slk200gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 εδω και κατι μερες εστησα ενα synology( Diskstation DS216j),γενικος δεν μπορω να πω οτι παιδευτικα ηταν σχετικα ευκολο.Αυτο που βασικα θελω να κανω ειναι sync στο ταμπλετ (ipad) και σο τηλεφωνο samsung s7.Exω εγκαταστησει της αντιστοιχες εφαρμογες και στα 3 μηχανακια ,εχω δωσει δικαωματα ,μου λεει οτι τρεχει κανονικα (στο τηλεφωνο μου λεει συνεχεια οτι ειναι συνδεδεμενο )ομως δεν βλεπω να ανεβαινουν τα υπαρχοντα αρχεια ουτε βεβαια καποια καινουρια που βαζω (φωτο κτλ ),ειναι και που μου διαφευγει?επισης δεν βλεπω και καποια manual επιλογη για sync ,γεικος μου λεει οτι δουλευει κανονικα αλλα δεν κανει τιποτα καποια ιδεα?
nik5163 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θα με ενδιέφερε φίλε κι εμένα η απάντηση στο ερώτημά σου. Δεν έχω NAS αλλά σκοπεύω να αποκτήσω το ίδιο μοντέλο. Έψαξα και βρήκα αυτό: Site: cloudstation αν κάνεις αναζήτηση στη σελίδα με cloud station λέει ότι είναι ένα add-on που μπορείς να το εγκαταστήσεις και να κάνεις sync με cloud αλλά και με συσκευές windows/android κλπ. Βέβαια το setup πάνω στο synology είναι άλλο θέμα ( ).
slk200gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θα με ενδιέφερε φίλε κι εμένα η απάντηση στο ερώτημά σου. Δεν έχω NAS αλλά σκοπεύω να αποκτήσω το ίδιο μοντέλο. Έψαξα και βρήκα αυτό: Site: cloudstation αν κάνεις αναζήτηση στη σελίδα με cloud station λέει ότι είναι ένα add-on που μπορείς να το εγκαταστήσεις και να κάνεις sync με cloud αλλά και με συσκευές windows/android κλπ. Βέβαια το setup πάνω στο synology είναι άλλο θέμα ( ). ΤΟ εχω κανει,υποτιθεται οτι δουλευει αλλα δεν συγχρονιζει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα