Προς το περιεχόμενο

windows 7 or 8.1 or 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, Ποιο απο τα 3 λογισμικα να επιλεξω στν σταθερο της υπογραφης μου, δεν μ ενδιαφερει πολυ το  gaming αλλα να ειναι γρηγορα ασχολουμε με  προγραμματισμο κυριως (netbeans,android studio) και αλλα προγραμματα σχετικα με την σχολη μου. Αυτη την στιγμη εχω τα 7 αλλα χρειαζονται φορματ. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, Ποιο απο τα 3 λογισμικα να επιλεξω στν σταθερο της υπογραφης μου, δεν μ ενδιαφερει πολυ το  gaming αλλα να ειναι γρηγορα ασχολουμε με  προγραμματισμο κυριως (netbeans,android studio) και αλλα προγραμματα σχετικα με την σχολη μου. Αυτη την στιγμη εχω τα 7 αλλα χρειαζονται φορματ. Ποια ειναι η γνωμη σας?

αφου ησουν κοντα σε φορματ, καλο ηταν να εβαζες τα 10αρια πριν τις 30/7, να τα ενεργοποιουσες ΔΩΡΕΑΝ, και μετα εβλεπες αν σου εκαναν ή οχι.....!!!!! 

Δημοσ.

αφου ησουν κοντα σε φορματ, καλο ηταν να εβαζες τα 10αρια πριν τις 30/7, να τα ενεργοποιουσες ΔΩΡΕΑΝ, και μετα εβλεπες αν σου εκαναν ή οχι.....!!!!! 

Αυτό όμως προϋποθέτει ότι έχουμε αεκτζίδικα windows!

Οι υπόλοιπες μαϊμούδες που αναβαθμίστηκαν σε χιμπατζή δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλεύουν για πολύ καιρό.  ;)

• Like 2
Δημοσ.

εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα και επειδή τυχαίνει να έχω δοκιμάσει όλα τα λογισμικά που αναφέρεις έχω  να σου πω ότι τα 8.1 είναι πολύ πιο γρήγορα και εύχρηστα απο τα 10 τα 8.1 πάλι είναι βολικά αλλά για να έχεις έναν υπολογιστή που δεν θα χρειάζεται format κάθε μήνα και θα είναι πλήρως λειτουργικός και γρήγορος σου προτείνω 7 όπως μου πρότειναν και εμένα απο αυτό το site αλλά και επειδή είναι ένα λογισμικό αρκετών χρόνων και εχει λάβει πολλές ενημερώσεις αλλά και έχει μεγάλη υποστήριξη από την Microsoft αλλά και από τους πελάτες της  

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα, το πιο γρήγορο και ταυτόχρονα σταθερό λειτουργικό αυτή τη στιγμή είναι τα Windows 8.1 64-bit professional με Update 1.

Ρυθμισμένα με fast/ultra-fast boot και start στο desktop.

Υ.Γ.: Τα Win10 είναι ένα λειτουργικό που η MS έχει προσπαθήσει πολύ να το κάνει αρεστό στον κόσμο και να το 'επιβάλλει΄ ας πούμε, έχει κάποια ωραία σημεία και integration, είναι ασφαλές, είναι μοντέρνο, αλλά δεν παραμένει να είναι αργό, σε σημείο sluggish μερικές φορές, να είναι unstable και να βαραίνει με τον καιρό - με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.

Ίσως μετά από 1-2 χρόνια και πολλές αναβαθμίσεις να γίνει πιο γρήγορο και πιο σταθερό.

Προς το παρόν από άποψη σταθερότητας, Windows 7 > Windows 8.1 (με πολύ μικρή διαφορά) > Windows 10.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τελικα επελεξα να βαλω τα windows 8.1 pro with update πολυ πιο γρηγορα απο τα 7 και smooth. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τελικα επελεξα να βαλω τα windows 8.1 pro with update πολυ πιο γρηγορα απο τα 7 και smooth. 

ευγε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...