Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω μια οθονη υπολογιστη dell

αυτο που ειδα ομως ειναι οτι εχει εξοδους vga και display port

εγω ομως στο pc εχω vga ,dvi και hdmi  αφου απογοητευτηκα λιγο εψαξα και βρηκα οτι υπαρχει ανταπτορας για display port σε hdmi

το εχει δοκιμασει κανεις???

θα λειτουργει κανονικα??? 

ή να παρω μια που εχει εξοδο hdmi αν και δεν θελω αυτη αλλα την αλλη

ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση για την εικόνα , απλά να ξέρεις ότι το Display Port δεν βγάζει ήχο. Έχω αντάπτορα και η ποιότητα είναι ίδια με HDMI ( τουλάχιστον στην οθόνη που έχω ).

Δημοσ.

OXI δεν θα δουλέψει(ούτε εικόνα, ούτε ήχος , τίποτα ), οι αντάπτορες που είδες ότι υπάρχουν είναι για να μετατρέψουν την έξοδο ενός υπολογιστή με displayport σε hdmi είσοδο στην οθόνη. Το ανάποδο που θες εσύ ΔΕΝ γίνεται. Γενικά ψάξε πριν αγοράσεις το θέμα αυτό έχει ξαναθιχτεί. Εγώ το έμαθα δυστυχώς αφού έκανα την αγορά .

Δημοσ.

OXI δεν θα δουλέψει, οι αντάπτορες που είδες ότι υπάρχουν είναι για να μετατρέψουν την έξοδο ενός υπολογιστή με displayport σε hdmi είσοδο στην οθόνη. Το ανάποδο που θες εσύ ΔΕΝ γίνεται. Γενικά ψάξε πριν αγοράσεις το θέμα αυτό έχει ξαναθιχτεί. Εγώ το έμαθα δυστυχώς αφού έκανα την αγορά .

Σωστά , έχω υπολογιστή με DS σε HDMI οθόνη. Δεν γνώριζα ότι το αντίθετο δεν παίζει και ευτυχώς που υπάρχουν εδώ χρήστες ποιο σχετικοί με το άθλημα.

Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα, να είστε καλά ρε παιδιά, από χτες διαβάζω και διαβάζω για τις οθόνες και όλα πονεσαν τα μάτια μου, ευτυχώς που ρώτησα.. Την έχω ξαναπατησει με ανταπτορες και τέτοια γιαυτό τώρα είμαι πιο προσεκτική

Υπάρχουν pc που να βγάζουν έξοδο display port;

Και αφού δεν γίνεται να προτιμήσω hdmi?

Ο υπολογιστής έχει και vga αλλά και hdmi

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν μου ανοίγει μάλλον γιατί είμαι από κινητό, Dell είναι;

Ναι την είδα και αυτή

Για την δεύτερη που έβαλα τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...