vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλησπερα!ειμαι καινουριος πανω σε hardware και δεν γνωριζω αρκετα πραγματα για να δωσω λυσεις σε ολα μου τα προβληματα οσον αφορα αυτον τον τομεα..εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου γιατι δεν μου εμφανιζει εικονα στην οθονη ενω ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα(fans),πριν απο αυτο αντιμετωπισα αλλο προβλημα..οταν εμπαινα σε απαιτητικο παιχνιδι(Black ops) ο υπολογιστης μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου κολλαγε η εικονα και εκανε μονος τους restart,υπεθεσα οτι ανεβαζει θερμοκρασια και γινεται αυτο..μου εβγαζε μια ενδειξη οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να λειτουργει και επανεκτηθηκε με επιτυχια και κατι λεει για τον driver vga..ρωτησα στο Πλαισιο και μου ειπαν πως ειναι η θερμοκρασια οποτε αγορασα παστα,σπρει αεριου και ενα ανεμιστηρακι..τα εβγαλα ολα τα καθαρισα και τα ξανα εβαλα στο κουτι..ομως ενω ανοιγουν ολα μια χαρα δεν μου βγαζει εικονα στην οθονη..1ον η καρτα γραφικων ηταν μεταχερισμενη απο ενα ιντερνετ καφε αλλα 2 χρονια τωρα δεν με ειχε απογοητευσει καθολου(gigabyte gv-r575d5-1gd σχετικα παλια)2ον εαν ειχα βραχυκυκλωσει κατι την ημερα που τα εβγαλα ολα μετα θα ανοιγει κανονικα??Σας ευχαριστω πολυ..ειστε η τελευταια μου ελπιδα απο θεμα "τεχνικους" πριν παω σε καινουριο hardware
Demon Lord Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 είτε ένα θέμα drivers οπότε κάνε καθαρή επανεγκατάσταση αυτών. είτε είναι θέμα ανεπαρκούς ισχύος από το τροφοδοτικό είτε είναι χαλασμένη η gpu (που είναι και το πιο πιθανό για μένα μιας και έχει βαριά προϋπηρεσία σε Internet cafe όπως είπες) πες μας αναλυτικά το σύστημα σου. πάντως πρώτη φορά ακούω να κρασάρουν και να ανακτώνται οι drivers λόγω θερμοκρασίας... edit: τώρα είδα ότι δε δίνει καθόλου εικόνα, κατά 95% "πέθανε" η κάρτα γραφικών... δοκίμασέ τη έτσι για την τελευταία ελπίδα σε κάποιο άλλο pc, αν δεν παίξει την ξέρεις την απάντηση
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω πολυ!επισης ξεχασα να αναφερω πως προσπαθησα να τον ανοιξω απο την μητρικη..εννοω συνδεσα εκει το καλωδιο VGA αλλα και παλι δεν δινει εικονα..ενω λιγες μερες πιο πριν που ετυχε να τον ανοιξω απο εκει ολα ηταν μια χαρα.απο οταν την πηρα παντως την καρτα ηθελε να αλλαζω καποιες φορες το καλωδιο στις θηρες της ωστε να ανοιξει..δεν ανοιγε με την πρωτη παντα!Το συστημα μου ειναι αυτο: Asrock FM2A75M Pro4+ , AMD A10 6800k , HyperX Kingston 4 GB , Gigabyte GV-R575D5-1GD , Τροφοδοτικο 420W και ενας σκληρος 250αρης Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω ενα Corsair CX Series 550W και τελος του μηνα μια MSI R7 370 4G..παω σε καλες λυσεις;;
Demon Lord Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 και μόνο αυτό ότι δηλαδή έπρεπε να αλλάζεις θύρες για να παίξει, είναι ενδεικτικό οτυ ότι μάλλον υπήρχε πρόβλημα από την αρχή. δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή με τα γραφικά του επεξεργαστή αλλά εφόσον έχεις αφαιρέσει από πάνω την κάρτα και την έχεις βγάλει από ρεύματα κλπ. εκτός να το έκανες ήδη. δοκίμασε τη και σε κάποιο άλλο Pc αν έχεις τη δυνατότητα πάντως, να δούμε τι θα κάνει.
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτο θα κανω το απογευμα στον κολλητο μου και θα δω!αλλα ετσι κι αλλιως για να εχω και ήσυχο το κεφαλι μου θα κανω αυτες τις δυο αγορες και μετα ενα Corsair 400C κουτι..οταν λες να να δοκιμασω να τον ανοιξω απο τα γραφικα του επεξεργαστη;;να βαλω το καλωδιο στην μητρικη δηλαδη;;
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σταμάτησε να λειτουργεί ο driver λόγω θερμοκρασίας. Σε ποιο πλαίσιο στο είπαν; Βγάλε την κάρτα,κάνε ένα reset στο bios,και σύνδεσε την οθόνη στη μητρική. Αν δεν σου δώσει και πάλι σήμα,είναι η μητρική,και όχι η κάρτα. Το τροφοδοτικό που παρέθεσες είναι κάκιστο,ειδικά για τα χρήματά του. Υπάρχουν καλύτερα ,και φθηνότερα,που ταιριάζουν στο σύστημά και τις απαιτήσεις σου.
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ρωτησα σε δυο μαλιστα..το ενα ειναι στην Μεταμορφωση και το αλλο στο Mall.
Demon Lord Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτό που σου είπα ο φίλος 17linesofcode για τροφοδοτικό δες καλύτερα https://www.skroutz.gr/s/7985709/Seasonic-M12II-520-EVO.html https://www.skroutz.gr/s/3753231/EVGA-500B-Bronze.html είναι και πιο φθηνά από το corsair Και πιο ποιοτικά πιστεύω Σταμάτησε να λειτουργεί ο driver λόγω θερμοκρασίας. Σε ποιο πλαίσιο στο είπαν; σε όποιο και να το είπαν τι σημασία έχει; λες και έχουν σοβαρό service στα καταστήματά τους...
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τωρα που τον ανοιξα παρατηρησα οτι το τροφοδοτικο χανει στροφες..σταματαει για 1 δευτερολεπτο και ξανα αρχιζει το fan του εαν παω σε ενα CoolerMaster G550M ???
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 σε όποιο και να το είπαν τι σημασία έχει; λες και έχουν σοβαρό service στα καταστήματά τους... Kαθαρά για στατιστικούς λόγους. Nα βγάλουμε ένα top 3 κρεμ ντε σαπίλ κάποια στιγμή.
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εβαλα το καλωδιο στην μητρικη αλλα και παλι δεν ανοιγει.
17 lines of code Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τωρα που τον ανοιξα παρατηρησα οτι το τροφοδοτικο χανει στροφες..σταματαει για 1 δευτερολεπτο και ξανα αρχιζει το fan του εαν παω σε ενα CoolerMaster G550M ??? Τωρα που τον ανοιξα παρατηρησα οτι το τροφοδοτικο χανει στροφες..σταματαει για 1 δευτερολεπτο και ξανα αρχιζει το fan του εαν παω σε ενα CoolerMaster G550M ??? επανεκκινήσεις η μητρική κάνει. Έκανες ρεσετ;
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εαν παω σε καινουρια μητρικη,ποια προτεινεται να αγορασω??ισως και για καποιο overclocking αργοτερα.. Ναι δεν ποσταρει στην οθονη..
Demon Lord Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 τότε πρέπει να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc να δούμε αν θα ποστάρει.
vasilisvrd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με μπερδευει ομως γιατι κανονικα δεν θα επρεπε να ανοιγει και απο την μητρικη αφου εχω βγαλει την καρτα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα