2.1Ohm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 https://xiaomi-miui.gr/οτι χρειαστεις εδω θα το βρεις σιγουρα!
ARTHURLUFFY Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω κατι ακομα; Αν το στειλω με dhl για να φτασει πιο γρηγορα υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ανοιχτει στο τελωνειο; Μολος πηγα να το παραγγειλω και δεν ξερω με ποια επιλογη απο τις 3 να το στειλω. Ευχαροστω
newsformobiles Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω κατι ακομα; Αν το στειλω με dhl για να φτασει πιο γρηγορα υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ανοιχτει στο τελωνειο; Μολος πηγα να το παραγγειλω και δεν ξερω με ποια επιλογη απο τις 3 να το στειλω. Ευχαροστω Τότε 100% θα πληρώσεις τελωνείο! Απλό συστημένο ταχυδρομείο.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παρηγγειλα το κινητο και τους ειπα να μου το στειλουν με την original rom και μου εστειλαν το παρακατω emailHi there Thank you for your email: We are sorry for that if you do want the phone with original ROM, you have to pay 28$ to making up the price difference. As we have to get the new and special one from our supplier, they also located in different warehouse, the shipping fee is different. We have sent you an email to pay. If not, can you accept with the phone with the ROM after root? Αν το παρω ετσι οπως λεει θα εχω προβλημα; Ευχαριστω πολυ
newsformobiles Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παρηγγειλα το κινητο και τους ειπα να μου το στειλουν με την original rom και μου εστειλαν το παρακατω emailHi there Thank you for your email: We are sorry for that if you do want the phone with original ROM, you have to pay 28$ to making up the price difference. As we have to get the new and special one from our supplier, they also located in different warehouse, the shipping fee is different. We have sent you an email to pay. If not, can you accept with the phone with the ROM after root? Αν το παρω ετσι οπως λεει θα εχω προβλημα; Ευχαριστω πολυ Ουσιαστικά δεν κατάλαβα τι ρομ θα έχει, μάλλον την multi που βάζουν όλα τα μαγαζιά. Πρόβλημα δεν θα έχεις. Υπάρχουν οδηγοί δίπλα στο φόρουμ της miui, ανεξαρτήτως τι ρομ έχεις, να βάλεις την ελληνική που δεν θα σου κάνει κόλπα.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οκ οποτε θα το παρω ετσι. Ευχαριστω πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα