Haldol Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Όχι που δε θα συνέχιζε να τα δίνει free! Αφού θέλει να τα χώσει στο λαρύγγι του καθενός με τον οποιονδήποτε τρόπο! Εδώ τσάμπα και δε τα βάζανε, σιγά μην τα έβαζαν εάν έπρεπε και να τ' αγοράσουν. Καλά, σε σχέση με τα άθλια Windows 8 / 8.1 έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά και πάλι είναι πίσω σε χρηστικότητα σε σχέση με Windows 7. Out of the box δεν παλεύονται ούτε αυτά. Συγκρίσεις με legacy λειτουργικά (Vista και πίσω) να μη γίνονται παρακαλώ. 1
Xarh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εμένα προσωπικά μου έδωσαν πνοή σε 2 αντίκες laptop που ούτε καν φανταζόμουν πως θα βρει τους drivers! Και όταν λέω πνοή, είναι λες και έβαλα παραπάνω μνήμη και σταθερότητα... Πέρα που ανοίγουν πλέον και αστραπιαία! Βέβαια υπάρχουν και άλλα πολλά θετικά που ..... βαριέμαι να γράψω! THANKS microsoft Για μένα υπολογιστής που έχει από την μαμά του γνήσια Windows 7 ή 8, δεν λέγονται αντίκες, λέγονται "λίγο παλιοί"... Και θα τα άφηνα έτσι, μετα από καθαρό φορμάτ και backup με image του σκληρού.
kostasff Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχω χωρίσει τον 1 ΤΒ δίσκο σε δύο 500άρηδες έχοντας τα 7 και τα 8. Όταν βαρεθώ τα 7, τότε θα πάω στα 8. Τα 10 πάντως ποτέέέέέέ. Θες να μου εξηγήσεις αυτό το "ποτέέέέ"? Ειδικά σε σχέση με τα 8ρια. Τα δοκίμασες ή ότι σου λένε οι λοιποί Τσε Γκεβαρα????? 1
alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη μένα... βλάκες και ψεύτες θα είναι, είμαι σίγουρος
chrispi775 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ρε παίδες μετά την αναβάθμιση έπαθα πλάκα.......ξαφνικά άνοιξε μόνο του το PC μπήκε σε λειτουργία η Cortana και άρχισε να μου τραγουδάει με την φωνή του Τζιμάκου το "Ερωτικο" και το "Κάγκελα παντού " Πραγματικά μέσα σ αυτό το λειτουργικό σύστημα κρύβονται Αντίχριστες και αναρχικές δυνάμεις.........ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!!! 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σαν να βλέπω την προσωπικότητα της γιαγιάς μου σε καμιά 20ρια άτομα μέχρι στιγμής. 1
cabdik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ο αρνητισμος και η κοσμοθεωρια του "αυτο που εχουμε-ξερουμε ειναι καλυτερο απο το καινουριο" ειναι πολυ ξεπερασμενα πραματα...!!! τα ιδια ακριβως διαβαζα και για τα 7αρια οταν πρωτοβγηκαν. τοτε υπηρχε η συγκριση με τα XP...!! τωρα....., στη θεση των 7, ειναι τα 10αρια, και στη θεση των XP, τα 7αρια...!!! και σε 4-5 χρονια, στη θεση των 10αριων, θα ειναι τα Win 12......., κ.ο.κ.....!!!!!!!!!!!! τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου...!! Δοκιμαστε τα πρωτα, κι αν δεν σας κανουν, μετα βαλτε 7- XP- Linux- REMIX OS....!!!!! ρε σεις... τι διαλα καπνιζετε και δε μας δινετε? τωρα σας επιασε η προκομαρα της ασφαλειας και της ιδιωτικοτητας? οταν βγαζετε ολα τα προσωπικα σας στο FB-TWITTER- κλπ...., δεν σας νοιαζει? αιντε χαιβανια...., που βγαζετε φωτο, μεχρι και που πατε να κατουρησετε, και μετα πεταμε την καραμελα των προσωπικων δεδομενων.......!!!!!!!!!!!!!!! θα τρελλαθω,,..., παναγια μου!! 4
gnsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτό που οι "τρελοί" και οι "χαζοί" είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσωπικά τους δεδομένα και όχι οι άλλοι με ξεπερνάει. Insomnia σ αγαπώ, κι ας έχει πέσει ο μ.ο IQ 15 μονάδες τον τελευταίο χρόνο Κατά τ' άλλα αναμενόμενη η κίνηση της MS, ούτε τζάμπα δε τα βαλε ο κόσμος για τον α ή β λόγο, πόσο μάλλον αν τον βάλεις να πληρώσει. Προτείνω να δίνει λαχνους για κλήρωση με πλούσια δώρα ή να ξεκινήσει πόρτα-πόρτα την ενημέρωση για τα οφέλη των νέων Windows
nitroc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Windows Xp για παντα. Και αμα μου την βαρεσει η MS με τις μονοπωλειακες τακτικες της, χτυπαω και ενα linuxaki και ολα καλα. Καλά εσύ το παρακάνεις , εντάξει για το Linux , αλλά πρέπει να δουλεύεις μόνο παλιές εφαρμογές στο pc, σου , καλά δεν το συζητώ για gaming ... Η αναβάθμιση δεν είναι υποχρεωτική για κανέναν , αλλά όχι επειδή ο καθένας για προσωπικούς η παθολογικούς λόγους δεν γουστάρει η δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση να θάβει ένα αρκετά ολοκληρωμένο λειτουργικό πλέον από την MS!
theosk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως που τα έβαλα σε core 2 duo και core 2 quad δεν μου φαίνονται σε καμία περίπτωση τόσο ελαφρά όσο τα 7,ειδικά στην εκκίνηση. Και τα δύο συστήματα είναι με 3 gb ram και 32 bit windows μιας και τα 64 θέλανε 1,5_1,6 gb στην καθισια τους. Ο q9300 εν το μεταξύ, παρόλο που έχει και ssd σε καμία περίπτωση δεν έχει την σπιρταδα που έχει ο ταπεινός 860k που έχω. Μιλάω πάντα για το περιβάλλον των windows.
Joe-4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τέλος. Τελευταία ευκαιρία να τα βάλεις. Δεν έχει άλλη. Τ ε λ ε ί ω σ ε. Άντε αυτή και άλλη μια... Αλλά μετά τέλος. Οριστικά! Άντε μια ακόμα.
chrispi775 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα Windows 10 είναι του σατανα Windows is antichrist Windows is 666 ουυυυυυυ 666 ουυυυυυ 666 https://m.youtube.com/watch?v=1tYgaGxBc2c Τώρα πέρα από την πλάκα ειδικά για τον έλληνα που είναι και λίγο λοξός να το δείτε ότι από την στιγμή που από εδώ και πέρα τα Windows 10 θα είναι επι πληρωμή ο κάθε μπαγλαμάς που τα σνομπάρισε δωρεάν θα ψάχνει να βρει activator για να τα εγκαταστήσει στην μούφα........είπαμε άβυσσος η ψυχή του τσαμπατζή.......
Razor333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελεια και πανω που ειπε κοσμος και κοσμακις οτι γλυτωσε απο το επιθετικο μπανερ της ms επιπεδου fake antivirus και βγαλε.
Joe-4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα Windows 10 είναι του σατανα Windows is antichrist Windows is 666 ουυυυυυυ 666 ουυυυυυ 666 Τώρα πέρα από την πλάκα ειδικά για τον έλληνα που είναι και λίγο λοξός να το δείτε ότι από την στιγμή που από εδώ και πέρα τα Windows 10 θα είναι επι πληρωμή ο κάθε μπαγλαμάς που τα σνομπάρισε δωρεάν θα ψάχνει να βρει activator για να τα εγκαταστήσει στην μούφα........είπαμε άβυσσος η ψυχή του τσαμπατζή....... Ναι γίνε εσύ το πειραματόζωο και φάε το πακέτο, κάνε 30 φορμάτ μέχρι να σταθεροποιήσει η ms το λειτουργικό με service packs. Μετά θα το βάλω και εγώ. Με activator που η ίδια η ms έβαλε σε τορεντάδικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα