Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το geizhal φέρνει Ελλάδα ? Κι αν ναι πόσα παίρνει για μεταφορικά ?

Το geizhals δεν ειναι μαγαζι αλλα site σαν το Skoutz

Δημοσ.

Αρκετα καλη σε full load κανα 3 ωρο ισα ισα που την καταλαβα

Την παραγγειλα και εγω απο εξω και σε ενα review τη λεγαν θορυβωδη και με ανησυχησε λιγο. Παλι καλά που δεν ισχυει δηλαδη.
Δημοσ.

Την παραγγειλα και εγω απο εξω και σε ενα review τη λεγαν θορυβωδη και με ανησυχησε λιγο. Παλι καλά που δεν ισχυει δηλαδη.

Απο που την παραγγειλες?

Δημοσ.

Αμαζον υκ.

Δεν εχει στοκ βέβαια,αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχουν αυτη τη βδομαδα.

Απλα ήθελα να κλεισω καρτα σε τιμη γιατι βλεπω οτι οσες εχουν στοκ ειναι ανεβασμενες οι τιμες.

Δημοσ.

Και γω το ειχα διαβασει κ με ειχε ανησυχησει αλλα τελικα καμια σχεση και χθες και σημερα με αρκετες ωρες χρησεις δεν με ενοχλει καθολου

βεβαια αν βαλεις στο 100% οι ανμιστηρες ψιλοακουγονται αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει εφαρμογη να τους pusharei τοσο πολυ

παντως ειναι πολυ δυνατη δεν το περιμενα ενδεικτικα με i5 6600k total war warhammer ultra settings 1440p στα 70fps dirt rally 4k σε high 60fps !!!

Δημοσ.

Αμαζον υκ.

Δεν εχει στοκ βέβαια,αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχουν αυτη τη βδομαδα.

Απλα ήθελα να κλεισω καρτα σε τιμη γιατι βλεπω οτι οσες εχουν στοκ ειναι ανεβασμενες οι τιμες.

Βρηκα στο αμαζον 240 λιρες δηλαδη 270 ευρω ΛΟΛ. την 8 γκιγκα μπαιτ. Ποσο μεταφορικα σου εβαλε κλπ?

Δημοσ.

Απο 980 σε 480 δεν είναι downgrade?

Απο οποια πλευρα και αν το δεις(ειτε χρηματικα ειτε απο πλευρας επιδοσεων)ειναι. Βασικα Upgrade απο 980 θεωρειται μονο η 1070/980ti ή η rx 490 οταν και αν βγει.

• Like 3
Δημοσ.

Σε 1440p (με full antialiasing) που παιζω ειναι το ιδιο και καλυτερη η 480 λογω vram σε 1080p  η 980 ειναι οτι καλυτερο αλλα αμα ανεβασω αναλυση αρχιζουμε τα θεματακια κατι που δεν το εχω με την 480 (ακομα) παραδειγμα το dirt rally δεν τρεχει χωρις stuterring και γενικως κολληματακια σε 4κ (dsr) στην 980 ενω η rx480 στα ιδια περιπου frames (50-55) ειναι βουτηρο ισως λογω και του  freesync ..anyway to σημαντικο για μενα ειναι να ειναι smooth το παιχνιδι και το freesync ειναι μπομπα (και το gsync φοβερο αλλα πανακριβο)

Σε dx11 ναι. Σε 12 ισως οχι τοσο.

total war warhammer σε dx12 980=68 rx480=80  βεβαια ειχα το παραδοξο η 980 σε dx11 να δινει 85 και η 480=67 τα ακριβως αντιθετα δλδ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...