Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα λεκε από κρασί είχα σ ενα σεμεδακι, έβαλα τα 10 και καθάρισε αμέσως

Εγώ έβγαλα κάτι σκουριές από μια κλειδαριά και γράσαρα και την αλυσίδα στο παπί...Καλύτερο και από WD40.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 10αρια είναι πολύ ωραία, αρκει αυτός που θα τα βάλει πρώτα να τσεκάρει αν οι περιφερειακές συσκευές του (εκτυπωτές, σκάνερ, κάμερες κλπ) υποστηρίζονται απο τα 10αρια. Επίσης κάποια προγράμματα εξειδικευμένα πιθανόν να χρειαστούν αναβαθμίσεις απο τους παρόχους τους για να τρέξουν στα 10αρια. Μιλάω για προγράμματα μηχανικών, γιατρών κλπ.

Κατά τα άλλα για τον απλό χρήστη είναι μια καλή αναβάθμιση. Έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις και πολύ καλή διαχείριση πόρων συστήματος.

Δημοσ.

ευχαριστώ δε θα παρω... όπου τα δουλεψα μου εβγαλαν κυριολεκτικά το λάδι... Μια χαρα είναι τα 7 για τα επομενα 10 χρόνια...

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ με τα ΧΡ και τα 7 σερνόταν. Δεν έκανες δουλειά σου. Και ήρθανε τα 10 και σου λύσανε τα χέρια. Τσ τσ τσ... Κι εμείς καπνίζουνε κουτο-χορτο...

Ναι, τα XP και μετά τρέχα ΕΣΥ να του ψάχνεις drivers. Ο,τι νά ναι εδώ μεσα :)

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα καταπληκτικο λειτουργικο απο μια εξαιρετικη εταιρια, δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτα, ισως να ειχα καταντησει καταθλιπτικος*, αλλα τωρα γελαμε καθε μερα με αυτη την εταιρια. Την συγκρινω πλεον με το ελληνικο κρατος που καθε φορα στο τελος του χρονου διαβεβαιωνουν οτι δεν θα υπαρξει παραταση αλλα ΚΑΘΕ πρωτοχρονια δινει παραταση για τα τελη κυκλοφοριας.

Τι κριμα που δεν ανηκω σε καμια απο τις κατηγοριες που εξακολουθει να ισχυει η αναβαθμιση και θεωρω ανηθικο να υποκριθω για να τους βλαψω. Θα μεινω στο σχετικα σταθερο λειτουργικο που εχω τωρα (αλλαζω σε 7 και 8,1)

* ξερω οτι ειναι αλλο πραγμα, ποιητικη αδεια

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που τα έβαλα σε core 2 duo και core 2 quad δεν μου φαίνονται σε καμία περίπτωση τόσο ελαφρά όσο τα 7,ειδικά στην εκκίνηση. Και τα δύο συστήματα είναι με 3 gb ram και 32 bit windows μιας και τα 64 θέλανε 1,5_1,6 gb στην καθισια τους. Ο q9300 εν το μεταξύ, παρόλο που έχει και ssd σε καμία περίπτωση δεν έχει την σπιρταδα που έχει ο ταπεινός 860k που έχω. Μιλάω πάντα για το περιβάλλον των windows.

Φίλε μου, έχω quad core 2 quad με 4 gb ram (γενικά το pc είναι απ το 2009). Έχω περάσει από vista (μη τα ρωτας.. χαχχαχα) σε 7, μετά πήγα σε 8 και ήμουν απ τις αρχές σχεδόν insider με τα 10ρια. Το pc μου ποτέ δεν ήταν πιο ελαφρύ.

ΕΙΔΙΚΑ μετά το χθεσινό update. Ξεκάθαρα νόμιζα πως καθόμουν σε άλλο pc. 

ΥΓ.  Εκεί με την εκκίνηση γέλασα τόσο πολύ που παραλίγο να μου φύγει μύξα. 

post-227331-0-75974100-1470240520_thumb.png

Δημοσ.

To laptop μου που είχε τα άθλια 8.1 το πήγα στα 10 και ομολογώ ότι είναι κλάσης καλύτερα. Το desktop μου είναι και θα παραμείνει στα 7.

Δημοσ.

Φίλε μου, έχω quad core 2 quad με 4 gb ram (γενικά το pc είναι απ το 2009). Έχω περάσει από vista (μη τα ρωτας.. χαχχαχα) σε 7, μετά πήγα σε 8 και ήμουν απ τις αρχές σχεδόν insider με τα 10ρια. Το pc μου ποτέ δεν ήταν πιο ελαφρύ.

