγγελία στις 15/8 το πρωί, και είμαι εδώ κολλημένος: 

2016-08-16 14:11:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-08-17 10:23:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-08-20 17:22:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-08-24 10:38:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-08-25 15:20:00 Information sent to Czech

Και σημερινή ενημέρωση από ελτά, ότι το δέμα δεν έχει μπει καν Ελλάδα ακόμα.

Πάντως δεν κατάλαβα γιατί, ενώ δεν πλήρωσα συστημένο (από απροσεξία μου), μου έστειλαν τελικά το δέμα με tracking number χωρίς έξτρα χρέωση (και πάλι καλά δηλαδή και μπράβο τους!!). Κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία; Παίζει να έχει γίνει κάποιο λάθος και να κοιτάω τζάμπα στα συστημένα δέματα μόνο;

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ παραγγελία στις 15/8 το πρωί, και είμαι εδώ κολλημένος: 

2016-08-16 14:11:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre

2016-08-17 10:23:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre

2016-08-20 17:22:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport

2016-08-24 10:38:00 Frankfurt Sorting Centre

2016-08-25 15:20:00 Information sent to Czech

Και σημερινή ενημέρωση από ελτά, ότι το δέμα δεν έχει μπει καν Ελλάδα ακόμα.

Πάντως δεν κατάλαβα γιατί, ενώ δεν πλήρωσα συστημένο (από απροσεξία μου), μου έστειλαν τελικά το δέμα με tracking number χωρίς έξτρα χρέωση (και πάλι καλά δηλαδή και μπράβο τους!!). Κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία; Παίζει να έχει γίνει κάποιο λάθος και να κοιτάω τζάμπα στα συστημένα δέματα μόνο;

Και συ 6 μέρες... Μάλιστα, φαίνεται συνήθεια τους έχει γίνει!!! Νομίζω αν δε κάνω λάθος ότι πάνω από 40€ ή 40$ παραγγελία πηγαίνει αυτόματα σε συστημένο στο gearsbest. Όχι δεν παίζει λάθος γιατί έτσι έφυγε, συστημένο. Σου έδωσαν το tracking number εξάλλου που δεν μπορεί να είναι λάθος. Είναι σωστοί στην Κινα. Σε αντίθεση με τους Γερμαναράδες πάλι!!!!

Δημοσ.

Και συ 6 μέρες... Μάλιστα, φαίνεται συνήθεια τους έχει γίνει!!! Νομίζω αν δε κάνω λάθος ότι πάνω από 40€ ή 40$ παραγγελία πηγαίνει αυτόματα σε συστημένο στο gearsbest. Όχι δεν παίζει λάθος γιατί έτσι έφυγε, συστημένο. Σου έδωσαν το tracking number εξάλλου που δεν μπορεί να είναι λάθος. Είναι σωστοί στην Κινα. Σε αντίθεση με τους Γερμαναράδες πάλι!!!!

Μα δεν ήταν καν 40$. Ήταν με το LHLH κουπόνι και μου βγήκε 36.97 σε ευρώ (ήταν 39.90+ σε δολλάρια - τα 40 δεν τα πέρασε σίγουρα).

Δημοσ.

Μα δεν ήταν καν 40$. Ήταν με το LHLH κουπόνι και μου βγήκε 36.97 σε ευρώ (ήταν 39.90+ σε δολλάρια - τα 40 δεν τα πέρασε σίγουρα).

Τι να σε πω ρε φίλε. Πάλι καλά που έγινε αυτό να λες. Αλλιώς ακόμα θα ψάχναμε τα δέματά μας!!!

Δημοσ.

Και εμένα που η παραγγελία ήταν στα 35€ περίπου (αφού εξαργύρωσα κάποιους πόντους που είχα), μόνοι τους δώσανε tracking number με το Ολλανδικό Ταχυδρομείο ενώ εγώ επέλεξα απλή αποστολή χωρίς tracking.

Δημοσ.

Και εμένα που η παραγγελία ήταν στα 35€ περίπου (αφού εξαργύρωσα κάποιους πόντους που είχα), μόνοι τους δώσανε tracking number με το Ολλανδικό Ταχυδρομείο ενώ εγώ επέλεξα απλή αποστολή χωρίς tracking.

Ε τότε μάλλον το κάνουν γιατί έχουν το πιο σοβαρό support!!! Σέβονται τον πελάτη και δε θέλουν να ζημιωθεί με τίποτα!!! Δε ξέρω πως αλλιώς να το ερμηνεύσω!

Δημοσ.

Εστειλα και εγω στο support της Kingston για το θεμα της γνησιοτητας αναφεροντας το καταστημα.
Μου ζητησανε να βγαλω μερικες φωτογραφιες απο τα σημεια που αναγραφονται το serial number και το product number.

Tις μεταφερανε στο τμημα counterfeit και μου απαντησαν πως ειναι genuine.

• Like 7
Δημοσ.

Πάντως προσωπικά σε ότι παραγγελία έχω κάνει από geabest με unregistered, ακόμα και σε παραγγελία με 0.10$ είχε ένα είδους "tracking number", το όποιο όμως σε ενημέρωνε μέχρι το σημείο που έφτανε στην Ελλάδα, από 'κει και πέρα περίμενες μέχρι να το φέρει ο ταχυδρόμος(Συνήθως έπαιρνε 3-5 μέρες μέχρι να το παραλάβω)

Παράδειγμα:

2wpv4w2.jpg

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τηλ για το κέντρο διαλογής της Φρανκφουρτης, να τους πάρω να τους ξεχεσω τους σκατογερμανους, από τις 25/9 είναι εκεί το δέμα και δε λέει να φύγει! 4 μόλις μέρες έκανε για να έρθει Ευρωπη και τώρα κολλησαμε με την σκατοφαρα τους, αεί συχτηρ δηλαδή!!! Τα χω πάρει τα μάλα λέμε!!!!

Δημοσ.

Με postnl ποσες μερες θελει απ την εμπειρια σας απ' αυτο το σταδιο:

2016-08-31 08:45The item is on transport to the country of destination

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς τηλ για το κέντρο διαλογής της Φρανκφουρτης, να τους πάρω να τους ξεχεσω τους σκατογερμανους, από τις 25/9 είναι εκεί το δέμα και δε λέει να φύγει! 4 μόλις μέρες έκανε για να έρθει Ευρωπη και τώρα κολλησαμε με την σκατοφαρα τους, αεί συχτηρ δηλαδή!!! Τα χω πάρει τα μάλα λέμε!!!!

Αν και σε καταλαβαινω, το εχεις κουρασει αφανταστα και ακουγεσαι ιδιαιτερα ρατσιστικος.

Θα υπαρχει λογος για να εχει κολλησει. Δεν ξερω εαν το προσφατο περιστατικο στο αεροδρομιο της Φρανκφουρτης δημιουργησε καθυστερηση..

Εdit: Δεν εισαι ο μονος. http://www.insomnia.gr/topic/618942-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-gearbest/page-2

Με postnl ποσες μερες θελει απ την εμπειρια σας απ' αυτο το σταδιο:

2016-08-31 08:45The item is on transport to the country of destination

Ευχαριστω!

Σε 1-2 μερες εκτος απροοπτου φτανει Ελλαδα. Την επομενη βδομαδα παραλαμβανεις.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ.

για οσους τα εχουν να ρωτησω κατι χαζό που με προβληματιζει και δεν τρολαρο..

με το υλικό που έχει στα ακουστικα,  στα αυτια απο θέμα ιδρώτα τι γίνετε ? σας ζεσταίνουν τα αυτιά? 

Δημοσ.

για οσους τα εχουν να ρωτησω κατι χαζό που με προβληματιζει και δεν τρολαρο..

με το υλικό που έχει στα ακουστικα,  στα αυτια απο θέμα ιδρώτα τι γίνετε ? σας ζεσταίνουν τα αυτιά? 

Προς το παρον, με average θερμοκρασια 28C στο δωματιο και max χρηση 4-5 ωρες δεν ιδρωσαν ουτε ζεσταθηκαν καθολου.

Αν και πιστευω ειναι στον ανθρωπο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...