Προς το περιεχόμενο

technicolor td5136v2 απο forthnet σε vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω το συγκεκριμένο router και σκοπεύω να πάω σε vodafone, από forthnet με ενημέρωσαν ότι και καλά είναι κλειδωμένο το firmware και δεν μπορώ να το ρυθμίσω για άλλη εταιρεία.... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι χρειάζεται κάποιο άλλο firmware η κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση πάνω στο router για να παίξει όταν ενεργοποιηθει η σύνδεση μου;

Δημοσ.

Λειτουργεί με ότι Username και Pass βάλεις στην Vodafone αρκεί να μην είναι κενά. Αρα υπάρχει μία πιθανότητα να παίξει.

Δημοσ.

Παίζουν σε όλες α περάσεις στοιχεία παίζουν μην ακούς της μαλακίες τους ο πατέρας μου είχε forthnet eixe to zte zxhn h108n ένα μικρό με κάτι βαθουλώματα του έλεγαν τα ίδια πήγε σε vodafone την ημέρα της ενεργοποιήσης συνδέθηκε έπιασε 2,5 mgbs πιο πάνω  με τη forthnet έπιανε με τα χίλια ζόρια 10 με τη vodafone 12,5 me 15 και μια χαρά δουλεύει εδώ και 5 μήνες 

Δημοσ.

καλημέρα,

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το δω όταν ενεργοποιηθει η σύνδεση. Θα επανέλθω αν προκύψει πρόβλημα.  :P

Δημοσ.

η vodafone δεν πρεπει να εχει καν Radius αφου στην πραξη ειναι το ιδιο με Hol.αρα λογικα δεν θα χρειαστει καν να βαλεις Username/password.θα πρεπει να παιξει κατευθειαν.αν εχεις Username/password απλα τα γραφεις

generic firmware δυσκολα θα βρεις για να το αλλαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...