Προς το περιεχόμενο

lg v10 vs lg nexus 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιδια ειπαν οτι ειτε αγορασει το Oneplus,ειτε απο Amazon παλι σε περιπτωση Rma πρεπει να το στειλει εξωτερικο,δεν ειπαν καπου για καλυτερο ή χειροτερο.

Εδω εισαι:

το καλύτερο service στην Κύπρο το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος?

Συμφωνουμε τουλάχιστον οτι το service απο amazon είναι καλύτερο απο της oneplus ασχετα με το τι λεει ο καθενας λογω των κολληματων του??

----------------------

Εδω αγαπητε ομως εφαγες τα λογια σου ,αφου προτεινεις Moto X Style εναντι σε S6 edge plus.

Και σου εξηγει ο αλλος οτι δεν προτιμαει το S7 λογω της μικροτερης οθονης(που γιαυτον αλλωστε γινεται ολη η κουβεντα ετσι δεν ειναι?)και εσυ αρχιζεις τα δικα σου κολληματα. Επισης το ''ειναι καλυτερο σε αυτα που θες'' ειναι πολυ σχετικο.

Δεν σε επιασα. Οπως εγραψα, δεν θεωρω καλη αγορα το s6 edge plus στα ~490€. Καλυτερα να παει ή σε oneplus 3 ή σε moto x style που ειναι μαλιστα φθηνοτερα.

--------------------------------------------------------------------------------

Πραγματικά θέλω να δω ένα ποστ που γράφεις κάτι θετικό του oneplus έναντι οποίου διποτε αλλού.

Εδω 6 ποστ, οχι απλα ενα:

To moto x style που ειναι στα 350€ (καλυτερη οθονη, σερβις απο το 1+3 και παρομοια καμερα και αυτονομια, αλλα χειροτερες επιδοσεις) γιατι δεν το σκέφτεσαι;

Moto X style στα 350€ και nexus 6p στα 449€.

Το πρωτο εχει καλυτερη οθονη, σερβις απο το 1+3 και παρομοια καμερα και αυτονομια.

Το δευτερο εχει καλυτερη αυτονομια, καμερα και οθονη απο το 1+3, συν οτι υπερτερει σε αναβαθμισεις και σερβις.

Και τα 2 υστερουν σε επιδοσεις σε σχεση με το 1+3.

Mε υποχωρηση στο μεγεθος της οθονης πας και στο galaxy s6 στα 360€, οπου υπερτερει σε αυτονομια, καμερα, οθονη και σερβις απο το 1+3, αλλα υστερει σε επιδοσεις.

Ζυγιζεις λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα: επιδοσεις(υπερτερει το 1+3) ή καλυτερη οθονη, καμερα και αυτονομια;

...

καλυτερη καμερα και οθονη; Πηγαινε σε s6 ή g5.

Χειροτερη καμερα, οθονη και αυτονομια απο το s6, αλλα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερες επιδοσεις με μικρη αυξηση χρηματων; Πηγαινε σε oneplus 3.

Με υποχωρηση στο μεγεθος της οθονης, πας στο s6 , οπου κερδιζεις σε τιμη, καμερα, ποιοτητα οθονης, φορτιση, service.

Υστερει λιγο και σε επιδοσεις, αλλα εισαι οκ με αυτο.

Ισως να επρεπε να σκεφτεις και το s6, μιας και αν δε σε πολυενοχλουσαν οι λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις(μιας και κοιταγες και το lg v10), το s6 σε σχεση με το op3 υπερτερουσε σε οθονη, καμερα, φορτιση, service, τιμη.

...

Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3.

Οπως ειπα και προηγουμενως, η καθε επιλογη εχει τα μειονέκτηματα κι τα πλεονέκτηματα της και για αυτο καλο ειναι να παρουσιαζονται.

Μην φθανουμε λογω κολληματων στο σε σημείο να λεμε για παρομοιο σερβις(!!) της oneplus με τις αλλες εταιρείες.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 400 για την ώρα δεν έχω πεισθεί πως υπάρχει κάτι καλύτερο από το 1+3. Δεδομένου πως αν τύχει η στραβή και τα 2 θα χρειαστεί να τα στείλω εξωτερικό, το θέμα σέρβις δεν είναι τόσο καθοριστικό ειδικά αν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Η ανάλυση της οθόνης δεδομένου πως δεν παίζω παιχνίδια επίσης δεν μου φαίνεται και τόσο σημαντική, αρκεί να μην είναι κουραστική όταν διαβάζω ειδήσεις ξέρω γω ή κάνα φόρουμ.

Δημοσ.

Μα εχεις διαβασει ειδησεις σε οποιοδηποτε κινητο και σου εχουν φανει κουραστικο(το διαβασμα, οχι οι ειδησεις).

Και δεν συζηταμε για qHd(540x960) αναλυσεις, αλλα fhd.

Εαν η οθονη δεν ειναι για τα μπαζα οτιδηποτε πανω απο 300ppi ειναι μια χαρα.

Εδω το 640xl με τα 260ppi ειναι αποδεκτο κ συζηταμε εαν τα 400ppi+ ειναι κουραστικα?

Δημοσ.

Εδω εισαι:

Συμφωνουμε τουλάχιστον οτι το service απο amazon είναι καλύτερο απο της oneplus ασχετα με το τι λεει ο καθενας λογω των κολληματων του??

----------------------

Δεν σε επιασα. Οπως εγραψα, δεν θεωρω καλη αγορα το s6 edge plus στα ~490€. Καλυτερα να παει ή σε oneplus 3 ή σε moto x style που ειναι μαλιστα φθηνοτερα.

--------------------------------------------------------------------------------

Εδω 6 ποστ, οχι απλα ενα:

Οπως ειπα και προηγουμενως, η καθε επιλογη εχει τα μειονέκτηματα κι τα πλεονέκτηματα της και για αυτο καλο ειναι να παρουσιαζονται.

Μην φθανουμε λογω κολληματων στο σε σημείο να λεμε για παρομοιο σερβις(!!) της oneplus με τις αλλες εταιρείες.

Η πλάκα είναι ότι σε όλα αυτά που μου δείχνεις προτείνεις κάτι άλλο παρά το oneplus. Ακόμα και το s6. Τέλος πάντων. Περί ορέξεως
Δημοσ.

Αυτό που προσπαθεί να πει ο haha είναι πως το sercice του Amazon είναι καλύτερο από της Oneplus και νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό.

Δημοσ.

Αυτό που προσπαθεί να πει ο haha είναι πως το sercice του Amazon είναι καλύτερο από της Oneplus και νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό.

Αυτο που γραφτηκε ειναι οτι ειτε η αγορα γινει απο Amazon,ειτε απο OnePlus παλι το κινητο θα το στειλεις στο εξωτερικο. Μην τα γραφουμε 100φορες.

Δημοσ.

Αλλου ξεκινησε η συζητηση και εφτασε να τσακκονεστε για το που θα αγορασετε το OnePlus και αν θα εχει εγγυηση ή οχι και για το Μοτο Χ. Εδω στο θεμα μ παρακαλω να επιστρεψουμε και φτανουν τα ασχετα ποστ σε ξενο θεμα.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σε όλα αυτά που μου δείχνεις προτείνεις κάτι άλλο παρά το oneplus. Ακόμα και το s6. Τέλος πάντων. Περί ορέξεως

Προηγουμενως ελεγες οτι δεν εχω γραψει πουθενα κατι θετικο, τωρα που ειδες οτι εγραφες ανακριβειες , αλλαξες τροπαρι.

Btw, εδω αυτο που ζητας:

...

Χειροτερη καμερα, οθονη και αυτονομια απο το s6, αλλα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερες επιδοσεις με μικρη αυξηση χρηματων; Πηγαινε σε oneplus 3.

...

Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3.

----------------------------------------

Αυτο που γραφτηκε ειναι οτι ειτε η αγορα γινει απο Amazon,ειτε απο OnePlus παλι το κινητο θα το στειλεις στο εξωτερικο. Μην τα γραφουμε 100φορες.

Με την εξαιρεση του troll και γενικοτερα την προσπαθεια να πεισουν οτι δεν ειναι πλεονεκτημα το καλυτερο σερβις του motorola απο amazon:

το καλύτερο service στην Κύπρο το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος?

Στα 400 για την ώρα δεν έχω πεισθεί πως υπάρχει κάτι καλύτερο από το 1+3. Δεδομένου πως αν τύχει η στραβή και τα 2 θα χρειαστεί να τα στείλω εξωτερικό, το θέμα σέρβις δεν είναι τόσο καθοριστικό ειδικά αν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Η ανάλυση της οθόνης δεδομένου πως δεν παίζω παιχνίδια επίσης δεν μου φαίνεται και τόσο σημαντική, αρκεί να μην είναι κουραστική όταν διαβάζω ειδήσεις ξέρω γω ή κάνα φόρουμ.

Τελικως με το moto x style που αρχικα το προβλημα σου ηταν η διαθεσιμοτητα(μπορεις να το εχεις σε 4-5 μερες) και μετα η εγγυηση(εχει απο τα καλυτερα support to amazon), πως σου φαινεται;

Ή δεν ηταν αυτοι οι πραγματικοι λογοι;

Τελος, το αν υπαρχει ή οχι κατι καλυτερο ειναι κατι που πρεπει εσυ να αποφασισεις βασει του που δινεις σημασια.

Το oneplus 3 παρολο τα 400€ εχει χειροτερη καμερα, οθονη και σερβις σε σχεση με τις υπολοιπες ναυαρχιδες του 2016. Ουσιασικα σε καμερα ειναι σε επιπεδο ναυαρχιδων 2015(χωρις ομως να φθανει g4, s6) και σε οθονη ειναι επιπεδου 2014.

Σε αυτονομια ειναι μετριοτατο και ειναι γυρω στο 10% καλυτερο απο το g5, αλλα αισθητα υποδεεστερη απο τα κορυφαια.

Σε επιδοσεις ειναι κορυφη, καλυτερο απο ολα του 2015 και ισαξιο με τα κορυφαια του 2016.

Ζυγιζεις λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα: επιδοσεις(υπερτερει το 1+3) ή καλυτερη οθονη, πιθανως καμερα και αυτονομια; Στην πρωτη περιπτωση πας στο 1+3, στην δευτερη πας σε καποια περσινη ναυαρχιδα (nexus 6p, moto x style) .

Tι συμβιβασμο θελεις να κανεις:

Χειροτερη καμερα, οθονη και αυτονομια απο το s6, αλλα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερες επιδοσεις με μικρη αυξηση χρηματων; Πηγαινε σε oneplus 3.

Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3.

Δημοσ.

επειδή έχεις φάει άλλο κόλλημα με την ερώτηση μου, ήταν ξεκάθαρη, όπως και η απάντηση από το Γιάννη, "η Motorola δεν έχει service στην Κύπρο " ,για άλλη μια φορά λοιπόν είτε το ενα είτε το άλλο αν χρειαστεί θα πάνε εξωτερικό, τι δεν καταλαβαίνεις? και για ακόμη μια φορά το galaxy s6 δεν έχει καλύτερη αυτονομία από το op3

Προηγουμενως ελεγες οτι δεν εχω γραψει πουθενα κατι θετικο, τωρα που ειδες οτι εγραφες ανακριβειες , αλλαξες τροπαρι.

Btw, εδω αυτο που ζητας:

----------------------------------------

Με την εξαιρεση του troll και γενικοτερα την προσπαθεια να πεισουν οτι δεν ειναι πλεονεκτημα το καλυτερο σερβις του motorola απο amazon:

Τελικως με το moto x style που αρχικα το προβλημα σου ηταν η διαθεσιμοτητα(μπορεις να το εχεις σε 4-5 μερες) και μετα η εγγυηση(εχει απο τα καλυτερα support to amazon), πως σου φαινεται;

Ή δεν ηταν αυτοι οι πραγματικοι λογοι;

Τελος, το αν υπαρχει ή οχι κατι καλυτερο ειναι κατι που πρεπει εσυ να αποφασισεις βασει του που δινεις σημασια.

Το oneplus 3 παρολο τα 400€ εχει χειροτερη καμερα, οθονη και σερβις σε σχεση με τις υπολοιπες ναυαρχιδες του 2016. Ουσιασικα σε καμερα ειναι σε επιπεδο ναυαρχιδων 2015(χωρις ομως να φθανει g4, s6) και σε οθονη ειναι επιπεδου 2014.

Σε αυτονομια ειναι μετριοτατο και ειναι γυρω στο 10% καλυτερο απο το g5, αλλα αισθητα υποδεεστερη απο τα κορυφαια.

Σε επιδοσεις ειναι κορυφη, καλυτερο απο ολα του 2015 και ισαξιο με τα κορυφαια του 2016.

Ζυγιζεις λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα: επιδοσεις(υπερτερει το 1+3) ή καλυτερη οθονη, πιθανως καμερα και αυτονομια; Στην πρωτη περιπτωση πας στο 1+3, στην δευτερη πας σε καποια περσινη ναυαρχιδα (nexus 6p, moto x style) .

Tι συμβιβασμο θελεις να κανεις:

Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3.

Δημοσ.

επειδή έχεις φάει άλλο κόλλημα με την ερώτηση μου, ήταν ξεκάθαρη, όπως και η απάντηση από το Γιάννη, "η Motorola δεν έχει service στην Κύπρο " ,για άλλη μια φορά λοιπόν είτε το ενα είτε το άλλο αν χρειαστεί θα πάνε εξωτερικό, τι δεν καταλαβαίνεις?

Μιας κ αναφερεσαι στο service, τελικως θεωρεις καλυτερο το service του amazon για το motorola απο αυτο της oneplus?

Ενα ναι ή ενα οχι αρκει...

Λογικα για πολλοστη φορα δεν θα υπαρξει απαντηση απο αυτους που ενοχληθηκαν επειδη ειπωθηκε το προφανες:

οτι η amazon εχει καλυτερο support απο της oneplus και για αυτο αρχισαν να λενε διαφορα...

Δημοσ.

Το amazon έχει καλύτερο σέρβις δεν το συζητάμε, και δεν το αμφιβάλλει κανείς. Αυτό που λέμε όλοι είναι πως αν τύχει η στραβή πρέπει να σταλθεί στο εξωτερικό με ότι σημαίνει αυτό για τον χρόνο επισκευής.

Δημοσ.

Παιδια αξιζει αυτο το κινητο το 10 ΤΟ ΚΑΛΟ lol.giflol.gif που λετε ολοι σε αυτο το νοημα ή οχι ; Βλεπω οτι εχει πεσει σε bootloops ορισμενων στο εξωτερικο αλλα και στην Ελλαδα και κανω πισω μην μ τυχει και μενα οπως μ εκανε μια επαννεκινηση το G4 μου white gold edition οπως το χρεισιμοποιηουσα και μετα ξανα ανοιξε απο μονο του στα τυφλα στα καλα καθουμενα. Κοντα στο Nexus 5X που προτεινουν πολλοι αυτο τι λεει ;

Μηπως να κλειδωθει το θεμα γιατι για αλλο σκοπο ανοιχτηκε λεω εγω? Αλλωστε για την περιπτωση του αλλου συμφορουμιτη εχει ηδη ανοιξει ποσα θεματα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει.

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως να κλειδωθει το θεμα γιατι για αλλο σκοπο ανοιχτηκε λεω εγω? Αλλωστε για την περιπτωση του αλλου συμφορουμιτη εχει ηδη ανοιξει ποσα θεματα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει.

Πραγματικα το βρησκω απαραδεχτο ενω μιλαμε για μενα και το νεξυς 5χ και το ω10 να μιλαει και ο αλλος κυπριος για το δικο του θεμα ελεος δηλ.

Δημοσ.

Πραγματικα το βρησκω απαραδεχτο ενω μιλαμε για μενα και το νεξυς 5χ και το ω10 να μιλαει και ο αλλος κυπριος για το δικο του θεμα ελεος δηλ.

Κοιτα να δεις.Αντε πες οτι μπηκε απο ενδιαφερον στο θεμα να αναφερει πανω κατω και το OnePlus3(που ειναι πανω κατω στα χρηματα του V10)επειδη το κοιταζει και αυτος ή και για το V10 του θεματος ξερω γω.Αρα να γραφτουν 2-3-4 σχολια .

Αλλα στις τελευταιες σελιδες οντως εχει ξεφυγει η κουβεντα,και μαλιστα δεν οδηγει και πουθενα. 

Εγω παντως(σαν υποψηφιος αγοραστης κιολας)οπως σου ειπα μακρυα απο την λιστα μου τα LG μιας και βλεπω οτι ακομα και στα τωρινα μοντελα τους εχει εμφανιστει bootloop θεμα ακομα και στο V10(υπαρχουν μερικα video και στο youtube πανω σε αυτο το θεμα).

Τωρα καποιοι λενε οτι αυτο συμβαινει μονο στα Αμερικανικα μοντελα αλλα τι να σου πω.Οπως προσωπικα δεν παιρνω το ρισκο να το αγορασω για τον εαυτο μου,ετσι και δεν μπορω να το προτεινω σε αλλο. Οχι οτι δεν εχει τυχει και σε αλλα κινητα αλλων εταιριων να μην εμφανισουν προβληματα ή ακομα και bootloop αλλα ποτε δεν ειχε παρει την εκταση που πηρε με τα τελευταια μοντελα της LG.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...