Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 http://www.skroutz.gr/s/8407101/Powertech-Cable-DisplayPort-male-HDMI-male-3m-DP017.html Περνεις ένα τέτοιο καλώδιο και τελείωσες, και τα 2 είναι ψηφιακές συνδέσεις δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα και με αντάπτορα του κιλου κάνεις την δουλεία σου πχ http://www.skroutz.gr/s/7988928/De-Tech-DisplayPort-male-HDMI-female-Full-HD-18219.html Ο αντάπτορας που αναφέρθηκε παραπάνω στα 80 φεύγω ευρώ είναι active θα σου χρειαζόταν μόνο σε περίπτωση που ήθελες να κάνεις eyefinity με 3ις η παραπάνω οθόνες
domino Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σίγουρα; Έτσι και αλλιώς δεν πειράζει θα πάρω μια από τις δύο που επέλεξα τελευταία οι οποίες έχουν hdmi Το οποίο είναι μεγάλο δίλημμα αν και κλείνω περισσότερο προς την LG, αλλά και εκεί με μπερδεύει λίγο το d-sub
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σίγουρα; Έτσι και αλλιώς δεν πειράζει θα πάρω μια από τις δύο που επέλεξα τελευταία οι οποίες έχουν hdmi Το οποίο είναι μεγάλο δίλημμα αν και κλείνω περισσότερο προς την LG, αλλά και εκεί με μπερδεύει λίγο το d-sub Ναι σιγουρα , προβλημα υπαρχει σε μετατροπες αναλογικο σε ψηφιακο , ψηφιακο σε ψηφιακο δεν εχει προβληματα , οτι αλλαγη και αν κανεις απο dp se hdmi η και dvi (το μονο που δεν μπορεις να δουλεψεις ειανι να περασεις ηχο στο dvi αν και εχω ενα adaptor της amd που ειναι dvi se hdmi και μου δινει ηχο κανονικα στην τηλεοραση
croesus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Να ζητήσω, με την ευκαιρία και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω έναν server, ο οποίος έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, στον οποίο δεν έχω κάποια συνδεδεμένη οθόνη, δεν τη χρειάζομαι άλλωστε. Επειδή όμως κάποιες φορές είναι απαραίτητο να συνδέσω οθόνη, η δική μου [DELL U2715H] όμως έχει μόνο display port & hdmi port. Γι' αυτό ψάχνω ένα αντάπτορα από dsub σε dp ή hdmi. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα