Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εσπασε η οθονη στο κινητο μ LG G2 και απο οτι βλεπω οι τιμες για αλλαγη οθονης ειναι αρκετα υψηλες 110-120 ευρω...δλδ τα μισα λεφτα απο τα λεφτα που εδωσα να παρω το κινητο σχεδον..Υπαρχει καποια πιο φθηνη λυση; Απλα σκεφτομαι να παρω αλλο κινητο αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα..

Δημοσ.

Έσπασε το εξωτερικό ή ή οθόνη; Αν έσπασε το εξωτερικό και λειτουργεί κανονικά τότε κρατα το. Αν δεν λειτουργεί ή οθόνη /ή και το touch τότε πάρε άλλο.

Δημοσ.

Έσπασε το εξωτερικό ή ή οθόνη; Αν έσπασε το εξωτερικό και λειτουργεί κανονικά τότε κρατα το. Αν δεν λειτουργεί ή οθόνη /ή και το touch τότε πάρε άλλο.

εσπασε η οθονη και δουλευει μονο η μιση πλευρα του touch..οσα Lg εχω δει σπασμενα ολα δουλευαν ετσι..δλδ αν εσπαγε απλα η οθονη δν θα με πρζε απλα δουλευει μονο η μιση οθονη..

Δημοσ.

Αν θες να ρισκάρεις, πουλάνε αρκετά παιδιά εδώ στο forum, όλο το front screen assembly (γυαλί-digitizer-LCD δηλαδή) στα ~50 ευρώ.

Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου, και δε θέλεις να αλλάξεις συσκευή απαραίτητα, ρίξε ένα ψάξιμο, δε χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Αν θες να ρισκάρεις, πουλάνε αρκετά παιδιά εδώ στο forum, όλο το front screen assembly (γυαλί-digitizer-LCD δηλαδή) στα ~50 ευρώ.

Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου, και δε θέλεις να αλλάξεις συσκευή απαραίτητα, ρίξε ένα ψάξιμο, δε χάνεις τίποτα.

ευχαριστω..μηπως γινεται καποιο λινκ; στειλε μου σε pm αν γινεται!

Δημοσ.

Δεν έχω συγκρατήσει κάποιο link, δυστυχώς.

Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες, στην κατηγορία "Κινητά Τηλέφωνα/LG" και κάτι θα βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...