Boletus Edulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σας Εχω παρατηρήσει ότι ο σταθερός μου υπολογιστής (Windows 7) Όταν συνδεδεμένος στο ιντερνετ καταναλώνει πολλά δεδομένα. Επειδή όντας στο θαλασσινό μου σπίτι εχω κινητή σύνδεση με περιορισμένη ποσότητα δεδομένων τον μήνα, θα ήθελα να μειωσω αυτήν την κατανάλωση. Πώς μπορώ να απενεργοποιησω όλες τις συνδέσεις σε background(συμπεριλαμβανομενη, πχ, τη δικη του antivirus που ψάχνει και κατεβάζει συνεχως αναβαθμίσεις) ;
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 επειδη ξερω οτι δεν ξερεις καλα ελληνικα θα στο πω ιταλικα = So che non si parla greca così parlerò voi italiani se si cerca su youtube ci sono molti video che consentono di circa il tuo problema 1
Boletus Edulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 επειδη ξερω οτι δεν ξερεις καλα ελληνικα θα στο πω ιταλικα = So che non si parla greca così parlerò voi italiani se si cerca su youtube ci sono molti video che consentono di circa il tuo problema Αυτά τα έγραψες εσύ ή τα μετάφρασε o Γκούγκολ; Πάντως δεν χρειάζεται να γράφετε ιταλικά, καταλαβαίνω αρκετά καλά τα ελληνικά Θα ψάξω στο YouTube, αλλά πριν το κανω κάποιος ξέρει αν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό;
soteras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σε πρώτη φάση κλείνεις το update/κλεινεις το αυτοματο upadate του αντικιου και δεν θα καθεσε με τις ωρες αμα μου εισαι στο φβ 10 ωρες λογικο ειναι καθως απο μονο του πλεον ενημερωνετε και χ χρονους
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτά τα έγραψες εσύ ή τα μετάφρασε o Γκούγκολ; Πάντως δεν χρειάζεται να γράφετε ιταλικά, καταλαβαίνω αρκετά καλά τα ελληνικά Θα ψάξω στο YouTube, αλλά πριν το κανω κάποιος ξέρει αν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό; ποιος ειναι ο κυριος δεν τον εχω ακουστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα