Προς το περιεχόμενο

lg v10 vs lg nexus 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει αυτο το κινητο το 10 ΤΟ ΚΑΛΟ lol.giflol.gif που λετε ολοι σε αυτο το νοημα ή οχι ; Βλεπω οτι εχει πεσει σε bootloops ορισμενων στο εξωτερικο αλλα και στην Ελλαδα και κανω πισω μην μ τυχει και μενα οπως μ εκανε μια επαννεκινηση το G4 μου white gold edition οπως το χρεισιμοποιηουσα και μετα ξανα ανοιξε απο μονο του στα τυφλα στα καλα καθουμενα. Κοντα στο Nexus 5X που προτεινουν πολλοι αυτο τι λεει ;

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις προβλημα με την ελλειψη microsd/ραδιοφωνο θα λεγα να πας στο nexus.

Φθηνοτερο, περισσοτερες κ ταχυτερες αναβαθμισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά το καλύπτει η εγγύηση για επισκευή. Το μοναδικό μειονέκτημα που έχει αυτό το κινητό (και δεν είναι το μόνο εδώ που τα λέμε), είναι η μπαταρία. Κατα τ'αλλα κινητάρα!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Το V10 είναι ανώτερο σε όλα. Στο μόνο που προφανώς υπερέχει το 5X, είναι οι σταθερές και γρήγορες ενημερώσεις, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν εχεις προβλημα με την ελλειψη microsd/ραδιοφωνο θα λεγα να πας στο nexus.

Φθηνοτερο, περισσοτερες κ ταχυτερες αναβαθμισεις.

Να σαι καλα φιλε και μενα οι αναβαθμισεις με ενδιαφερουν να τις κανω γρηγορα για να μην εχω εννοια. Απο ραδιοφωνο δεν με απασχολησε ποτε μ το θεμα αυτο επειδη εχω εδω και 1 χρονο το youtube και ακουω οποιο τραγουδι θελω μεσω αυτου και με το 4G ενεργο αλλα ρουφαει την μπαταρια απο οσο ακουσα το νεξυς 5χ.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Το V10 είναι ανώτερο σε όλα. Στο μόνο που προφανώς υπερέχει το 5X, είναι οι σταθερές και γρήγορες ενημερώσεις, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει.

Καλημερα το γνωριζω.

Δημοσ.

Παρουσιάστηκαν κρούσματα bootloop και στο V10. Πιθανότατα να είναι απλά μεμονωμένα περιστατικά, πάντως εγώ δε θα το ρίσκαρα.

Δημοσ.

Παρουσιάστηκαν κρούσματα bootloop και στο V10. Πιθανότατα να είναι απλά μεμονωμένα περιστατικά, πάντως εγώ δε θα το ρίσκαρα.

Ειναι σιγουρο/επιβεβαιωμενο αυτο?Βασικα το Bootloop να πω την αληθεια τοσο πολυ μονο τα τελευταια χρονια στην LG το εχω ακουσει τοσο πολυ. Εχουμε καμια πηγη για το παραπανω?

Δημοσ.

Έχει ακουστεί. Οχι για το Ευρωπαϊκό μοντέλο αλλά για το Αμερικάνικο αν δεν κάνω λάθος. Δεν νομίζω οτι θα έχουμε πρόβλημα με bootloop και στο v10.

Εδω και στο G5 εκαναν την εμφανιση τους bootloop δειγματα. http://dailysunknoxville.com/lg-g5-users-facing-same-lg-g4-boot-loop-problems/92005952

Ισως σε αυτο να οφειλεται η τρελη πτωση του(οπως εν μερη και του V10 απο οταν πρωτοηλθε). Κριμα γιατι ειδικα το G5 προσωπικα το ειχα στα υποψην για αγορα αλλα απο οτι φενεται τρωει ακυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Για ελάχιστα περιστατικά του v10 και g5 δεν λέει τπτ και εμένα μου είχε πάθει παλιά και το s4 και το s5

Σκεψου ποσο καιρο ομως εχουν στην αγορα τα εν λογω κινητα σε σχεση με το G4.....

Επισης το θεμα ειναι οτι ειναι προβλημα που δεν διορθωθηκε σε επομενα απο το G4 μοντελα,αφου η LG ειχε πει οτι ηταν θεμα hardware.

Εγω το εβαλα προς ενημερωση.Ειναι ειναι μικροτερο γενικα το ποσοστο σε βαθος χρονου απο το G4 ειτε στα ιδια επιπεδα(χλωμο για τα ιδια επιπεδα γιατι γενικα δεν παει καλα σε πωλησεις η LG)το προβλημα δυστηχως παραμενει και καλο ειναι να αναφερθει για πληροφοριση του κοσμου(που γιαυτο ειναι τα forum)και ο καθενας ας τα βαλει κατω και ας παρει οτι θελει.

Δημοσ.

H LG έχει βγάλει φοβερά κινητά, αλλά η ποιότητα κατασκευής τους τραγική. Είναι ο λόγος που έχει βγει από τις επιλογές μου σαν εταιρία

Δημοσ.

H LG έχει βγάλει φοβερά κινητά, αλλά η ποιότητα κατασκευής τους τραγική. Είναι ο λόγος που έχει βγει από τις επιλογές μου σαν εταιρία

Εσυ τελικα ακρη εβγαλες με το κινητο ή ακομα στο ''ψαξιμο'' εισαι? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...