jeandoumpier Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παίδες. Πριν μια εβδομάδα και σε διάρκεια 3-4 ημερών έκανα performance test με το πρόγραμμα της passmark στον υπολογιστή μου και σε όλες τις μετρήσεις μου έδειχνε rating από 2120 μέχρι 2780, ακόμη και 2973 έδειξε κάποια εκ των ημερών...Χθες και προχθές έκανα 2-3 test με το ίδιο πρόγραμμα (δεν έχω αλλάξει τίποτα,ούτε λειτουργικό ούτε hardware φυσικά) και μου βγάζει μέτρηση γύρω στα 1700...Πού μπορεί να οφείλεται; Είναι αξιόπιστα τα τεστ αυτά;; Στην απόδοση του υπολογιστή μου πάντως δεν παρατηρώ κάποια πτώση, όσο γρήγορος ήταν,τόσο είναι και τώρα...
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 το οτι σου ειχε αποκλιση μεχρι και 660 μοναδες (το 1/3 δηλαδη του συνολικου σκορ) μαλλον δειχνει πως ειναι ολιγον μαπα το προγραμμα. οτι και να κανεις στον υπολογιστη δεν δικαιολογειται τετοια διαφορα (εκτος και αν κανεις καμια μετατροπη βιντεο!). με το τωρινο σκορ των 1700 σε εχει παει ουσιαστικα σε αποκλιση σχεδον 1100 μοναδων, το 1/2 του συνολικου σκορ! δοκιμασε κανενα αλλο προγραμμα μερικες φορες για σιγουρια, αλλα αν οντως κατι απασχολει τον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων σου, θα μπορεις να το δεις μεσα απο τον task manager.
jeandoumpier Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 το οτι σου ειχε αποκλιση μεχρι και 660 μοναδες (το 1/3 δηλαδη του συνολικου σκορ) μαλλον δειχνει πως ειναι ολιγον μαπα το προγραμμα. οτι και να κανεις στον υπολογιστη δεν δικαιολογειται τετοια διαφορα (εκτος και αν κανεις καμια μετατροπη βιντεο!). με το τωρινο σκορ των 1700 σε εχει παει ουσιαστικα σε αποκλιση σχεδον 1100 μοναδων, το 1/2 του συνολικου σκορ! δοκιμασε κανενα αλλο προγραμμα μερικες φορες για σιγουρια, αλλα αν οντως κατι απασχολει τον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων σου, θα μπορεις να το δεις μεσα απο τον task manager. Δηλαδή πώς να δω αν υπάρχει θέμα με αυτά; Στο task manager μπήκα, δεν βλέπω κάτι περίεργο ή αξιοσημείωτο στον επεξεργαστή και στην ram...για κάρτα γραφικών δεν έχει μέτρηση.
razorbladeromance Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εμενα το συγκεκριμενο προβλημα δουλευε με απολυτη ακριβεια.προσεχε ομως γιατι στα τεστ που κανει στις καρτες γραφικων ακουγονται σφυριγματα απο coil wine με τα fps που πιανει και μπορει να σου χαλασε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα