Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε φτιάξει λογαριασμούς skype για μέσα στην εταιρεία για να μιλάμε μεταξύ μας. Στον ίδιο χώρο είμαστε αλλά βολεύει

Ένα pc μου έχει σπάσει τα νεύρα

Windows xp με explorer 6. Δοκίμασα διάφορα versions του skype , προσπάθησα να αναβαθμίσω explorer χωρίς επιτυχία για να δουλέψει το skype. Τίποτα απολύτως. Ο υπολογιστής είναι σε χρήση όλη την μέρα από την λογίστρια και δεν μπορώ να κάνω εργασία πάνω από 5-10 λεπτά. Δηλαδή αυτά τα 5-10 λεπτά πρέπει να βρω την λύση. Το έχω παρατήσει τελευταία αλλά θέλει το boss να μιλάει μαζί της και μου το πετάει συχνά πυκνά. 

Όλοι οι άλλοι δουλευουμε κανονικά

Δημοσ.

Σε άλλο μηχάνημα με xp και explorer 8 το εγκατέστησα κανονικά και παίζει. Πριν κανά μήνα αυτό. Διάβασα ότι συνδέεται με τον explorer για αυτό δεν παίζει με τον 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια εκδοση του skype εχεις? Στα xp εχεις το sp3? Σαν χρηστης xp μεχρι τον Ιανουαριο, μπορω να πω με σιγουρια πως το skype 7.1x επαιζε κανονικοτατα με xp sp3. Για το skype 7.2x που εχω τωρα στα 7 δεν γνωριζω.

---edit

Μολις βρηκα πως το skype απαιτει ie 8 τουλαχιστον.

Skype for Windows Desktop

Version

Windows 10

Windows 8.1

Windows 8

Windows 7 (32-bit and 64 bit versions supported)*

Windows Vista

Windows XP SP3 (32-bit and 64 bit versions supported)♦

Processor At least 1 GHz

RAM At least 512 MB

Additional software DirectX v9.0 or above

* If you're using Windows 7 (SP1), upgrade your Internet Explorer to v11.

♦ If you're using Windows XP SP3, make sure you're using Internet Explorer 8 or above

https://support.skype.com/en/faq/FA10328/what-do-i-need-to-start-using-skype

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

SP3 έχει το μηχάνημα . Το έχω περάσει αυτό το version αλλά τίποτα. 

Κατεβασα explorer 8 αλλά δεν τον περνάει

Δημοσ.

Δεν κατεβαζεις δοκιμαστικα μια παλιοτερη version του Skype μηπως δουλεψει? Εναλλακτικα χρησιμοποιηστε Yahoo Messenger,καλουτσικο ειναι.

Δημοσ.

SP3 έχει το μηχάνημα . Το έχω περάσει αυτό το version αλλά τίποτα. 

Κατεβασα explorer 8 αλλά δεν τον περνάει

Κανε μια γενικοτερη ενημερωση στο συστημα τοτε, γιατι ο ie 8 θελει καποιο συγκεκριμενο update να υπαρχει ηδη εγκατεστημενο για να μπει και αυτος...
Δημοσ.

Δοκήμσαε να κάνεις ένα γενικό update στο όλο σύστημα γιατί μάλλον απαιτεί και τίποτα άλλο για να παίξει σωστά

Δημοσ.

Τελικά ξανακατέβασα τον explorer 8 τον οποίο αυτή την φορά τον πέρασε.

Κατέβασα και μια παλιά έκδοση του skype 6.20 αν θυμάμαι και δούλεψε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...