koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ειπα να κανω φορματ σε ενα παλιο netbook απο αυτα νπου εδιναν καποτε στην 1η γυμανσιου αλλα οτι βρηκα στο google περιλαμβανει τα cd που ειχε μεσα στο κουτι του το οποιο δεν μπορω να το βρω και εχω μεινει μονο με το netbook. Φοραει win xp sp2 και θα του βαλω win 7 . Υπαρχει τροπος να κανω το φορματ χωρις εκεινα τα cd και αν ναι πως;; Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 με ενα εξωτερικο dvd ή με usb flash με αυτο unebootin/ ή rufus
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτα είχαν 1gb ram. Ποια 7 θα βάλεις.... Μόνο λίνουξ,να κάνεις δουλειά.
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 με ενα εξωτερικο dvd ή με usb flash με αυτο unebootin/ ή rufus Εχω ηδη τα 7αρια σε dvd και εχω εξωτερικο dvd . Πρωτα ομως για να τα συνδεσω στο netbook δεν πρεπει να βγαλω τα παλια windows? Αυτα είχαν 1gb ram. Ποια 7 θα βάλεις.... Μόνο λίνουξ,να κάνεις δουλειά. Τα λινουξ ειναι δωρεαν;; Δεν ξερω σχεδον τιποτα σχετικα με αυτα αν με διαφωτισεις θα τα βαλω
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εχω ηδη τα 7αρια σε dvd και εχω εξωτερικο dvd . Πρωτα ομως για να τα συνδεσω στο netbook δεν πρεπει να βγαλω τα παλια windows? Τα λινουξ ειναι δωρεαν;; Δεν ξερω σχεδον τιποτα σχετικα με αυτα αν με διαφωτισεις θα τα βαλω όχι,δε χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το να ρυθμίσεις το βιος να μπουτάρει από εξ .συσκευή. Το λίνουξ,είναι δωρεάν.Και υπάρχουν,κυριολεκτικά, εκατοντάδες διανομές,για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τον μηχάνημα σου. Είναι και λιγότερο απαιτητικό ,πράγμα απαραίτητο για εσένα,μιας και έχω ασχοληθεί με δύο τέτοια μηχανήματα,και με το που πέσουν τα πρώτα update στα 7,δε θα είναι λειτουργικά. Επίσης,έχει και αισθητά λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσεις θέμα με τους drivers. Δες στο youtube βίντεο για lxle,zorinOS αν έχεις συνηθίσει το περιβάλλον των win 7,καθώς και mint xfce, να δεις ποιο σου αρέσει καλύτερα. H διαδικασία εγκατάστασης είναι πιο εύκολη και γρήγορη από win.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 H γνωμη μου ειναι εφοσον δεν γνωριζεις απο linux να μην μπευρδευteiς γιατι θελει λιγο διαβασμα χωρις να σε αποτρεπω ο 17linesofcode μπορει να σε διαφωτισει αν θελει σε σχεση με αυτο. αν ειναι να βαλεις win7 και οχι win Xp τοτε καλυτερα να βαλεις μια εκδοση σαν κι αυτη win 7 starter edition θα ναι πιο ελαφρια. τωρα αν θελεις να εγκαταστησεις αυτα που εχεις στο dvd ,,και δεν χρειαζεται να παρεις backup αρχεια τοτε ρυθμισε το να κανει εκκινηση απο το εξωτερικο dvd και ακολουθησε τη διαδικασια αν κανεις πρωτη φορα φορματ σε pc δες εδω.. http://www.sevenforums.com/tutorials/1649-clean-install-windows-7-a.html
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 όχι,δε χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το να ρυθμίσεις το βιος να μπουτάρει από εξ .συσκευή. Το λίνουξ,είναι δωρεάν.Και υπάρχουν,κυριολεκτικά, εκατοντάδες διανομές,για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τον μηχάνημα σου. Είναι και λιγότερο απαιτητικό ,πράγμα απαραίτητο για εσένα,μιας και έχω ασχοληθεί με δύο τέτοια μηχανήματα,και με το που πέσουν τα πρώτα update στα 7,δε θα είναι λειτουργικά. Επίσης,έχει και αισθητά λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσεις θέμα με τους drivers. Δες στο youtube βίντεο για lxle,zorinOS αν έχεις συνηθίσει το περιβάλλον των win 7,καθώς και mint xfce, να δεις ποιο σου αρέσει καλύτερα. H διαδικασία εγκατάστασης είναι πιο εύκολη και γρήγορη από win. H γνωμη μου ειναι εφοσον δεν γνωριζεις απο linux να μην μπευρδευteiς γιατι θελει λιγο διαβασμα χωρις να σε αποτρεπω ο 17linesofcode μπορει να σε διαφωτισει αν θελει σε σχεση με αυτο. αν ειναι να βαλεις win7 και οχι win Xp τοτε καλυτερα να βαλεις μια εκδοση σαν κι αυτη win 7 starter edition θα ναι πιο ελαφρια. τωρα αν θελεις να εγκαταστησεις αυτα που εχεις στο dvd ,,και δεν χρειαζεται να παρεις backup αρχεια τοτε ρυθμισε το να κανει εκκινηση απο το εξωτερικο dvd και ακολουθησε τη διαδικασια αν κανεις πρωτη φορα φορματ σε pc δες εδω.. http://www.sevenforums.com/tutorials/1649-clean-install-windows-7-a.html Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για τις μαεσες απαντησεις. Θα ψαχτω λιγο με τα λινουξ απο τα καναλια που ειπε ο 17 lines of code και να δω οτι βγαζω ακρη θα τα βαλω. Τωρα αν δεν βγαλω ακρη για να βαλω τα windows χωρις να θελω backup :1) συνδεω την εξ. συσκευη2) μπαινω bios επιλεγω να bootαρει απο εξ.συσκευη 3) τερματιζω αφου εχω συνδεσει εξ.συσκευη με το dvd των win 4) εγκαθιστω τα win ( εχω κανει εγκατασταση αλλες δυο φορες σε ολοκαιρνουρια συστηματα αρα δεν νομιζω να τα βρω σκουρα. Και οταν τελειωσω την εγκατασταση θα εχω win7 (λογικα θα βαλω τα home edition) και τα xp θα εχουν διαγραφει ;;
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτό ακριβώς. Αλλά στο λέω,θα απογοητευτείς. Είναι βαριά για αυτό το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα