Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone SE ή Samsung S6 Edge?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να δωσεις τα ~70€ παραπανω που ζηταει το galaxy s7( έχοντας καλυτερη καμερα, οθονη, αυτονομία, αδιαβροχοποιηση, σερβις) τοτε ισως αξιζει να του ριξεις μια ματια.

Ριξε ομως και στο lg g5 που ειναι ακομα φθηνοτερο απο το oneplus 3,αλλα με καλυτερη καμερα, οθονη και σερβις απο το one plus 3.

Όταν διάβασα για το service του g5 φώναζαν δυνατά το nickname σου :o

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως παιδιά και το g5 είναι πολύ καλό αν θέλει κάποιος στα 370 που έχει πάρει και μια μεγαλύτερη μπαταρία με 30 ευρώ σύνολο 400. Και σε αυτά τα λευτα δεν θα βρει κάτι καλύτερο

Δημοσ.

Πάντως παιδιά και το g5 είναι πολύ καλό αν θέλει κάποιος στα 370 που έχει πάρει και μια μεγαλύτερη μπαταρία με 30 ευρώ σύνολο 400. Και σε αυτά τα λευτα δεν θα βρει κάτι καλύτερο

one plus 3 

Δημοσ.

Για το G5 έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται διάφορα περί bootloop, όπως και με το G4. Καλά τα κατάφερε η LG. :) Ή με άλλα λόγια, μακριά κι απ' αυτό. 

Δημοσ.

one plus 3

Που το στεηριζεις αυτό?

Τον one Plus 3 όντως είναι πολύ καλό αλλά αν εξερεσουμε την μπαταρία και την ράμ πιστεύω πως το g5 είναι πολύ καλύτερο

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να δωσεις τα ~70€ παραπανω που ζηταει το galaxy s7( έχοντας καλυτερη καμερα, οθονη, αυτονομία, αδιαβροχοποιηση, σερβις) τοτε αξιζει να του ριξεις μια ματια.

Ριξε ομως και στο lg g5 που ειναι ακομα φθηνοτερο απο το oneplus 3,αλλα με καλυτερη καμερα, οθονη και σερβις απο το one plus 3.

Η αδιαβροχοποιηση περιλαμβάνει θαλασσινό νερό;
Δημοσ.

Που το στεηριζεις αυτό?

Τον one Plus 3 όντως είναι πολύ καλό αλλά αν εξερεσουμε την μπαταρία και την ράμ πιστεύω πως το g5 είναι πολύ καλύτερο

με τοσα προβληματα σε ολα τα τελευαια lg και καλυτερο σε ολα να ηταν δεν θα το επερνα γιατι απλα δεν εχω την ορεξη να τρεχω σε αντιπροσωπειες και κανενας απο εδω μεσα νομιζω δεν εχει την ορεξη.

Επιπλεον το op3 εχει καλυτερο build quality. σιγουρα περισσοτερες αναβαθμισεις , περισσοτερη ραμ , καλυτερο fingerprint sensor 

Δημοσ.

με τοσα προβληματα σε ολα τα τελευαια lg και καλυτερο σε ολα να ηταν δεν θα το επερνα γιατι απλα δεν εχω την ορεξη να τρεχω σε αντιπροσωπειες και κανενας απο εδω μεσα νομιζω δεν εχει την ορεξη.

Επιπλεον το op3 εχει καλυτερο build quality. σιγουρα περισσοτερες αναβαθμισεις , περισσοτερη ραμ , καλυτερο fingerprint sensor

Ναι, αλλά έχει χειρότερη οθόνη, κάμερα, ηχείο, service.
Δημοσ.

Ναι, αλλά έχει χειρότερη οθόνη, κάμερα, ηχείο, service.

ναι οκ εγω προσωπικα θα διαλεγα το Op3 αν θελει καποιος καλη καμερα ας παρει το lg. Αμα δεν ειχε και καλο service η lg με τοσα θεματα δεν νομιζω οτι θα αγοραζε κανεις  lg

Δημοσ.

Ναι, αλλά έχει χειρότερη οθόνη, κάμερα

Αφηνω αυτα τα δυο που ισχυουν σε γενικες γραμμες. Και για την οθονη βεβαια σχετικο ειναι αφου χαρη στην παραπανω αναλυση εχει ως αποτελεσμα χειροτερη αυτονομια μπαταριας και η οθονη δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Για το service ολα σχετικα ειναι αφου καποιος που μενει επαρχια παλι πρεπει να στειλει το κινητο για service που εν μερη ειναι το ιδιο με αυτον που θα το στειλει στην OnePlus. Επισης δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα σχολια για το service της LG(παρολα που απο procordia μερια εχουν ακουστει καλα λογια)και επισης δεν εχουν ακουστει και κακα λογια για το service της OnePlus που το εχουν ολοι στα αρνητικα.

Γιαυτο λεω οτι ολα σχετικα ειναι εκτως φυσικα απο την καμερα που οντως του g5 ειναι καλυτερη.

Ακομα και η ποιοτητα κατασκευης(που ολοι χαρηκαν οταν ακουσαν για premium κατασκευη επιτελους σε LG ναυαρχιδα)ειναι σκετη απογοητευση.

Οσο για το ηχειο,απο την στιγμη που και τα δυο κινητα δεν εχουν τα φοβερα stereo ηχεια του nexus 6p,Zte Axon 7 και των προηγουμενων Htc M8-9)εν μερη πανω κατω τα ιδια ειναι παρολο που διαβαζω καλυτερα λογια για του G5 αρα ας το βαλω καλου κακου στα θετικα τελικα.

Να και ενα review πανω στα κινητα αυτα απο ενα απο τους πιο γνωστους youtubers του insomnia(κυριως σε pc hardware βεβαια)

Δημοσ.

Δεν ανέφερα πουθενά ότι το G5 είναι καλύτερη-πιο συμφέρουσα αγορά σε σχέση με το OnePlus 3.

Απλά, ο φίλος carrypizza έγραψε κάποια πράγματα στα οποία υπερτερεί το OnePlus 3, και εγώ έγραψα κάποια πράγματα στα οποία υπερτερεί το G5.

Όσο αναφορά το service, ότι κινητό έχω στείλει για επισκευή (επαρχία μένω), το είχα πίσω στα χέρια μου, έτοιμο, σε ~5 μέρες.

Αν πάθει κάτι το OP3 (φαντάζομαι βέβαια, είναι αρκετά πιο αξιόπιστο από το G5) δε πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό; Οπότε, η αναμονή θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη σε σχέση με το G5.

Προσωπικά, ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα το OP3, λόγω του pure Android, το οποίο προσωπικά λατρεύω, αλλά κατά τα άλλα, το G5 στα λεφτά του, είναι απλά πύραυλος (με εξαίρεση το κατασκευαστικό θέμα που έχει με το modular μηχανισμό, και την άθλια μπαταρία του).

Δημοσ.

Δεν ανέφερα πουθενά ότι το G5 είναι καλύτερη-πιο συμφέρουσα αγορά σε σχέση με το OnePlus 3.

Απλά, ο φίλος carrypizza έγραψε κάποια πράγματα στα οποία υπερτερεί το OnePlus 3, και εγώ έγραψα κάποια πράγματα στα οποία υπερτερεί το G5.

Όσο αναφορά το service, ότι κινητό έχω στείλει για επισκευή (επαρχία μένω), το είχα πίσω στα χέρια μου, έτοιμο, σε ~5 μέρες.

Αν πάθει κάτι το OP3 (φαντάζομαι βέβαια, είναι αρκετά πιο αξιόπιστο από το G5) δε πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό; Οπότε, η αναμονή θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη σε σχέση με το G5.

Προσωπικά, ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα το OP3, λόγω του pure Android, το οποίο προσωπικά λατρεύω, αλλά κατά τα άλλα, το G5 στα λεφτά του, είναι απλά πύραυλος (με εξαίρεση το κατασκευαστικό θέμα που έχει με το modular μηχανισμό, και την άθλια μπαταρία του).

Moto G απο Kaizer(δεν το ειχε και καμια αλυσιδα)που το εστειλα για service λογω κολλημενου Pixel(και μενω και Αθηνα βεβαια)και μου πηρε σκεψου κοντα 3 εβδομαδες. Γιαυτο λεω οτι ολα σχετικα ειναι οσον αφορα το service(ειδικα το γρηγορο).Βεβαια και εγω το OnePlus γιαυτο δεν το εχω αγορασει ακομα,δηλαδη γιατι δεν θελω να τρεχω με αποστολες σε περιπτωση προβληματος.

Οσο για το G5 πραγματικα (προσωπικη γνωμη κιολας)ειμαι στο τσακ που λεμε απο το να το παρω ακομα και ας εχει κακη μπαταρια ή αν δεν εχει την premium ποιοτητα κατασκευης αλλα μετα τα θεματα bootloop που εχουν εμφανιστει ή δεν ξερω  και εγω τι αλλο,δεν εχω ορεξη να το ρισκαρω εστω και ψυχολογικα.

Δημοσ.

Moto G απο Kaizer(δεν το ειχε και καμια αλυσιδα)που το εστειλα για service λογω κολλημενου Pixel(και μενω και Αθηνα βεβαια)και μου πηρε σκεψου κοντα 3 εβδομαδες. Γιαυτο λεω οτι ολα σχετικα ειναι οσον αφορα το service(ειδικα το γρηγορο).Βεβαια και εγω το OnePlus γιαυτο δεν το εχω αγορασει ακομα,δηλαδη γιατι δεν θελω να τρεχω με αποστολες σε περιπτωση προβληματος.

Οσο για το G5 πραγματικα (προσωπικη γνωμη κιολας)ειμαι στο τσακ που λεμε απο το να το παρω ακομα και ας εχει κακη μπαταρια ή αν δεν εχει την premium ποιοτητα κατασκευης αλλα μετα τα θεματα bootloop που εχουν εμφανιστει ή δεν ξερω  και εγω τι αλλο,δεν εχω ορεξη να το ρισκαρω εστω και ψυχολογικα.

ετσι οπως εχουν τα πραγματα για αγορα απο ελλαδα ειναι το πιο value for money flagship δεν νομιζω οτι το s7 αξιζει τα 120 παραπανω αλλα με τα bootloop δεν θα το ρισκαρα.

Δημοσ.

ετσι οπως εχουν τα πραγματα για αγορα απο ελλαδα ειναι το πιο value for money flagship δεν νομιζω οτι το s7 αξιζει τα 120 παραπανω αλλα με τα bootloop δεν θα το ρισκαρα.

Κοιτα υπαρχουν 3 επιλογες οσον αφορα οποιον θελει κινητο ναυαρχιδα.

Η αγοραζει το G5 αφου ομως γνωριζει την προιστορια της LG γενικα στα κινητα της και στο service

Η αγοραζει το OnePlus3 απο το site της εταιριας(ισως το φερει και το Public αλλα αγνωστο το ποτε και ποσο)

Η κανει την υπερβαση και αγοραζει το Galaxy S7(ή το S6 edge plus αν θελει την μεγαλη οθονη) με τα παραπανω χρηματα.Δεν βαζω το edge ή το HTC γιατι ξεφευγουν οι τιμες τους.

Και να σου πω και το αλλο πανω σε αυτο?

Πες οτι εγω ανοιγα θεμα και ελεγα ''αγορα Android μεχρι 400ευρω'' και μου προτειναν το G5 και το επαιρνα. Αν μου εμφανιζε αργοτερα στην επομενη αναβαθμιση bootloop και ερχομουν και το εγραφα θα επαιρνα 2 απαντησεις

1)Αφου ηξερες τα προβληματα του G4 γιατι πηρες το ρισκο?

2)Γιατι μας ακουσες? 

Και φυσικα στο τελος καθε απαντησης''πηγαινε στο service και ο Θεος βοηθος να ξεμπερδεψεις''.

Δημοσ.

Κοιτα υπαρχουν 3 επιλογες οσον αφορα οποιον θελει κινητο ναυαρχιδα.

Η αγοραζει το G5 αφου ομως γνωριζει την προιστορια της LG γενικα στα κινητα της και στο service

Η αγοραζει το OnePlus3 απο το site της εταιριας(ισως το φερει και το Public αλλα αγνωστο το ποτε και ποσο)

Η κανει την υπερβαση και αγοραζει το Galaxy S7(ή το S6 edge plus αν θελει την μεγαλη οθονη) με τα παραπανω χρηματα.Δεν βαζω το edge ή το HTC γιατι ξεφευγουν οι τιμες τους.Και να σου πω και το αλλο πανω σε αυτο?

Πες οτι εγω ανοιγα θεμα και ελεγα ''αγορα Android μεχρι 400ευρω'' και μου προτειναν το G5 και το επαιρνα. Αν μου εμφανιζε αργοτερα στην επομενη αναβαθμιση bootloop και ερχομουν και το εγραφα θα επαιρνα 2 απαντησεις

1)Αφου ηξερες τα προβληματα του G4 γιατι πηρες το ρισκο?

2)Γιατι μας ακουσες? 

Και φυσικα στο τελος καθε απαντησης''πηγαινε στο service και ο Θεος βοηθος να ξεμπερδεψεις''.

σκέψου αν δεν υπήρχαν τα boot loop ποσά θα είχε πουλήσει η lg φέτος ειναι και φθηνότερο απο το one plus 3 και πολυ φθηνότερο απο το s7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...