Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 5-10 χρονια ισως.

Δεν νομιζω να υπάρχει ακόμα υπολογιστης (consumer) που να μπορει να τρεξει 2 οθονες 8Κ σε 90+fps

Foveated rendering:

Δημοσ.

τι γκρινιάζετε ρε και full HD να είχαμε μετάδοση απο τα κανάλια επαναλήψεις κων&ελένης και το καφέ της χαράς θα βλέπουμε και σε 10 χρόνια,δεν υπάρχει τηλεόραση στην ελλάδα πια.

στο μόνο που χρησιμεύουν οι 1080p και άνω τηλεοράσεις εδώ είναι για το ps4.5(που δεν υπάρχει ακόμα) ,για κάνενα τούμπανο PC για παιχνίδια και για να βλέπεις φωτογραφίες :P 

Δημοσ.

Σόρρυ... το ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ βλέπει το ανθρώπινο μάτι, το γνωρίζετε;

Τα 8Κ (και αργότερα... 16Κ), για ποιούς τα βγάζουν, για... Σάιμποργκ;

Ή μήπως φτιάχνουν τέτοιες οθόνες και προγράμματα, για να διαβάζουμε τους...υπότιτλους σε βίντεο ενάρξεως... συναυλίας ροκ γκρουπ... κι εμείς να 'μαστε τέρμα πίσω στην αρένα και να διαβάζουμε άνετα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Σόρρυ... το ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ βλέπει το ανθρώπινο μάτι, το γνωρίζετε;

Για πες...

• Like 2
Δημοσ.

uα ηθελα να ηξερα πραγματικα αν βαλω μια vr οθονιτσα μπροστα στο ματι μου τι αναλυση πρεπει να εχει ωστε να μην καταλαβω τη διαφορα?

απο την αλλη προτιμω να φτιαξουν την κινηση, και την πιστωτητα (βλεπε oled) . ειναι απαραδεκτο να βλεπεις ταινια σε 4Κ με ghost effect!!!!

Δημοσ.

Δεν έχω χώρο (ούτε λόγος για χρήμα) για 100" γιατί μικρότερη σε 8Κ ανάλυση θα είναι κρίμα.

Δημοσ.

άσχετο με το παραπάνω θέμα αλλά βλέπω ότι αρκετοί το κατέχετε εδώ μέσα και θέλω να σας κάνω μία ερώτηση. Θέλω να πάρω ένα 27" ή 28" monitor για το pc μου.
Να πάω σε 4k ή σε full hd δεδομένου ότι παιχνίδια δεν παίζω και δεν θα χρειαστώ και καμιά super gpu. (display port έχει και η δικιά μου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...