inoel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Γεια σας.Θελω να ρωτησω κατι,αν καποιος ξερει. Καποιες φορες ,σε μια ταινια που εχω κατεβασει,ενω εχω τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο,(τους εχω βρει ανεξαρτητα απ τον BS player που χρησιμοποιω γιατι δεν βρισκει ελληνικους),δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους και ψαχνει διαδικτυακα να βρει αλλους και βρισκει μονο αγγλικους. Μηπως ξερει καποιος γιατι? Ευχαριστω.
wizzy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κατω αριστερά στο παράθυρο στο οποίο ψάχνει υπότιτλους το BS, επέλεξε gre,en και θα ψάχνει και για ελληνικούς. Τώρα, εάν θα βρίσκει, είναι άλλο θέμα.
inoel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φιλε τους υποτιτλους τους εχω στον ιδιο φακελο.Απλα δεν τους φορτωνει ,σαν να μην τους βλεπει και ψαχνει αλλους....
mito1988 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πάτα ακύρωση όταν αρχίζει να ψάχνει για υπότιτλους και σείρε το αρχείο των υπότιτλων που έχεις στο παράθυρο που παίζει η ταινία (θα σου εμφανίσει ένα +) και λογικά θα τους εμφανίσει κανονικά.
_linuslost_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ή βάλε στους υπότιτλους ακριβώς το ίδιο όνομα που έχει και το αρχείο του βίντεο..
inoel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτο που λεει ο φιλος linuslot ειναι αυτονοητο και το κανω. Θα δοκiμασω το αλλο που λεει ο φιλος mito1988 Δουλεψε...Απλα δεν ειχε καπου να πατησω ακυρωση κι εσυρα τους υποτιτλους μεσα στην ταινια. Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα