Flaoutistas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποιο τραγουδι που να σας εκφραζει πολυ για καποια απο αυτα τα δυο; Καποιος στιχος;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Επειδή όμως είσαι σοβαρός θα σου πρότεινα να ανοίξεις ποστ στη κατηγορία μουσική. Λοιπόν, εμένα μου αρέσουν πολύ οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού https://youtu.be/YOYN9qNXmAw
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω.... Θα τρελαθώ! Ωλ ταημ κλασικ επισης 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!Billie Holiday - I'll Be Seeing You (1944) I'll find you in the morning sunAnd when the night is newI'll be looking at the moonBut I'll be seeing you
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μολις ανακαλυψα οτι τα παραπανω βιντεο του youtube μπορουν να παιζουν και ταυτοχρονα. Οποτε αν εχεις βαρια σεκλετια προτεινω να ξεκινησεις επιθετικη αγωγη - διπλό ή τριπλο "σχημα" ή ακομα καλυτερα ολα ταυτόχρονα! 1
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μόνο ένα μού'ρχεται στο μυαλό.....Snuff των Slipknot. So if you love me, let me go. And run away before I know. My heart is just too dark to care.I can't destroy what isn't there.Deliver me into my fate -If I'm alone I cannot hateI don't deserve to have you... 6
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μόνο ένα μού'ρχεται στο μυαλό.....Snuff των Slipknot. So if you love me, let me go. And run away before I know. My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there. Deliver me into my fate - If I'm alone I cannot hate I don't deserve to have you... Μαυριλα. Δεν αντεξα να το ακουσω.
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μαυριλα. Δεν αντεξα να το ακουσω. Συχνά έρωτες και χωρισμοί σχετίζονται με μαυρίλα. Και πάντα όταν είμαι στα down μου θέλω να πέσω ακόοοομα πιο down... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα