Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω ενα κινητο.

Ειχα αγορασει το xiaomi redmi note 3 pro για την κοπελα μου και μας αρεσε πολυ.

Σκεφτομαι να παρω και εγω το ιδιο αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.

1. Ποσο κανει στο εξωτερικο και απο ποιο site να το παρω; (επειδη βιαζομαι καπως και ηθελα να δω αν δεν ειναι μεγαλη η διαφορα να το παρω απο Ελλαδα).

2. Αν πιστευετε οτι αξιζει καποιο αλλο κινητο περισσοτερο σε αυτα τα χρηματα.(παντως θελω να κραταει αρκετα η μπαταρια και με το xiaomi δεν ειχαμε προβλημα)

3. Αν ειναι ευκολο να αλλαξω ρομ ενω δεν εχω ασχοληθει ποτε.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Στο kimovil θα βρεις τιμές απο πολλα κινέζικα μαγαζιά για να βρεις την καλύτερη για εσένα.. τωρα για Ελλαδα δεν νομιζω να αξιζει να το παρεις απο εδω. 
είναι καλο κινητο για την τιμή του και για το LeEco x620 εχω ακούσει καλά πράγματα αν θες κοίταξε το γιατι δεν γνωρίζω πολλα.

Δημοσ.

Η κοπελα σου απο που το αγορασε?

Κινητο με εφαμιλλα specs -ιδιαιτερα οσο αφορα την μπαταρια- δεν θα βρεις.

Απο εκει κ περα οι αλλες 4 ενδιαφερουσες αγορες απο Ελλαδα ειναι->

Nexus 5x

Lg flex2

Motorola g4

Huawei p9lite

Δημοσ.

Απο το gearbest το αγορασα για την κοπελα μου αλλα μετα ειχα δει οτι υπαρχουν και πιο αξιοπιστα sites τα οποια δεν θυμαμαι τωρα επειδη εχει περασει καιρος. Γιαυτο ρωταω απο που να το παρω.

Οποτε καλυτερα να παρω αυτο απο εξωτερικο και να περιμενω ε;

Δημοσ.

Απο το gearbest το αγορασα για την κοπελα μου αλλα μετα ειχα δει οτι υπαρχουν και πιο αξιοπιστα sites τα οποια δεν θυμαμαι τωρα επειδη εχει περασει καιρος. Γιαυτο ρωταω απο που να το παρω.

Οποτε καλυτερα να παρω αυτο απο εξωτερικο και να περιμενω ε;

Θα μπεις στο kimovil οπως σου είπανε και βρες το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί. Ποια έκδοση έχει η κοπέλα σου, την 2/16 ή την 3/32!?

Δημοσ.

Την 32 εχει.

Ναι αλλα πως θα ξερω αν ειναι αξιοπιστο το site;

Στα 3/32, στο kimovil βλέπω ότι το πιο φθηνό και αξιόπιστο ταυτόχρονα μαγαζί, είναι το Geekbuying, στα 167$. Το μαγαζί έχει και κουπονάκι ξέρω για τα xiaomi πράγματα που πουλάει που ρίχνει την τιμή κατά 5%, xiaomifans2, οπότε πέφτει κάτω από τα 160$. Ορίστε.....

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ μαλλον θα το παρω απο κει.

Ξερεις περιπου ποσες μερες παιρνει να φτασει;

Καμιά 20αριά μέρες περίπου θέλει....

Δημοσ.

φιλε μου και Vickmall πολυ καλή, και εγω απο εκει το εχω παραγγείλει τωρα στις επόμενες 3-4 μερες θα ειναι εδω.... αυτο με την ρομ ουτε εγω εχω καταλάβει τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι πηρα multy language rom...

Δημοσ.

Τι να ζητησω απο κει που θα το παραγγειλω;

Εχω δει πολλους που ζητανε να εχει ελληνικη ρομ να αφαιρεσουν ολες τις κινεζικες εφαρμογες κλπ.

Μπορει καποιος να μ πει τι ειναι καλα να γραψω ιταν το παραγγειλω;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Να παρεις με την Official κινεζικη ρομ!
Να περασεις με ενα update την developer και μετα να ξεκλειδωσεις και να περασεις την Ελληνικη miui hellas!
Αμα μπλεξεις με ρομς κ βλακειες των κινεζομαγαζων θα πρεπει να κανεις μεγαλυτερη δουλεια να το γυρισεις στοκ και μετα ξεκλειδωμα! Ασε που δν θα γινονται Update και παιζει να εχουν και bugs και ιστοριες που νδ θα λυθουν απλα ποτε!

Δημοσ.

να τα γραψεις οωπς κανουν ολοι
να σου περασουν official rom
να το τσεκαρουν για γρατσουνες καλη λειτουργεια κτλ
δες τι γραφουν ολοι καικανε το ιδιο για σιγουρα συνηθως τα κανουν απο μονοι τους αλλα ποτε δν ξες

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω πολυ.

Μολις μου φτασει που μπορω να δω πως θα περασω την ελληνικη ρομ που ειπες;

Υπαρχει καπου στο site που να λεει τα βηματα πως να το κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...