Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Μου χαλασε το πλυντηριο,φωναξα ειδικο, επισκευαζεται αλλα μαλλον δεν με συμφερει...

Τι να το κανω ομως? Ανακυκλωση? Ανταλλακτικα? Μπορει καποιος να με βοηθησει????

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!

Μου χαλασε το πλυντηριο,φωναξα ειδικο, επισκευαζεται αλλα μαλλον δεν με συμφερει...

Τι να το κανω ομως? Ανακυκλωση? Ανταλλακτικα? Μπορει καποιος να με βοηθησει????

Ανακυκλωση. Εφοσον παρεις καινουργιο ζητα να το παρει το καταστημα απο οπου θα αγορασεις

Δημοσ.

τα πλυντήρια πιάνουν από 30 με 50 ευρώ άμα τα πας στο κατάλληλο μέρος...έτσι μου είχε πει ένας γύφτος που βοήθησα να ανεβάσει ένα πλυντήριο στην καρότσα του...αλλά δεν ρώτησα ποιο είναι αυτό το μέρος

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι. Σε αυτούς που παίρνουν scrap.

Αλλά δε νομίζω ότι θα δώσουν την ίδια τιμή στον οποιονδήποτε που θα έδιναν και σε ένα παλιατζή. Για τον πολύ απλό λόγο ότι ο παλιατζής του πάει πράμα συνέχεια και το έχουν παζαρέψει.

Αν έσκαγε μύτη ο κάθε άσχετος με ένα πλυντήριο πχ πάνω στο αυτοκίνητο που είναι ξεκάθαρα ότι βιάζεται να το ξεφορτωθεί δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά που θα του έδιναν θα άξιζαν για τη βενζίνη που θα έκαιγε

ΥΓ Και κάτι σημαντικό. Με δεδομένο ότι τα μέταλλα πωλούνται ανάλογα με το βάρος τους, μην μπερδευτεί κανείς και πει "α, θα βγάλω πολλά αφού το πλυντήριο είναι πολύ βαρύ". Τα πλυντήρια έχουν μέσα τους κάτι βαριές τσιμεντένιες πλάκες έτσι ώστε να είναι σταθερά και να μην "χοροπηδούν" πχ στο στίψιμο. Αυτό όμως το "βάρος" δεν το πληρώνει κανείς γιατί δεν είναι μέταλλο

Δημοσ.

Όποια συσκευή μου χαλάσει, την ξεκοιλιάζω και βγάζω οτιδήποτε μπορεί να μου φανεί χρήσιμο. Μετασχηματιστές, μοτέρ, βηματικά μοτέρ, πλεξούδες με καλώδια, πολλά μπορείς να βρεις μέσα. Φυσικά αν δεν ασχολείσαι με το σπορ, οκ, τι να τον κάνεις τον μετασχηματιστή, αλλά εγώ ασχολούμαι. :P

Οτιδήποτε πιο "εξειδικευμένο" (π.χ. παλμοτροφοδοτικού κάποιου παλιού εκτυπωτή) που δε βρίσκει ευρεία χρήση, το σπρώχνω στο eBay. Βγάζω κάτι ψιλά, σώζω και κάποιον άλλο απ' το να πετάξει τη συσκευή του.

ΥΓ Και κάτι σημαντικό. Με δεδομένο ότι τα μέταλλα πωλούνται ανάλογα με το βάρος τους, μην μπερδευτεί κανείς και πει "α, θα βγάλω πολλά αφού το πλυντήριο είναι πολύ βαρύ". Τα πλυντήρια έχουν μέσα τους κάτι βαριές τσιμεντένιες πλάκες έτσι ώστε να είναι σταθερά και να μην "χοροπηδούν" πχ στο στίψιμο. Αυτό όμως το "βάρος" δεν το πληρώνει κανείς γιατί δεν είναι μέταλλο

Ορισμένα (ακριβότερα) πλυντήρια έχουν μαντέμι για βάρος. Το οποίο και πάλι, δεν είναι και το πιο ακριβό μέταλλο, αλλά είναι μέταλλο. Τα περισσότερα βέβαια έχουν ... τσιμέντο.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα πληντιριο και είναι χαλασμένο αν μπορείτε να το πάρετε με 50ευρο δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά εγώ έχω ανάγκη και δεν μπορώ να το φτιάξω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...