ΕΙΔΙΚΑ μετά το χθεσινό update. Ξεκάθαρα νόμιζα πως καθόμουν σε άλλο pc. 

ΥΓ.  Εκεί με την εκκίνηση γέλασα τόσο πολύ που παραλίγο να μου φύγει μύξα. 

Φιλε μου μαλλον οι δικοι μου core 2 ειναι ΄β κατηγοριας. Για να καταλαβεις ακομα και ο αδερφος μου , κατοχος του q9300 και ΑΣΧΕΤΟΣ απο υπολογιστες μου ζητησε να του ξαναβαλω τα 7 γιατι του φαινοντουσαν βαρια τα 10. Τελικα του εβαλα τον sandisk της προσφορας και κατι γινεται. Αλλα ειδικα με μηχανικο δισκο σερνονται σε σχεση με τα 7. Ειχα πολλα χρονια core 2 duo και quad και ξερω πολυ καλα πως πηγαιναν με τα 7, ωστε να μπορω να συγκρινω.

υ.γ. Το update δεν εχει ερθει ακομα

Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον οι δικοι μου core 2 ειναι ΄β κατηγοριας. Για να καταλαβεις ακομα και ο αδερφος μου , κατοχος του q9300 και ΑΣΧΕΤΟΣ απο υπολογιστες μου ζητησε να του ξαναβαλω τα 7 γιατι του φαινοντουσαν βαρια τα 10. Τελικα του εβαλα τον sandisk της προσφορας και κατι γινεται. Αλλα ειδικα με μηχανικο δισκο σερνονται σε σχεση με τα 7. Ειχα πολλα χρονια core 2 duo και quad και ξερω πολυ καλα πως πηγαιναν με τα 7, ωστε να μπορω να συγκρινω.

υ.γ. Το update δεν εχει ερθει ακομα

Δεν είσαι ο μόνος. Την παρασκευή έκανα το upgrade σε 2 πανομοιότυπα μηχανήματα (q9550, 6gb ram, intel ssd) το ένα με win 7, το άλλο με 8.1. Στα 7 έγινε καθαρή εγκατάσταση γιατί είχε να γίνει format πάνω από 4 χρόνια, στα 8.1 upgrade.

Μετά την αναβάθμιση υπάρχει ξεκάθαρη καθυστέρηση και στα 2 συστήματα, ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών. Πριν άνοιγαν άμεσα, τώρα περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα για να δω ανταπόκριση στην εντολή μου. Στα 8.1 μάλιστα ολόκληρο το σύστημα που πριν πέταγε πραγματικά τώρα νιώθω σαν να έβαλα μηχανικό δίσκο πάλι. Όταν πήγα από xp στα 8.1 νόμιζα ότι έκανα αναβάθμιση.

Δεν θα γυρίσω στα 7 αλλά στα 8 θα κάνω restore εκτός και αν η 1607 βελτιώσει την κατάσταση.

Για να μην  προκληθεί πάλι OS flame war, δεν αμφισβητώ ότι για άλλους μπορεί να είναι πιο γρήγορα. Πιθανών να μην μπορούν τα CPU να τα σηκώσουν επαρκώς. Αλλά μετά από λίγες μέρες που δουλεύω τα 10, σαν υποβάθμιση το νιώθω.

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ σε ένα ξεχασμένο nuc και έπαιξε.

Είχα win 8.1 pro με KMS.

Η πλάκα είναι ότι μπήκε και το anniversary update κατευθείαν, ενώ σε άλλα pc που έχω περάσει win 10 δεν εχει έρθει ακόμα

Δημοσ.

Θες να μου εξηγήσεις αυτό το "ποτέέέέ"? Ειδικά σε σχέση με τα 8ρια. Τα δοκίμασες ή ότι σου λένε οι λοιποί Τσε Γκεβαρα?????

Δεν νομίζω πως σε χαρακτήρισα φίλτατε, εσύ γιατί με χαρακτηρίζεις και στο κάτω κάτω της γραφής δικαίωμά μου είναι να εκφράζω τη γνώμη μου και προφανώς να μην την επιβάλλω. Απόλαυσε το λογισμικό σου και μην κάνεις χαρακτηρισμούς.

Δημοσ.

Α όλα κι όλα! Αν θέλουμε να δείχνουμε και την κ0λ0τρυπίδα μας έχουμε το fb. Τα windows τα θέλουμε για στιγμές εχεμύθειας. Μην μας περάσουν και για ξέκ0λα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...