PanosDinatale Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά!!!! Έχω το iPhone 5... Εδώ κ λίγες μέρες στα καλά καθούμενα ενώ μιλάω η είμαι σε κάποια εφαρμογή μ κάνει επ ανακίνηση και όταν τ φόρτιζω το ποσοστό της μπαταρίας κολλάει σε ένα ποσοστό ενώ φορτίζει κανονικά... Έχω αλλάξει μπαταρία πρόσφατα ... Έχω κάνει restore και τ πρόβλημα παραμένει.... Τι μπορεί ν είναι;;;;
taslikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εσυ άλλαξες την μπαταρία; Μήπως δεν ειναι καλή η μπαταρία που μπήκε;
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σε επίσημο ή μαγαζάκι της γειτονιάς?? Πριν το πας, είδες αν σε καλύπτει η ανάκληση της Apple?? https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ Αν σε κάλυπτε και το πήγες σε "μαγαζάκι", τώρα χαιρετίσματα...
PanosDinatale Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το είχα ψάξει ο κωδικός δεν ήταν μέσα στους προβληματικούς...
taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Restore & set up as new έκανες η ξανά γύρισες απο buck up προσπάθησε να τα διαγράψεις όλα και παλι απο την αρχή και πες μας. Αν παλι δεν δουλέψει πας παλι σέρβις αλλα αυτήν την φορά σε κάποιο καλύτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα