Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής Hi-Fi

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι μου.

Πρώτον ζητώ συγνώμη που ανοίγω το θέμα εδώ γιατί δεν ξέρω που να το ανοίξω. Δεύτερον, έχω ενισχυτή με 4 ηχεία και ένα γούφερ που αυτός είναι ραδιόφωνο. Επίσης μπορώ να τον συνδέσω στην τηλεόραση ή στο pc με jack καλώδιο για να βγαίνει ο ήχος από τον υπολογιστή στα μεγάλα ηχεία μου του Hi-Fi. Επειδή μου κάηκε μόνο ο ενισχυτής μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να βρω έναν μόνο του χωρίς ηχεία και γουφερ μέχρι στα 100€?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα διακοπή ρεύματος και μετά ήρθε απότομα και μου το έκαψε. Αλλά τα 4 ηχεία και το γουφερ δουλεύουν που τα δοκίμασα σε ένα φίλο μου.

Μπορείς να αναφέρεις μάρκα & μοντέλο?

Αν ο ενισχυτής κάηκε όπως αναφέρεις, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω, μάλλον επισκευάζεται και εύκολα και φθηνά.

Το να αγοράσεις άλλο ενισχυτή ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι τόσο απλό, δηλ. αν πάρεις ότι βρείς κινδυνεύεις να μείνει χωρίς ηχεία ή να κάψεις τον επόμενο (διαφορά ωμικής αντίστασης).

Αν είσαι Αθήνα και θέλεις να τσεκάρω τον "καμμένο" μήπως επισκευάζεται, στείλε μου ΠΜ, πριν χαλάσεις 100 ευρώ άδικα.

Μπορείς να αναφέρεις μάρκα & μοντέλο?

Αν ο ενισχυτής κάηκε όπως αναφέρεις, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω, μάλλον επισκευάζεται και εύκολα και φθηνά.

Αν είσαι Αθήνα και θέλεις να τσεκάρω τον "καμμένο" μήπως επισκευάζεται, στείλε μου ΠΜ, πριν χαλάσεις 100 ευρώ άδικα.

Δεν είμαι από Αθήνα.

Δεν θυμάμαι αλλά είναι πολύ παλιό. Το πείρα σε μηχανικό και αλλά δυστυχώς τίποτα δεν φτιάχνετε.

Το να αγοράσεις άλλο ενισχυτή ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι τόσο απλό, δηλ. αν πάρεις ότι βρείς κινδυνεύεις να μείνει χωρίς ηχεία ή να κάψεις τον επόμενο (διαφορά ωμικής αντίστασης).

Σε αυτό που μου λες τι να κάνω τελικά αφού δεν φτιάχνετε; Τα ηχεία μου δουλεύουν όπως είπα.

τα ηχεία στο πίσω μέρος έχουν ενα ταμπελάκι με τα χαρακτηριστικά τους.

Αν πχ είναι 8 Ωμ πρέπει να πάρεις έναν ενισχυτή που να μπορεί να οδηγήσει ηχεία με αυτή την αντίσταση.

τα ηχεία στο πίσω μέρος έχουν ενα ταμπελάκι με τα χαρακτηριστικά τους.

Αν πχ είναι 8 Ωμ πρέπει να πάρεις έναν ενισχυτή που να μπορεί να οδηγήσει ηχεία με αυτή την αντίσταση.

Οκ. Θα κοιτάξω όταν πάω σπίτι και θα ενημερώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να αγοράσεις ραδιοενισχυτη τα 100€ δεν φτάνουν. Επίσης το Sub ειναι παθητικό η ενεργό (θελει ρευμα?). Για απλο ολοκληρωμένο noname με ραδιόφωνο και χωρις υποστηριξη για sub πας σε κατι τετοιο ..http://www.skroutz.gr/s/7652177/REACT-AV-1305R.html

Δεδομένων των ηχειων που εχεις δεν προτεινω και κατι καλύτερο..

Εχει και audio out. Αρα αν το sub ειναι ενεργο, με ενα active crossover μπορεις το συνδεσεις..

Επεξ/σία από graphist83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...