Christos_Tz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κατεβασε το Media Creation Tool Απο Microsoft...εχουνε ηδη περασει το τελευταιο Updated ISO.....και απο κει με τον γνωστο πλεον τροπο...
ekkli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μία χαρά όπως πάντα νέο update και ψάχνουμε ποιος ξέρει πως διορθώνουμε εκείνο ,το άλλο γιατί δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση γιατί δεν αναγνωρίζει ......με κάθε update δώρο κ μία επίσκεψη στο τεχνικό της γειτονιάς σας . Αντε να βγάλουν κάνα μεροκάματο ! Κραξτε μετά όσους δεν θελαν τις κώλ....σεις σε W10 και όσους προτιμούν Linux. Έχω να πω ότι το θέμα με τα Windows έχει καταντήσει αηδία . Update και φορμάτ μπας και λειτουργησει τίποτα όπως πρέπει ... Fixed
Tetrabitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κατεβασε το Media Creation Tool Απο Microsoft...εχουνε ηδη περασει το τελευταιο Updated ISO.....και απο κει με τον γνωστο πλεον τροπο... Εννοεις clean install?
Christos_Tz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 DONE και στο Probook......καμια σχεση η εγκατασταση σε μηχανικο σε σχεση με SSD..τελειωσε το update στο πιτs φυτιλη......ολα Οκ!
Christos_Tz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εννοεις clean install? Στο Media Tool εχειs επιλογη και για τα δυο... 1
Tetrabitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ok βρηκα και αυτο απο windows central: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history
Christos_Tz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ok βρηκα και αυτο απο windows central: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history Σωστοs..ναι και απο δω...
kosmasgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημιουργήθηκε και ένας φάκελος Windows_Old Τον σβήνουμε ?
giannis42 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 bb.... Google Chrome.... γιατι bb ????? Δημιουργήθηκε και ένας φάκελος Windows_Old Τον σβήνουμε ? Νομιζω οτι σε ενα μηνα θα φυγει απο μονος του. 1
tommybertsen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημιουργήθηκε και ένας φάκελος Windows_Old Τον σβήνουμε ? Ειναι για την περιπτωση που θες να κανιες roll back. Αν το αφησεις εκει , σε ενα μηνα θα φυγει τελειως. Αν θες να το σβησεις απο το disk cleanup για να εισαι κομπλε (μπορει να αφησει καναδυο αρχεια και να μη φευγει ο φακελος, i'ts ok ) 1
WalkerSW Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πφφφ στο msi laptop της υπογραφης πεταει bsod ο driver της killer ασυρματης καρτας μετα το update και δυστυχως δεν υπαρχει καινουργιος!
Twoface Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ που έχω tablet και τα windows πάντα μου αφήνουν 15Gb ελεύθερο και το update μου ζητά 16 τι κάνω ;;;;;
DrStein Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το ιδιο προβλημα εχω και εγω, αλλα εχω ελευθερο 17.7GB και παλι δεν το κανει. Βγαζει error 0x80070070
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα