soteras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 To κατεβαζω η το αγοραζω για εγκατασταση οπως τα windows ; Εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη εκδοση ; Δωρέαν είναι ίσως πήγαινα σε Linux Puppy. 1
drapanakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πρεπει να βγαλω πρωτα τα windows και μετα να εγκαταστησω το linux ;
nick0lis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν λιγο στο YouTube πως γίνεται η εγκατάσταση, δεν διαφέρει απο τα παράθυρα. Ρίξε μια ματια πρώτα στην Google να βρεις μια ελαφριά διανομή, έχει κάμποσες και ξανα μιλάμε στη ενότητα του λινουξ 1
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πρεπει να βγαλω πρωτα τα windows και μετα να εγκαταστησω το linux ; Όχι,τα εγκαθιστείς παράλληλα,αν θες. Το θέμα είναι,πως δεν φταίει πια τόσο το λειτουργικό,όσο το βαρύ ίντερνετ. Και linux puppy να βάλεις,την ξεφτίλα διανομή του,που τρέχει και σε πατάτα,πάλι όταν θα πας να στριμάρεις,κατοστάρια θα βαρέσει. Έχω δύο μηχανήματα με p4,και τα κοιτάω. Μόνο για δουλεια γραφείου κάνουν,και σαν παιχνιδομηχανές του τότε,και emulator. 2
drapanakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δηλαδη, τι ειδους διαφορα θα δω αν βαλω Linux ;
Occultist Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Υπάρχει σοβαρός λόγος να επιμένεις στην χρήση για κάτι τόσο παρωχημένο, που και οποιοδήποτε φθηνό σύγχρονο κινητό το αφήνει μίλια πίσω, πλέον; Δηλαδή, πέρα από το να καίει ρεύμα, δεν έχει μείνει και κάτι που να το κάνει βολικά και άνετα... 1
timo63 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πατα δεξί κλικ κάτω στη μπάρα εκκίνηση διεργασιών και πες μας τι σου προκαλεί τόσο έντονη διεργασία 1
17 lines of code Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δηλαδη, τι ειδους διαφορα θα δω αν βαλω Linux ; Δυστυχώς,όχι τίποτα το ιδαίτερο. Θα έχεις χαμηλότερη κατανάλωση επεξεργαστή και ραμ από το σύστημα,έχει φαντάσου έκδοση το puppy που τρέχει με 64mb ραμ αν θυμάμαι καλα,αλλά και πάλι μόλις θα μπαίνεις ίντερνετ,τέλος. Ταινίες online δεν βλέπεις,βιντεάκια στο yt στα 360p το πολύ,flash περιεχόμενο δεν φορτώνει. Εντάξει,δε θα είναι το χάλι των παραθύρων ,δε χρειάζεσαι και av να τρέχει,αλλά μην έχεις ελπίδες. Μόνο για lakka κάνει πια,να παίζεις παιχνιδάκια gameboy κτλ. 1
drapanakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ο υπολογιστης μου είναι απαραίτητος αλλα στη βασικη του χρηση. Office διαδυκτιοκαι facebook. Και κανα youtube. Αυτα πιστευα οτι τα κανει ο παλιος υπολογιστης που εχω. Αν τα τα κανει, ολα καλα, ναν οχι, να παω για καινουργιο.
nick0lis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλύτερα να κοιτάξεις κατι πιο καινούργιο γιατί ο παλιός σου δεν θα τα κάνει ολα τέλεια. Για τα παραπανω που λες και με 150€ μητρική επεξεργαστή και μνήμη ολα μαζί είσαι οκ 1
Nikdev Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σε P4 2.53 έχω Lubuntu με 1,5 στην αρχή και τώρα με 2GB ram τρέχει φανταστικά πλέον. (80Gb hdd) Η κάρτα γραφικών πιστεύω βοηθάει αρκετά 6600Gt. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις Windows 7 tiny που τρέχουν και με κάτω από 1GB ram ικανοποιητικά. Browser δοκιμάζεις κ meleon που λέει κι ο George. Επίσης δες όλα τα addons και plugins στον browrser και απενεργοποίησέ τα. 1
drapanakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω φιλε Δοκίμασα πάντως να βαλω kmeleon και green browserαλλα το chrome με το ublockπηγαινε πιο γρηγορα, τουλαχιστον στην ραχυτητα ανοιγματος των ιστοσελιδων.
Occultist Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ο υπολογιστης μου είναι απαραίτητος αλλα στη βασικη του χρηση. Office διαδυκτιοκαι facebook. Και κανα youtube. Αυτα πιστευα οτι τα κανει ο παλιος υπολογιστης που εχω. Αν τα τα κανει, ολα καλα, ναν οχι, να παω για καινουργιο. Οτιδήποτε με οποιονδήποτε Pentium 4, δεν κάνει για τίποτα, πλέον... Ούτε για αυτά που αναφέρεις, γιατί έχουν βαρύνει και αυτά σημαντικά, παρά το ότι είναι γνωστά με το ίδιο όνομα που είχαν όταν πρωτοβγήκαν. Εκτός και αν έχεις σαδιστικές τάσεις Χωρίς πλάκα - για τίποτα, όμως. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από Occultist 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα