Προς το περιεχόμενο

creative sb tactics rage 3d wireless firmware upgrade failed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα το σαββατο που μας περασε τα εν λογο ακουστικα απο το πλαισιο σε πολυ καλη τιμη, γενικα εμεινα ευχαριστημενος, ενταξει δε θα γραψω και μουσικη με αυτα

χθες το απογεμα ειδα οτι υπαρχει νεο firmware και κατεβασα να το περασω. σε αυτα τα ακουστικα στο ζιπ αρχειο που κατεβαζεις εχει 2 firmware το ενα για τα ακουστικα και το αλλο για το δεκτη

κανω αναβαθμιση το δεκτη ολα οκ προσπαθω να κανω και το headset αλλα στο τελος μου εβγαλε δεν ολοκληρωθηκε και μπρικαραν τα πηρα στο χερι

τωρα δεν συνδεονται παρα μονο αναβοσβηνουν προσπαθησα και τα ανοιξα και αποσυνδεσα τη μπαταρια αλλα τιποτα

τωρα τα πηρα πριν απο 3 μερες τι γινεται εχω doa? γενικα πως πρεπει να κινηθω με το πλαισιο για να μη χασω τα λεφτα μου

απαραδεκτοι εκει στην creative εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα τα συγκεκριμενα firmware προκαλουν μπρικαρισμα και τα αφηνουν για κατεβασμα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα λειτουργίας σε μια συσκευη δε πραγματοποιείς καμμία ενημέρωση.

Αν παρόλα αυτά μπείς στη διαδικασία ,διάβασε τουλάχιστον τι διορθώνει.

Αν δεις οτι δε σε αφορά,καμπανάκι δεύτερο,μη πραγματοποιήσεις την ενημέρωση.

Αν στην απόδειξη αναγράφει ''εγγύηση πλαισιου 1 χρόνος'' το πας στο κατάστημα ,δε λες τίποτα για ενημερωσεις κτλ.

Διαπιστώνουν τη δυσλειτουργία και στο αντικαθιστούν.

Αν δεν είναι πλαισίου η εγγυηση,θα πάει creative αντιπροσωπεία και θα περιμένεις.

Είναι δύσκολο να διαπιστωσεις οτι έγινε ημιτελής διαδικασία ενημέρωσης και θα στο αντικαταστήσουν.

Όταν με το καλό το παραλάβεις λειτουργικό μη ξεχάσεις να κάνεις ενημέρωση πάλι!

Απαράδεκτοι όσοι δε διαβάζουν αυτά που οι απαράδεκτοι κατασκευαστές συντάσουν να διαβάσει ο ενδιαφερόμενος και με τη συγκατάθεση-αποδοχή του γίνονται όλα.

Τα λεφτά σου τα έχασες λόγο της πράξης σου ή μη.

Καλή συνέχεια

• Moderators
Δημοσ.

πηρα το σαββατο που μας περασε τα εν λογο ακουστικα απο το πλαισιο σε πολυ καλη τιμη, γενικα εμεινα ευχαριστημενος, ενταξει δε θα γραψω και μουσικη με αυτα

χθες το απογεμα ειδα οτι υπαρχει νεο firmware και κατεβασα να το περασω. σε αυτα τα ακουστικα στο ζιπ αρχειο που κατεβαζεις εχει 2 firmware το ενα για τα ακουστικα και το αλλο για το δεκτη

κανω αναβαθμιση το δεκτη ολα οκ προσπαθω να κανω και το headset αλλα στο τελος μου εβγαλε δεν ολοκληρωθηκε και μπρικαραν τα πηρα στο χερι

τωρα δεν συνδεονται παρα μονο αναβοσβηνουν προσπαθησα και τα ανοιξα και αποσυνδεσα τη μπαταρια αλλα τιποτα

τωρα τα πηρα πριν απο 3 μερες τι γινεται εχω doa? γενικα πως πρεπει να κινηθω με το πλαισιο για να μη χασω τα λεφτα μου

απαραδεκτοι εκει στην creative εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα τα συγκεκριμενα firmware προκαλουν μπρικαρισμα και τα αφηνουν για κατεβασμα

Πήγαινε τι πίσω αλλά μην πεις ότι πηγές να περάσεις firmware θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης (πέφτει στην ίδια λογική με την αποτυχημένη αλλαγή bios σε μητρική), τα firmware update σε πληκτρολόγια ποντίκια κτλ τα θεωρώ αρχηστα συνήθως το μόνο που διορθωθούν είναι συμβατότητες
  • Like 1
Δημοσ.

τελικα πηγα και μου τα αλλαξανε χωρις πολλα πολλα αν και νομιζω οτι ηταν δικο μουυ το φταιξιμο

τωρα τα πρωτα πουυ πηρα ελεγε να τα φορτισεις 8 ωρες στην αρχη τωρα τα καινουυργια το ξεχασα και τα φορτισα οπως να ναι

παιζει να παθουν τιποτα?

Δημοσ.

τελικα πηγα και μου τα αλλαξανε χωρις πολλα πολλα αν και νομιζω οτι ηταν δικο μουυ το φταιξιμο

τωρα τα πρωτα πουυ πηρα ελεγε να τα φορτισεις 8 ωρες στην αρχη τωρα τα καινουυργια το ξεχασα και τα φορτισα οπως να ναι

παιζει να παθουν τιποτα?

οχι.

α.δεν υπαρχει πλεον 8 ωρες.οι μπαταριες ειναι Li-ion /li-po. δεν ειναι Ni-mh /ni-cd για να λενε οτι φορτισε 8 ωρες.θα φορτισουν οσες ωρες χρειαζεται.

β.λογω Li-po/li-ion δεν υπαρχει θεμα αν δεν φορτιστουν πληρως.δεν εχουν φαινομενα μνημης κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...