moviejim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μπορεί κανείς να εξηγήσει τη μεγάλη καθυστέρηση (πάνω από μήνα) επισκευής συσκευής LG G3 από την εταιρεία σερβις και τη μητρική; Φτάσανε στο σημείο να μου δίνουν άλλο κινητό χαμηλότερης αξίας; Γνωρίζει κανείς τη νομοθεσία επ' αυτού;Απαράδεκτη συμπεριφορά
Astronayths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μπορεί κανείς να εξηγήσει τη μεγάλη καθυστέρηση (πάνω από μήνα) επισκευής συσκευής LG G3 από την εταιρεία σερβις και τη μητρική; Φτάσανε στο σημείο να μου δίνουν άλλο κινητό χαμηλότερης αξίας; Γνωρίζει κανείς τη νομοθεσία επ' αυτού;Απαράδεκτη συμπεριφορά Μπορεί να περιμένουν τα ανταλλακτικά απο Κινέζο!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μπορεί κανείς να εξηγήσει τη μεγάλη καθυστέρηση (πάνω από μήνα) επισκευής συσκευής LG G3 από την εταιρεία σερβις και τη μητρική; Φτάσανε στο σημείο να μου δίνουν άλλο κινητό χαμηλότερης αξίας; Γνωρίζει κανείς τη νομοθεσία επ' αυτού;Απαράδεκτη συμπεριφορά αν δεν μας πεις όλη την ιστορία δύσκολα να σε βοηθήσουμε, τι εννοείς σου δίνουν κινητό χαμηλότερες αξίας? Τι πρόβλημα είχε το g3
@topos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οτι κ προβλημα κ να ειχε, εαν το αναγνωριζουν εντος εγγυησης θα επρεπε να το ειχε στα χερια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα