Προς το περιεχόμενο

Η νέα διαφήμιση του iPad Pro, το παρουσιάζει ως ένα πλήρη υπολογιστή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά η εξέλιξη σε αυτού του τύπου συσκευές έχει επιβραδυνθεί πολύ, δεν φταίει μόνο η apple. Όμως υπολογιστής χωρίς λειτουργικό για υπολογιστή και επεκτασιμότητα, είναι λειψός και εμένα προσωπικά (που είμαι και casual user) δεν μου κάνει...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η προσθήκη stylus και πληκτρολογίου δε το κάνει υπολογιστή (με την ευρεία έννοια). Παραμένει tablet. Με πολύ περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με έναν υπολογιστή. Σίγουρα είναι πιο χρηστικό από ένα "τυπικό" iPad χωρίς τα παραπάνω αξεσουάρ, but still...

PS 1: Το iPad Pro 9,7" είναι το πιο ελκυστικό iPad για μένα.

PS 2: Ακόμα όμως δε βλέπω λόγο να αγοράσω ένα υπερμεγέθες smartphone. 

PS 3: Εάν το λειτουργικό του iPad ήταν πιο desktop-like, θα το είχα αγοράσει 1η μέρα κυκλοφορίας, πουλώντας το laptop. Αλλά τώρα που είναι iPhone σε μεγέθυνση, nope.

• Like 1

Ωωωωπ, ολα τα 15χρονα εδω;

Πάμε για κανα Ποκεμον;

Παιδιά κάναν reset τα pokestops ...τέλος το διάλειμμα...

Έβγαλε νέα οδηγία η θεά εταιρεία για αυτό το μήνα;

Πάει το hater;

Τέλος πάντων,κάποιους θα βολέψει έστω και με την έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών,πολλοί θα το πάρουν γιατί είναι το καινούργιο.

Η μέρα της μαρμότας,ως συνήθως.

Και το προιόν,και τα σχόλια.

• Like 3

PS 3: Εάν το λειτουργικό του iPad ήταν πιο desktop-like, θα το είχα αγοράσει 1η μέρα κυκλοφορίας, πουλώντας το laptop. Αλλά τώρα που είναι iPhone σε μεγέθυνση, nope.

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θυμήσου ότι το "υπερμεγέθες IPhone" (για την ακρίβεια iPod) ήταν η βασική αντίρρηση, ειδικών και μη, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iPad και πριν το πιάσουν στα χέρια τους. Ακολούθως έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά συσκευή.

Προς όλους:

Κάθεστε και σχολιάζετε τα λεγόμενα κάποιου που μιλάει για την εταιρεία του, δηλαδή κάνει διαφήμιση, λες και κάνει καμμιά επιστημονική ανακοίνωση. Αν καθόμασταν να σχολιάζουμε την κάθε διαφήμιση ως προς την ακρίβεια των λεγομένων της δεν θα κάναμε άλλη δουλειά στη ζωή μας. Ελπίζω ότι οι περισσότεροι από σας έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. 

Γενικώς το τι θεωρεί ο καθένας "υπολογιστή" είναι μεγάλο θέμα και εκεί πατάει η διαφήμιση της Apple. Για κάποιους όντως μπορεί το iPad Pro να καλύπτει το 100% των απαιτήσεων που έχουν από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου κακό φυσικά.

Το πρόβλημα δεν είναι με την διαφήμιση της Apple, κατά τη γνώμη μου, ούτε μπορεί να την κατηγορήσει κανείς ότι λέει ψέμματα. Στο κάτω κάτω, όντως έχει ένα πληκτρολόγιο το οποίο «μπορεί απλά να εξαφανιστεί όποτε το θελήσετε»... Πρέπει όμως ο κάθε χρήστης να σκεφθεί λίγο σοβαρά και υπεύθυνα τι είναι αυτό που ψάχνει, πριν αγοράσει μια όμορφη συσκευή μεν, με συγκεκριμένες δυνατότητες δε. 

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θυμήσου ότι το "υπερμεγέθες IPhone" (για την ακρίβεια iPod) ήταν η βασική αντίρρηση, ειδικών και μη, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iPad και πριν το πιάσουν στα χέρια τους. Ακολούθως έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά συσκευή.

Πράγματι, αυτό λέγαν όλοι. Κι εγώ μαζί. Ναι, αν και φίλος της Apple, για το iPad τους δούλευα. Στην πορεία φάνηκε ότι τελικά το ήθελε ο κόσμος. :P 

Αλλά για τα δικά μου γούστα και ανάγκες θα ήταν καλύτερο κάτι πιο κοντά σε desktop, με διαχείριση παραθύρων, file manager, κλπ. Αυτό ακριβώς που ΔΕΝ θέλω στο κινητό μου (γι αυτό και δεν παίρνω Android) τυχαίνει να είναι κάτι που θέλω στο iPad. Καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαι μειοψηφία βέβαια.

iPad Pro 12,9" Θα ήτανε υπολογιστής εάν είχε λειτουργικό OSX και όχι iOS άλλα iPhone έστω και χωρίς άλλες θύρες, και να μην ήτανε υποταγμένο / αναγκασμένο να ελέγχετε από κάποιο iTools η το βαρύ iTunes. 

Εάν και έχω iPad Air 2 δεν το είδα πότε μα ποτέ ως αντικαταστάτη του υπολογιστή. Και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει με το Pro η κάποιο άλλο iPad με το λειτουργικό που τρέχει τώρα.

• Like 1

πρόσβαση στο file system έχει???

Προσωπικά, όταν θα έχει... δηλαδή όταν θα μπορώ να δω όλα μου τα αρχεία και να τα κάνω ότι θέλω, τότε θα το θεωρήσω υπολογιστή, ακόμα και με το mobile os που φοράει....

Μέχρι τότε τα περι haters, pokemon, "δεν είναι όλοι τεχνικοί" κλπ κλπ .... τα ακούω βερεσέ.... να το πάρετε όσοι θέλετε και με γειά σας.... εγώ από μακριά...

• Like 6

Ε καλά τώρα... αν είναι να παίρνουμε σοβαρά τις Π@Π@ΡΙΕΣ του Κουκ, ενός... κλητήρα (σε σύγκριση με τον Τζομπς), να πάμε να πνιγούμε!

Προφανώς και είναι εργαλειάρα το iPad... αλλά ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ακόμα; )!

• Like 1

Είμαι της άποψης πως το IPad Pro για κάποιες εργασίες είναι 100 φορές καλύτερο από ένα Laptop/ Desktop Computer.

Πιστεύω μάλιστα, πως όντος το μέλλων στης επιχειρήσεις  κλπ. να είναι το Tablet.

• Like 1

Έφτασαν κιόλας όλοι οι μέτοχοι του android να κράξουν μπας και νιώσουν καλύτερα για την αγορά τους.

Εφτασαν κιολας ολα τα fanboys της apple να κραξουν ολους τους ορθολογικα σκεπτομενους καταναλωτες, αποκαλωντας μετοχους που λενε οτι αυτονοητο, οτι ενα κινητο με μεγαλη οθονη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Γελαει ο κοσμος με την ομαδα σου..εε σορρυ, εταιρια ηθελα να πω. Περαστικα ευχομαι

Το τι είναι φορητός υπολογιστής και τι όχι, δεν είναι κάτι τόσο συγκεκριμένο όπως έχουν πολλοί εδώ στο μυαλό τους. Ούτε κι εγώ θα το αγόραζα γιατί όντως δεν έχει ούτε usb ούτε πολλά άλλα, αλλά θα ήταν ηλίθιο εκ μέρους μου να χαρακτηρίσω ηλίθιους κάποιους ανθρώπους με διαφορετικές / λιγότερες ανάγκες. Δεν είναι laptop, αλλά φορητός υπολογιστής είναι και παραείναι.

Τοτε και το κομπιουτερακι φορητος υπολογιστης ειναι. Εξυπηρετει οσους εχουν λιγοτερες αναγκες κλπα κλπα. Heck, με τον ορισμο που δινεις, τι ακριβως ΔΕΝ ειναι φορητος υπολογιστης?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...