padelis71992 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπερα εχω σε root το lg g2 μου και θα το πουλησω σε φιλο και το θελει και ο ιδιος σε root. Μπορω να του κανω hard reset κανονικα απο το λογισμικο; ή θα υπαρξει προβλημα; Δεν εχω περασμενη καποια ρομ απλα του εχω κανει root. Ευχαριστω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Aν κανεις hard reset θελει ξανα root η συσκευη , με hard reset θα γυρισει σε κατασταση οπως οταν βγηκε απο την συσκευασια
Makeran Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Aν κανεις hard reset θελει ξανα root η συσκευη , με hard reset θα γυρισει σε κατασταση οπως οταν βγηκε απο την συσκευασια Όμως λέει μέσω λογισμικού. Και εν πάση περιπτώσει, ακόμα και αυτό να εννοούσε, εγώ όσα Hard Reset κι αν έκανα, το root παρέμεινε.
AlienTechGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με το hard reset, συνήθως επαναφέρεται το system partition στην εργοστασιακή του κατάσταση, οπότε το root, χάνεται.
padelis71992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οκ, ας χαθει το θεμα ειναι οτι δε κινδυνευει το κινητο απο brick ετσι; το πολυ πολυ το ξανα rootαρω.
AlienTechGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οκ, ας χαθει το θεμα ειναι οτι δε κινδυνευει το κινητο απο brick ετσι; το πολυ πολυ το ξανα rootαρω.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει brick, μην αγχώνεσαι. Τουλάχιστον, εγώ όσες φορές έχω κάνει hard reset σε δικό μου, rooted G2, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
2Volt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Άμα κάνεις hard reset το root ΔΕΝ ΧΆΝΕΤΑΙ με τίποτα όμως απλά διαγράφονται όλα τα αρχεία ρυθμίσεις λογαριασμοί κτλ! Για να φύγειτο ροοτ πρέπει να flashareis με lg flash tool το kdz(official rom) από την αρχή! Και όχι δν θα bricksrei! Μπορείς για να σιγουρευτεις να κάνεις το hard reset από twrp, advance wipe κ τικσρειε cashe , dalvik cashe , data 1
padelis71992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση brick. Και το root θα το εχει αν δε το χει το ξανα κανω. Σας ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα