randomcat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 η Microsoft διορθώνει και τη σημαντικότερη έλλειψη του νέου της browser Ας βάλουν ένα "save as" πρώτα. 1
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τόση προθυμία να σε εκμεταλλευτούν,ούτε οι Ρωσίδες μετά την κατάρρευση της cccp. χρησιμοποιεί διάφορα βιομετρικά χαρακτηριστικά του χρήστη προκειμένου να του δώσει πρόσβαση στο σύστημα, πλέον επεκτείνεται και στις ιστοσελίδες έτσι ώστε ο χρήστης να μη χρειάζεται να θυμάται διάφορα ψευδώνυμα και κωδικούς. Ρε,πάτε καλά ρε;Τι βάζατε,με προθυμία και χαρά μάλιστα,στα συστήματα σας; 4
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 τα Chrome extensions υποτιθεται τρεχουν τωρα και στον Edge, ετσι δεν ειχαν πει;
vasilisbasil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ως insider που ειμαι εχω να πω πως το update δεν ειναι ακομα ετοιμο .. εχει μερικα bugs σε λεπτομέρειες που κανουν ομως την ολη εμπειρία χρήσης λιγο κάπως παράξενη.. προβλέπω πολλά cumulative update...
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ως insider που ειμαι εχω να πω πως το update δεν ειναι ακομα ετοιμο .. εχει μερικα bugs σε λεπτομέρειες που κανουν ομως την ολη εμπειρία χρήσης λιγο κάπως παράξενη.. προβλέπω πολλά cumulative update... Οι beta testers κατεβάζουν και beta software οπότε είναι λογικό να έχουν προβλήματα. Όσοι δεν είναι insiders θα κατεβάσουν την έκδοση που δουλεύει. Εγώ πάτησα χειροκίνητα να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις και την βρήκε. Τώρα την κατεβάζει και περιμένω. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 τιποτα εδω ακομα Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη. Τελευταίος έλεγχος: Σήμερα, 21:03 1
vasilisbasil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οι beta testers κατεβάζουν και beta software οπότε είναι λογικό να έχουν προβλήματα. Όσοι δεν είναι insiders θα κατεβάσουν την έκδοση που δουλεύει. Εγώ πάτησα χειροκίνητα να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις και την βρήκε. Τώρα την κατεβάζει και περιμένω. αυτο που εχω εγω τωρα ως insider ειναι ακριβως αυτο που θα παρεις και εσυ ως stable ... 1607 build 14393.10.. μολις αναβαθμισεις στεκαρετο να δεις.. στις επομενες εβδομαδες θα αρχισουν να κατεβαινουν beta μορφες του λειτουργικου για το redstone 2 wave που θα βγει κατα τον μαρτιο ..
vasilisbasil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 τιποτα εδω ακομα Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη. Τελευταίος έλεγχος: Σήμερα, 21:03 μπορει να περιμενεις και βδομαδες μεχρι να παρεις το upgrade ΄... αναλογα με το ποτε τα εβαλες το hardware σου κτλ
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 να το κατεβασεις ευκολο ειναι η εγκατασταση ειναι το ζορι.Εχει μεινει στο 32% εγκατασταση εδώ και 3 χρονια
cabdik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 εγω λεω να περιμενω κανα χρονο ακομα, μεχρι να γινει, αφ' ενος 99,9% stable λειτουργικο, και αφ΄ετερου να υπαρχει πληρη συμβατοτητα με τα παντα...!! 2
panakos_thess Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια δεν εχει να κανουμε κατι χειροκίνητα?
Armak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 θα κατέβει και στα windows phone 10 αυτή η ενημέρωση;
kirileman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ντάξει, μπήκε. Βάλαμε και τα πρώτα addons στον edge. Όχι πως θα κάνω χρήση στο desktop pc, μόνο για gaming το έχω, αλλά ήδη είναι φανερές κάποιες βελτιώσεις, πχ στο start menu και στο αισθητικό κομμάτι. Να δούμε πώς θα παίξει αύριο στο t100 στο γραφείο.
Markusboy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε όσους δεν ήρθε παιδιά πάτε στη διεύθυνση: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ και από τα βήματα διαλέξτε windows 10 -> Greek -> 32/64 bit ανάλογα το σύστημα για να έχετε το ελληνικό iso να κάνετε όχι μόνο update αλλά και καθαρή εγκατάσταση .Τώρα το κατεβάζω και παρατηρώ σκαμπανεβάσματα στη ταχύτητα... Λέτε να αντέξει το windows update??? χεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα