Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω από τον Οκτ του 2014 το iphone 6 plus 64GB αγορασμένο απο cosmote με υπόλοιπο εγγύησης . 

Το θέμα που παρουσιάζεται είναι οτι στα καλα καθουμενα ( χωρις να το εχω σε τσεπες στενες ή οτιδηποτε που μπορει να το στρεσάρει ... ) αρχιζει και ανοιγει μονο του εφαρμογες και δεν σταματαει εκτος αν κλειδωσω την οθονη ! Επισης καποιες φορες δεν ανταποκρινεται και στο touch εκτος αν το κλειδωσω και το ανοιξω παλι που συνηθως θα παιξει αλλα μπορει παλι να κανει τα δικα του και να εχει δικια του προσωπικοτητα . 

Μιλησα με authorized service και μου ειπαν οτι ειναι λυγισμενο και οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση λογω μη ενδεδειγμένης χρησης ... και προτειναν με το αντιστοιχο κοστος αλλαγη οθονης γιατι αυτη δημιουργει τα προβληματα ... 

Το εβαλε πανω σε ενα τζαμι και του πατησε ελαφρα τις γωνιες και επειδη κουνηθηκε ουτε ενα χιλιοστο , μου λεει ... το βλεπεις ? 

Δεν ειπα κατι , ευχαριστησα το ξαναπηρα και την εκανα ... 

Any Suggestions ? 

Δημοσ.

Σε ποιό service πήγες? Infoquest ή Document? Αν πήγες Infoquest, έχει ακουστεί ότι τελευταία έχουν αρχίσει τις μαλ@κίες. Πάνε Document. Αν πήγες Document, πάνε Infoquest και δοκίμασε την τύχη σου. Επίσης κάνε και μια ερώτηση στο iphonehellas...

Αν η συσκευή δεν έχει εμφανές "bend" είναι μαλ@κίες αυτά που σου λένε...

Δημοσ.

Σε ποιό service πήγες? Infoquest ή Document? Αν πήγες Infoquest, έχει ακουστεί ότι τελευταία έχουν αρχίσει τις μαλ@κίες. Πάνε Document. Αν πήγες Document, πάνε Infoqueste. Επίσης κάνε και μια ερώτηση στο iphonehellas...

Θα παω και αλλου να δω τι θα μου πουν , απλα θελω να δω αν εχει αντιμετωπισει και κανεις αλλος το ιδιο θεμα και αν ηταν οθονη , reballing ή  mainboard ;) 

Δημοσ.

Στο εξωτερικό τα αντικαθιστούν δωρεάν.. Πάρε τηλ την αππλε να βγάλεις άκρη μιλά και με document πρώτα..

Αν εχεις details πες μου ;)

Δημοσ.

Αν η συσκευή δεν έχει εμφανές "bend" είναι μαλ@κίες αυτά που σου λένε...

Δεν υπαρχει καν bend ... το κινητο δεν εχει ζοριστει καν .

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...