fiotogr06 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παράγγειλα το LG g flex2.. Ένα θέμα που νομίζω είναι πολύ σημαντικό και ενν το έχω καταλάβει είναι το τι κάνω μόλις έρθει η συσκευή.. Πολλοί λένε ότι το ανοίγεις και του τελειώνεις την πατάρια και μετά το φορτίζειπ αρκετές ώρες... Άλλοι λένε από την αρχή 8 ώρες... Τι να κάνω; Αναλυτικά αν γίνεται...
@topos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγω ακολουθω τυφλα εναν οδηγο που ειχα βρει στο deep web κ με αυτο το τρυκ εχω 3 πλασια+ αυτονομια. Με το που παιρνω το κινητο το αφηνω να ξεφορτισει μεχρι το 48,5% μετα το φορτιζω μεχρι το 77,7%.Οταν ξαναφτασει στο 66,6 το βαζω κ ξαναφορτιζει μεχρι το 99.9%. Τελος το αφηνω να ξεφορτισει εντελως, επειτα φορτισμα παλι μεχρι το 100%. Μολις γεμισει το βαζω στο μικροκυματων(στο χαμηλο ομως) κανενα τεταρτακι, βγαζω μουσταρδα-κετσαπ και βαζω απο ενα κουταλακι του γλυκου, ανακατευω καλα-καλα και επειτα του ριχνω την μπεσαμελ. Πασπαλιζω με regato κ το βαζω στον φουρνο κανενα ~45λεπτο(~στους 180). Το βγαζω κ το αφηνω να σταθει ~15 και τελος σερβιρω σε κομματια με σχημα ρομβου.. 1
hackerW32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πες παντος σε αυτους τους πολλούς που σου λενε να κανεις μαγικα ξόρκια στις μπαταριες, οτι εχουμε 2016. καλα εκανες και ρωτησες βεβαια, δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που το ρωταει, αλλα να μην σπασουμε και εμεις λιγη πλακα μωρε;
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φορτίζεις οπότε και όσο θέλεις. Πάνε τα παλιά κόλπα. Τώρα κανείς ότι θέλεις.
@topos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πολύ αστείο φίλε... Καλουτσικο ηταν. Εαν ειχες ψαξει λιγο στο forum θα εβλεπες πως εχουν ανοιχτει αρκετα αντιστοιχα thread. Πλεων δεν υπαρχει καμια νορμα με εξαιρεση ισως μονο να μην τα αφηνουμε να ξεφορτιζουν εντελως(ασχετα αν μιλαμε για παλια η νεα μπαταρια). Με γεια και να το χαρεις το καινουργιο σου κινητο.(περνα του στην πρωτη ευκαιρια κ το marshmallow).
Ntelosxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Ρε παιδια σε μενα δεν εχει έρθει η marshmallow στο φλεξ. Το εχω πάρει απο kaizershop. Παιζει τπτ? Εχω ακουσει απο αλλους οτι την εχουν εδω κι ενα μηνα
Mariosap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Ρε παιδια σε μενα δεν εχει έρθει η marshmallow στο φλεξ. Το εχω πάρει απο kaizershop. Παιζει τπτ? Εχω ακουσει απο αλλους οτι την εχουν εδω κι ενα μηνα Ανάλογα από πια χώρα είναι. Κατέβασε το πρόγραμμα της LG και κάνε την μόνος σου
fiotogr06 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δηλαδη ρε παιδες το παιρνω το ανοιγο το φτανω στα 10% ή οπου γουσταρω και το φορτιζω μετα παλι μεχρι το 100%? δεν το καταλαβαινω.. δεν μου φαινεται και πολυ λογικο... Εχετε μηπως υπο την βουλεψη σας κανενα σχετικο αρθρο???
hackerW32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δηλαδη ρε παιδες το παιρνω το ανοιγο το φτανω στα 10% ή οπου γουσταρω και το φορτιζω μετα παλι μεχρι το 100%? δεν το καταλαβαινω.. δεν μου φαινεται και πολυ λογικο... Εχετε μηπως υπο την βουλεψη σας κανενα σχετικο αρθρο??? γιατι δεν σου φενεται λογικο; ειναι απόλυτα λογικο... δεν εχω καποιο αρθο, εχουν περασει 10 συσκευες smartphone και tablets. τα φορτίζεις οπως θες. απλο. αυτο που λες ισχυε στα παλια χορνια με κινητα που ειχα ασπρόμαυρη οθονη.
AlienTechGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φόρτισε το όποτε θέλεις, και για όση ώρα θέλεις. Απλά καλό είναι, μια φορά το μήνα να κάνεις μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση, απλά για να διατηρεί την φόρμα της η μπαταρία.
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Φόρτισε το όποτε θέλεις, και για όση ώρα θέλεις. Απλά καλό είναι, μια φορά το μήνα να κάνεις μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση, απλά για να διατηρεί την φόρμα της η μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα