c_access Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για την ακριβεια στα ιδια χρηματα πανω κατω μπορουσε να αγορασει την δυνατοτερη και καλυτερη gtx 1060 και απο Ελλαδα Ενταξει, σχετικο ειναι αυτο, μπορει να ηθελε να παρει μονο την συγκεκριμενη καρτα, δεν εχει να λεει. Το θεμα ειναι γιατι να την παρει απο το πλαισιο και γιατι να πληρωσει καπελο τοσα λεφτα.
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ενταξει, σχετικο ειναι αυτο, μπορει να ηθελε να παρει μονο την συγκεκριμενη καρτα, δεν εχει να λεει. Το θεμα ειναι γιατι να την παρει απο το πλαισιο και γιατι να πληρωσει καπελο τοσα λεφτα. Με βαση τα οσα εχουμε δει ως τωρα σχετικο δεν ειναι.Η 1060 στα χρηματα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη. Τωρα για τα περι Πλαισιου δεν γνωριζω. 1
c_access Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Με βαση τα οσα εχουμε δει ως τωρα σχετικο δεν ειναι.Η 1060 στα χρηματα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη. Τωρα για τα περι Πλαισιου δεν γνωριζω. Ολα σχετικα ειναι με το τι θελεις να κανεις, και με τα λεφτα που εχεις τι παιρνεις. Με το ιδιο σκεπτικο, βαζει λιγα ακομα και παιρνει 1070.
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ολα σχετικα ειναι με το τι θελεις να κανεις, και με τα λεφτα που εχεις τι παιρνεις. Με το ιδιο σκεπτικο, βαζει λιγα ακομα και παιρνει 1070. Αντε παλι τα ιδια. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-GeForce-GTX-1060-OC-6GB.htm Εγραψα Η 1060 στα χρηματα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη. Ποσο πιο συγκεκριμενος δηλαδη επρεπε να γινω?Ειπα στα χρηματα αυτα και για αγορα προφανως απο το Πλαισιο οπως εκανε ο συμφορουμιτης δεν μιλησα γενικα και αοριστα.
c_access Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αντε παλι τα ιδια. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-GeForce-GTX-1060-OC-6GB.htm Εγραψα Ποσο πιο συγκεκριμενος δηλαδη επρεπε να γινω?Ειπα στα χρηματα αυτα και για αγορα προφανως απο το Πλαισιο οπως εκανε ο συμφορουμιτης δεν μιλησα γενικα και αοριστα. Κα θα ερθει καποιος και θα σου πει οτι η rx 480 ειναι πιο future proof κλπ κλπ. Το ποια ειναι καλυτερη σηκωνει κουβεντα. Εφυγα. Καλη συνεχεια. 1
Aris Sp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ποια θα μου συμβουλευατε να τσιμπησω? budget μεχρι 380-400 ευρω. γενικα δεν με νοιαζουν 4k αναλυσεις , virtual reality και τα συναφι. Παιζω στα 1080p και επειδη φευγω Αγγλια για τα επομενα 3 χρονια και 8α μαι εδω μονο γιορτες/καλοκαιρι το θελω το πισι για να παιζω νεα παιχνιδια οσο θα ειμαι εδω. πχ το mass effect.
vdeseris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ποια θα μου συμβουλευατε να τσιμπησω? budget μεχρι 380-400 ευρω. γενικα δεν με νοιαζουν 4k αναλυσεις , virtual reality και τα συναφι. Παιζω στα 1080p και επειδη φευγω Αγγλια για τα επομενα 3 χρονια και 8α μαι εδω μονο γιορτες/καλοκαιρι το θελω το πισι για να παιζω νεα παιχνιδια οσο θα ειμαι εδω. πχ το mass effect. Αφου φευγεις για Αγγλια χτυπας απο εκει μια 1070 με 430€ και εισαι αρχοντας!
Aris Sp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αυτο ειναι το θεμα, πως το πισι θα το αφησω εδω δεν θα το παρω πανω και θελω να παιξω deus ex πριν φυγω
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αυτο ειναι το θεμα, πως το πισι θα το αφησω εδω δεν θα το παρω πανω και θελω να παιξω deus ex πριν φυγω Δηλαδη για 1 παιχνιδι θα αναγκαστεις να παρεις νεα καρτα 400ευρω?Γιατι το νεο mass effect φετος δεν βγαινει ουτως ή αλλως εκτως αν ανακοινωθηκε σχετικα προσφατα κατι αλλο. Και παλι ομως το παιχνιδι βγαινει 23 του μηνα αν δεν κανω λαθος αρα μπορεις να την παραγγειλεις απο εξωτερικο την 1070 και λογικα θα σου εχει ερθει μεχρι να εχει βγει το παιχνιδι πανω κατω.
Aris Sp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 τωρα εχω μια σαπια r7 250. εχω να παιξω fallout 4, xcom 2 ,deus ex, dragon age inquisition, skyrim remaster οταν βγει κλπ κλπ. θελω να κανω επενδυση. ετσι κι αλλιως οταν τελειωσω με πανω με κοβω να κανω σκληρη αναβαθμιση ολο το rig μου. oποτε εδω ειμαστε για τα επομενα τρια χρονακια gtx 1060 vs rx 480 και απο ποιες εταιριες?
NT1G Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Επένδυση και κάρτα γραφικών στην ίδια πρόταση. Γελάνε και τα τσιμέντα.
aterlakas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 παιδια ειχα επι 10ετια nvidia νισαφι πια για αυτο πηρα την 480 κ οχι την 1060 το χει παρα χεσει η συγκεκριμενη εταιρεια σε πολλους τομεις κ κυριοτερα στους drivers με το που βγαινει καινουργια σειρα σαμποταρει αμεσως την επομενη (true story believe me) για αυτο λοιπον πηγα σε freesync monitor με μια mid range καρτα της amd ναι ηθελα μονο την συγκεκριμενη nitro λογο της ψυκτρας που εχει τωρα το καπελο απο το πλαισιο ειναι αρκετο ομως υπηρχε διαθεσιμοτητα αμεση οποτε απο να μπλεκεις με μεταφορικα κτλ κτλ αστο καλυτερα 50 ευρω πανω και τελειωσες τωρα για τον φιλο που βρισκει 1070 καινουργια απο αγγλια με 430€ παρτην και τη αγοραζω ακριβως στα 430€ ευρω ετσι οχι pound παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εχω ευχαριστηθει πραγματικα... μονο ετσι αρνητικο για μενα ειναι οτι η καρτα σε εκκινηση εχει 45 βαθμους σχετικα ζεστη σε σχεση με την 980 που ειχα ομως σε gaming δεν ξεπερναει τους 75_78 βαθμους ..παντως σε θεμα driver μια χαρα μεχρι στιγμης αν κ ειμαι λιγο χαμενος (πρωτη amd μετα απο χρονια)
vdeseris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 παιδια ειχα επι 10ετια nvidia νισαφι πια για αυτο πηρα την 480 κ οχι την 1060 το χει παρα χεσει η συγκεκριμενη εταιρεια σε πολλους τομεις κ κυριοτερα στους drivers με το που βγαινει καινουργια σειρα σαμποταρει αμεσως την επομενη (true story believe me) για αυτο λοιπον πηγα σε freesync monitor με μια mid range καρτα της amd ναι ηθελα μονο την συγκεκριμενη nitro λογο της ψυκτρας που εχει τωρα το καπελο απο το πλαισιο ειναι αρκετο ομως υπηρχε διαθεσιμοτητα αμεση οποτε απο να μπλεκεις με μεταφορικα κτλ κτλ αστο καλυτερα 50 ευρω πανω και τελειωσες τωρα για τον φιλο που βρισκει 1070 καινουργια απο αγγλια με 430€ παρτην και τη αγοραζω ακριβως στα 430€ ευρω ετσι οχι pound παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος εχω ευχαριστηθει πραγματικα... μονο ετσι αρνητικο για μενα ειναι οτι η καρτα σε εκκινηση εχει 45 βαθμους σχετικα ζεστη σε σχεση με την 980 που ειχα ομως σε gaming δεν ξεπερναει τους 75_78 βαθμους ..παντως σε θεμα driver μια χαρα μεχρι στιγμης αν κ ειμαι λιγο χαμενος (πρωτη amd μετα απο χρονια) Ψαξε λιγο για gtx 1070 εδω: geizhals.eu Ενδεικτικα: https://www.overclockers.co.uk/palit-geforce-gtx-1070-dual-8192mb-gddr5-pci-express-graphics-card-gx-03n-pl.html
Aris Sp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το geizhal φέρνει Ελλάδα ? Κι αν ναι πόσα παίρνει για μεταφορικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα