dr_psiloulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πως γινεται εσεις να την εχετε κατεβασει και εγω ακομα δεν μου εχει εμφανιστει? Άνοιξέ το από τον Edge...... http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
tsakvas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Άνοιξέ το από τον Edge...... http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 μου λεει οτι εχω ειδη την νεα εκδοση . πως γινεται αφου το τελευταιο απντεϊτ ηταν ενα μηνα πριν
17 lines of code Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το κατεβάζει ο μισός πλανήτης αυτή την στιγμή.. Δεν είναι θέμα ταχύτητας της γραμμής σου To κατεβάζει ένα ποσοστό του 17% ,όσων έχουν υπολογιστή. Για να μην έχεις την εντύπωση πως ο μισός πλανήτης είναι τόσο χαζός για να βάζει ιό στον υπολογιστή του ,μόνος του. 1
fragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 To κατεβάζει ένα ποσοστό του 17% ,όσων έχουν υπολογιστή. Για να μην έχεις την εντύπωση πως ο μισός πλανήτης είναι τόσο χαζός για να βάζει ιό στον υπολογιστή του ,μόνος του. Τρόπος του λέγειν ήταν το "μισός πλανήτης" εννοώντας ότι το κατεβάζουν πάρα πολλοί ταυτόχρονα και γιαυτό δεν πάει σφαίρα.. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο. Ο μισός πλανήτης είναι πανέξυπνος σαν εσένα και αποφεύγει αυτά τα σατανιστικά updates του λογισμικού μεσω τους οποίου μας παρακολουθούν με τα τσιπάκια που θα μας βάλουν σε λίγο και θα μας κάνουν ρομπότ. Πρέπει να αντισταθούμε στους μασώνους σιωνιστές αντίχρηστους που θέλουν να εμφυτεύσουν το σήμα του θήριου 666 στο Boot sector του C: μας. Τα έλεγε ο πατέρας Παίσιος αλλά ποιος τον άκουγε... 10
Dionisis89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το έβαλα το update. Το νέο γραφικό περιβάλλον είναι πιο καλαίσθητο. Και από πλευράς λειτουργικότητας, όλα βαίνουν καλώς.
kwstaskara Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 λοιπον εκανα την αναβαθμιση και ολα μια χαρα!Εφτιαξαν τα χρωματα τωρα αναλογα με το θεμα που επιλεγεις θα βλεπεις παντου την διαφορα.Το μενου εγινε ποιο της περιοπης.Τα extension όλα μια χαρα εφυγε και ο chrome .Εικονιδιο επιτελους του windows defender.Δεν εβαλαν καποιο συστημα γρηγορης απαντησης που περιμενα μεσα από τις ειδοποιήσεις δεν παιρνω και ορκο!.Καρφίτσωμα των virtual desktop δουλευει μια χαρα.Και το bash shell για εμας τους devs.+ένα θεμα σκοτεινο και αναβαθμισμενο ημερολόγιο not bad.Περιμενω και αλλα.
ksessalonikios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το εγραψα κι αλλου το βαζω κι εδώ για οσους ειχαν προβλημα στο να εγκαταστήσουν τα extensions στον edge τα βήματα που ακολουθησα... καταρχήν εκλεισα τον edge μεσα από settings> apps and features εντοπισα όλα τα extensions που ειχα εγκαταστήσει και τα εκανα uninstall ανοιξα τον edge μονο για να με παει στο μαγαζι με τα extensions και τον ξαναεκλεισα βρηκα το extension που με ενδιεφερε και πατησα να κατεβει μολις κατεβηκε μου εβγαλε κουμπι για launche το οποιο πατησα πηγαίνοντας τωρα στο σημειο του edge που εμφανίζονται τα extensions τωρα εμφάνίστηκε και φυσικά μολις το πατησα ενεργοποιήθηκε ξαναεκαν την ιδια διαδικασια και για τα υπολοιπα και τωρα λειτουργούν ολα 3
andreas443 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα μέσο του media creation tool είναι διαθέσιμο το λειτουργικό μαζί με το update το καινούριο γιατί θέλω να το κατεβάσω να το κρατήσω για να το έχω άμα κάνω format έχω γνήσια windows 10 προ το έχει δοκιμάσει κανεις a να μας πει???
dimitris21gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Επίσης εξαφάνισαν και εκείνο το μαύρο ξεπλημένο φόντο των windows στην οθόνη πλητρολόγησης του κωδικού και μένει το φόντο που ορίζεις εσύ στην οθόνη κλειδώματος. Μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα.
johnnyman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελικα το εκανε και σε μενα το update αλλα ο ενας απο τους 3 σκληρους western digital που εχω εξαφανιστηκε....σε αυτον τον σκληρο ειχα τα παιχνιδια μεσα κτλ....τι στο καλο εγινε???Tα διεγραψε ολα απο αυτον που δεν φενεται???
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα μέσο του media creation tool είναι διαθέσιμο το λειτουργικό μαζί με το update το καινούριο γιατί θέλω να το κατεβάσω να το κρατήσω για να το έχω άμα κάνω format έχω γνήσια windows 10 προ το έχει δοκιμάσει κανεις a να μας πει??? Ναι μολις το δοκιμασα με την τελευταια εκδοση του media creation tool εχει και το update μεσα . 1
dimitris21gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελικα το εκανε και σε μενα το update αλλα ο ενας απο τους 3 σκληρους western digital που εχω εξαφανιστηκε....σε αυτον τον σκληρο ειχα τα παιχνιδια μεσα κτλ....τι στο καλο εγινε???Tα διεγραψε ολα απο αυτον που δεν φενεται??? Δώστου ένα γράμμα και θα είσαι οκ λογικά.
johnnyman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δώστου ένα γράμμα και θα είσαι οκ λογικά. Αντι για 931.51 gb που ειναι οι αλλοι 2 αυτον μου τον βγαζει 1386.25gb..wtf???γραμμα δεν με αφηνει να αλλαξω.....
YngwieMalmsteen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το εγραψα κι αλλου το βαζω κι εδώ για οσους ειχαν προβλημα στο να εγκαταστήσουν τα extensions στον edge τα βήματα που ακολουθησα... καταρχήν εκλεισα τον edge μεσα από settings> apps and features εντοπισα όλα τα extensions που ειχα εγκαταστήσει και τα εκανα uninstall ανοιξα τον edge μονο για να με παει στο μαγαζι με τα extensions και τον ξαναεκλεισα βρηκα το extension που με ενδιεφερε και πατησα να κατεβει μολις κατεβηκε μου εβγαλε κουμπι για launche το οποιο πατησα πηγαίνοντας τωρα στο σημειο του edge που εμφανίζονται τα extensions τωρα εμφάνίστηκε και φυσικά μολις το πατησα ενεργοποιήθηκε ξαναεκαν την ιδια διαδικασια και για τα υπολοιπα και τωρα λειτουργούν ολα Ωραίος! Είχα ξεχάσει ότι γίνονται uninstall... Έπαιζα και overwatch, οπότε δεν του πολυέδωσα σημασία... Thanks dude!
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ωραίο φαίνεσαι το update ειδικά για εκείνουν που χρησιμοποιούν τις παραπάνω και περισσότερες απο τις αλλαγές που έγιναν. Φαίνεται πάντως οτι απόκριση το πως ανοίγουν τα παράθυρα και πως συμπεριφερονται ολα μετα στα windows εχει βελτιωθεί και εχουν γίνει πιο γρήγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα