Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι Apple users είχαν Apple remote όταν οι μισοί από εσάς δε ξέρατε τι πάει να πει smartphone και οι άλλοι μισοί με android δε ξέρατε τι πάει να πει mobile operating system διότι μη ξεχνάτε πως ήταν το android το 2009.... Χαχαχα

Νόκια 6600 με ir remote όταν η apple έπαιρνε ακόμα τηλέφωνο με συσκευές άλλης εταιρίας... εφαρμογή που έπαιζε από τηλεόραση μέχρι air condition! Πόσες φορές είχα αλλάξει σε καφετέρια κανάλι την ώρα του αγώνα:P

Επίσης για την ιστορία, όταν η μότορολα και η htc έβγαλαν windows mobile πάλι η apple έκανε κλήσεις με δανεικες συσκευες, οπότε τα " όταν η apple" ξέχνα τα

• Like 3
Δημοσ.
Νόκια 6600 με ir remote όταν η apple έπαιρνε ακόμα τηλέφωνο με συσκευές άλλης εταιρίας... εφαρμογή που έπαιζε από τηλεόραση μέχρι air condition! Πόσες φορές είχα αλλάξει σε καφετέρια κανάλι την ώρα του αγώνα:P

Επίσης για την ιστορία, όταν η μότορολα και η htc έβγαλαν windows mobile πάλι η apple έκανε κλήσεις με δανεικες συσκευες, οπότε τα " όταν η apple" ξέχνα τα

Ετσι ακριβως και η apple μας το παιζει καινούργια καινοτόμο,, εγω απο το 2008 εκανα πλακες σε τηλεοράσεις με το N95

Δημοσ.

Ρε παιδιά κι αυτό το θέμα το ξεφτιλίσατε.

Τι σχέση εχει η εφαρμογή της είδησης με το IR και τις πλάκες στην καφετέρια; Τι σχέση εχει η Apple με το IR? Είχε ποτέ κανένα iPhone IR?

Για καινοτομίες πάλι που το διαβάσατε;;; Βγήκε και είπε η Apple ότι καινοτόμησε με την εφαρμογή;

Άντε, σειρά έχουν τωρα οι φουσκωτές κούκλες που διαβάσαμε σε άλλο θέμα.

Δημοσ.

Δεν εχουν σχέση τα IRs με την εφαρμογή της Apple, όπως δεν ειχε σχέση το "Οι Apple users είχαν Apple remote όταν οι μισοί από εσάς δε ξέρατε τι πάει να πει smartphone και οι άλλοι μισοί με android δε ξέρατε τι πάει να πει mobile operating system".  Ούτε τα χειριστήρια δεν ανακάλυψε, ουτε τα smartphones. Το οτι εβγαλε ενα χειριστήριο για την συσκευή της, αντί να δουλεύεις μια επιπλέον χειριστήριο, ειναι σεβαστό, οχι το οτι οταν τα εκανε οι αλλοι πηδούσαμε απο δέντρο σε δέντρο... Σε λίγο θα ακούσω οτι η Apple ανέπτυξε τα smartphοnes και μας εκανε και πολιτισμένους!

• Like 1
Δημοσ.

Άστο Apple... Η LG είναι ποιο μπροστά από σένα με το IR στα smartphones... :P

IR, που ζουμε στα 90ς;

Προφανως και το Apple Remove δεν  δουλευει με IR, αφετερου δε καλα κανει και κανενα IPhone δεν υποστηριζει μια απαρχαιομενη, εκνευριστικοτατη τεχνολογια .

Επιπλεον, το να χρησιμοποιεις το smartphone σαν remote, ειναι απο τα πιο αστοχα και αβολα πραγματα που μπορει καποιος να κανει και αντι να υπερηφανευεται για αυτο θα επρεπε να το κρυβει.

Δημοσ.

Δεν εχουν σχέση τα IRs με την εφαρμογή της Apple, όπως δεν ειχε σχέση το "Οι Apple users είχαν Apple remote όταν οι μισοί από εσάς δε ξέρατε τι πάει να πει smartphone και οι άλλοι μισοί με android δε ξέρατε τι πάει να πει mobile operating system". Ούτε τα χειριστήρια δεν ανακάλυψε, ουτε τα smartphones. Το οτι εβγαλε ενα χειριστήριο για την συσκευή της, αντί να δουλεύεις μια επιπλέον χειριστήριο, ειναι σεβαστό, οχι το οτι οταν τα εκανε οι αλλοι πηδούσαμε απο δέντρο σε δέντρο... Σε λίγο θα ακούσω οτι η Apple ανέπτυξε τα smartphοnes και μας εκανε και πολιτισμένους!

Όταν οι Apple users διαβάζουν σε τεχνολογικό forum "ξύπνησε η Apple κι ανακάλυψε τον κόσμο" λογικό είναι να απαντούν έτσι. Τι να έκανε άραγε το 1980 αυτός που έγραψε το τρομερό αυτό σχόλιο; Ή αν θέλεις τι έχει κάνει/ανακαλύψει/προσφέρει στον κόσμο μέχρι σήμερα;

Προσωπικά πάντως τέτοιου είδους σχόλια δεν με προκαλούν να απαντήσω, μόνο στενοχώρια μου προκαλούν για το επίπεδου μας.

Υ/Γ Δεν ξέρω αν μας έκανε πολιτισμένους αλλά την αγορά των Smartphones αυτή την ανέπτυξε. Ή καλύτερα, αυτός.

Δημοσ.

Όταν οι Apple users διαβάζουν σε τεχνολογικό forum "ξύπνησε η Apple κι ανακάλυψε τον κόσμο" λογικό είναι να απαντούν έτσι. Τι να έκανε άραγε το 1980 αυτός που έγραψε το τρομερό αυτό σχόλιο; Ή αν θέλεις τι έχει κάνει/ανακαλύψει/προσφέρει στον κόσμο μέχρι σήμερα;

Προσωπικά πάντως τέτοιου είδους σχόλια δεν με προκαλούν να απαντήσω, μόνο στενοχώρια μου προκαλούν για το επίπεδου μας.

Υ/Γ Δεν ξέρω αν μας έκανε πολιτισμένους αλλά την αγορά των Smartphones αυτή την ανέπτυξε. Ή καλύτερα, αυτός.

Πιστεύεις ότι αυτοί που θαυμάζουν την apple τώρα ότι ήταν γεννημένοι το 80; 

Δημοσ.

Απαρχαιωμενη τεχνολογια το IR; Δηλαδη οι τηλεορασεις, τα κλιματιστικα σας, τα blu ray player σας, οι κονσολες κτλ δεν εχουν τηλεχειρηστηριο; Δηλαδη εγω που ελεγχω ολο το σπιτι (ac, led strips, xbox, tv, z5500, pc, chromecast, nova, ανεμιστηρα οροφης, 2η tv) πως θα τα εκανα ολα αυτα με ενα iphone; Σημειωτεον μου αρεσουν πολυ τα iphone σαν σχεδιασμο και υλοποιηση..αν τα εκαναν ολα αυτα, iphone θα επαιρνα...δεν ειμαι hater...με εκνευριζουν καποιοι που υποστηριζουν τυφλα εταιρειες που αν ειχαν μια "βλακειουλα" παραπανω οπως το IR, θα τους εκανε ευκολοτερη τη καθημερινη τους ζωη..εχει και το αντροιντ τα σπαστικα του, αλλα σε παραμετροποιηση και επιλογες δεν συγκρινεται...οσο για το note 7 που σκεφτομουν να παρω μετα το s4 μου, αν δεν εχει IR δεν με βλεπω...δεν γυρναω πισω ευκολα...

• Like 1
Δημοσ.

To oτι ειναι με IR εδω και χρονια δεν παει να πει οτι ειναι και μαπα.

Το IR χρησιμοποιειται μεχρι σημερα + να υπενθυμισουμε πως το IR ειναι λιγο εξω απο το ορατο φασμα που δυστυχως εμεις δεν βλεπουμε και χρησιμοποιειται για καμερες ή για nightvision.

Η apple ειναι αρκετα πισω στο θεμα remote ενω αλλες εταιριες τις εχουνε χρονια.

Δημοσ.

Το IR χρησιμοποιειται μεχρι σημερα + να υπενθυμισουμε πως το IR ειναι λιγο εξω απο το ορατο φασμα που δυστυχως εμεις δεν βλεπουμε και χρησιμοποιειται για καμερες ή για nightvision.

Εμείς που δεν το βλέπουμε, ξέρεις πως μπορούμε να το "δούμε" και να ξέρουμε εαν δουλεύει ενα χειριστήριο ή οχι? βάζεις την κάμερα του κινητού και σημαδεύεις το χειριστήριο προς την κάμερα, εαν δουλευει το χειριστήριο θα δείς το "λαμπάκι" να αναβοσβήνει!

οποτε πριν πεταξεις την επομενη φορά μπαταριες, τσεκαρε πρώτα το χειριστήριο ;-)

Δημοσ.

Εμείς που δεν το βλέπουμε, ξέρεις πως μπορούμε να το "δούμε" και να ξέρουμε εαν δουλεύει ενα χειριστήριο ή οχι? βάζεις την κάμερα του κινητού και σημαδεύεις το χειριστήριο προς την κάμερα, εαν δουλευει το χειριστήριο θα δείς το "λαμπάκι" να αναβοσβήνει!

οποτε πριν πεταξεις την επομενη φορά μπαταριες, τσεκαρε πρώτα το χειριστήριο ;-)

To γνωριζω ηδη :)

Εβγαλα το IR Filter στο Sony Ericsson K750 και το λαμπακι του τηλεχειριστηριου αναβει σαν φακος + που μερικα ρουχα που τα βλεπουμε εμεις μαυρα στην καμερα του K750 φαινεται ασπρο + που το ματι της κουζινας αναβει σαν φωτιστικο. 

Πραγματικα χαζομαρα που δεν βλεπουμε κιαλα χρωματα με το γυμνο ματι πχ το υπεριωδες φως (λιγο εξω απο το μωβ το λεγομενο UV)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...