pafel82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα ( ;-p ) και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ
meletis_m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα ( ;-p ) και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ Παρόμοιο θέμα έχω με το KingZone N5 Λογικά πρέπει να ξαναπεραστει το Firmware, το Play Store δουλεύει κανονικά?
pafel82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ναι δουλευει κανονικα και το ειδα αφου του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το χρησιμοποιησα για να ξαναπερασω εφαρμογες.οποτε κ εσυ δεν το εχεις λυσει....;;;
meletis_m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ναι δουλευει κανονικα και το ειδα αφου του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το χρησιμοποιησα για να ξαναπερασω εφαρμογες.οποτε κ εσυ δεν το εχεις λυσει....;;; Εχω βρει το Firmware αλλά κατι γίνεται με τους οδηγούς συσκευής
pafel82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δηλαδη?ειναι σαν να ξανακανουμε εγκατασταση το android απο το μηδεν?αν τα rootαρουμε μπορει να λυθει πιστευεις??
AlienTechGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με root δε πρόκειται να λυθεί. Η μόνη σου ελπίδα είναι, πέρασμα της ROM ξανά, όπως αναφέρθηκε. 1
pafel82 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μαλιστα....αν και δεν ξερω πως γινεται αυτο θα το κοιταξω στο ιντερνετ,ευχαριστω πολυ
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εχω βρει το Firmware αλλά κατι γίνεται με τους οδηγούς συσκευής Αν εχει μτκ επεξεργαστη(το πιθανοτερο,χωρις να εχω ψαξει), θα κατεβασεις τον ντραιβερ,θα πας διαχειρηση συσκευων,και εκει που βλεπεις με κιτρινο τριγωνακι το τηλεφωνο σου,δεξι κλικ,ενημερωση προγραμματος οδηγησης,και θα επιλεξεις οχι αυτοματα,αλλα χειροκινητα και θα δωσεις το path οπου υπαρχει το .inf που κατεβασες.... Δες και βιντεος στο τιουμπ...καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα ( ;-p ) και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ Το πιο απλο, το δοκιμασες;;;. Κατεβασε μια εφαρμογη καμερας απο το στορ,και δες αν δουλευουν οι καμερες.... Αν ναι,κανε ο,τι σου γραψαν οι πιο πανω. Αν οχι,ψαχνεσαι για hardware problem,και οχι software.... Απιθανο μου μοιαζει για προβλημα με τον kernel( θα εξηγουσε οτι δεν ειναι hardware ,αλλα δεν λειτουργουν και third party apk's)....
fireman82 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 με τη εφαρμογη ρετρικα γινοταν παλι το ιδιο απλα αντι για αναποδα με εδειχνε κανονικα η μπροστινη καμερα,στην πισω δεν γυρνουσε με τιποτα
giani57 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα ( ;-p ) και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ Φιλε μου η πισω καμερα θελει αλλαγη, το εχω τσεκαρει(ειχα αγορασει δυο και σκατζαρισα τις πισω καμερες) και επισης εχω επικοινωνησει με την homtom στην κινα. Αν βρεις καπου καμερα, χρειαζομαι κι εγω!
giorgosfous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/9/2016 στις 11:04 ΠΜ, giani57 είπε Φιλε μου η πισω καμερα θελει αλλαγη, το εχω τσεκαρει(ειχα αγορασει δυο και σκατζαρισα τις πισω καμερες) και επισης εχω επικοινωνησει με την homtom στην κινα. Αν βρεις καπου καμερα, χρειαζομαι κι εγω! Στις 1/9/2016 στις 11:04 ΠΜ, giani57 είπε Φιλε μου η πισω καμερα θελει αλλαγη, το εχω τσεκαρει(ειχα αγορασει δυο και σκατζαρισα τις πισω καμερες) και επισης εχω επικοινωνησει με την homtom στην κινα. Αν βρεις καπου καμερα, χρειαζομαι κι εγω! Επειδή κι εγώ είχα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι η εξής: Είχε ξεκουμπώσει η πίσω κάμερα. Ανοίξτε το πίσω καπάκι βγάλτε τη μπαταρία. Ξεβιδώστε τις βίδες ανοίξτε προσεκτικά το καπάκι που είναι η κάμερα. Κουμπώστε την κάμερα στη θέση της. Ξανακλείστε το καπάκι με τις βίδες και αφού τοποθετήστε τη μπαταρία ανοίξτε το τηλέφωνο και η κάμερα λειτουργεί κανονικά.
KyrGR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αν είχε ξεκουμπωσει ή κάμερα θα υπήρχε το κουμπί εναλλαγής και θα έριχνε μαύρο ή force close. Sp flash tools χρησιμοποίησε για να ξαναριξεις το firmware ή root και αλλάζεις λειτουργικό. Δες πρώτα αν εφαρμογές όπως barcode scanner πχ έχουν πρόσβαση στην κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα