RedPriest Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γεια σας εσπασε η οθονη στο κινητο μ LG G2 και απο οτι βλεπω οι τιμες για αλλαγη οθονης ειναι αρκετα υψηλες 110-120 ευρω...δλδ τα μισα λεφτα απο τα λεφτα που εδωσα να παρω το κινητο σχεδον..Υπαρχει καποια πιο φθηνη λυση; Απλα σκεφτομαι να παρω αλλο κινητο αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα..
panos- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έσπασε το εξωτερικό ή ή οθόνη; Αν έσπασε το εξωτερικό και λειτουργεί κανονικά τότε κρατα το. Αν δεν λειτουργεί ή οθόνη /ή και το touch τότε πάρε άλλο.
RedPriest Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έσπασε το εξωτερικό ή ή οθόνη; Αν έσπασε το εξωτερικό και λειτουργεί κανονικά τότε κρατα το. Αν δεν λειτουργεί ή οθόνη /ή και το touch τότε πάρε άλλο. εσπασε η οθονη και δουλευει μονο η μιση πλευρα του touch..οσα Lg εχω δει σπασμενα ολα δουλευαν ετσι..δλδ αν εσπαγε απλα η οθονη δν θα με πρζε απλα δουλευει μονο η μιση οθονη..
AlienTechGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν θες να ρισκάρεις, πουλάνε αρκετά παιδιά εδώ στο forum, όλο το front screen assembly (γυαλί-digitizer-LCD δηλαδή) στα ~50 ευρώ. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου, και δε θέλεις να αλλάξεις συσκευή απαραίτητα, ρίξε ένα ψάξιμο, δε χάνεις τίποτα.
RedPriest Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν θες να ρισκάρεις, πουλάνε αρκετά παιδιά εδώ στο forum, όλο το front screen assembly (γυαλί-digitizer-LCD δηλαδή) στα ~50 ευρώ. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου, και δε θέλεις να αλλάξεις συσκευή απαραίτητα, ρίξε ένα ψάξιμο, δε χάνεις τίποτα. ευχαριστω..μηπως γινεται καποιο λινκ; στειλε μου σε pm αν γινεται!
AlienTechGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν έχω συγκρατήσει κάποιο link, δυστυχώς. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες, στην κατηγορία "Κινητά Τηλέφωνα/LG" και κάτι θα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα