tak.inc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είναι σωστό η περιτό να τοποθετήσω μια κάρτα γραφικών ενώ υπάρχει ήδη μια ενσωματωμένη με τον επεξεργαστή ;;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ανέφερε ποια είναι τα κομμάτια ακριβώς και τι χρήση κάνεις.
tak.inc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θέλω να χτίσω ένα desktop που να είναι γρήγορο και να έχει καλή κάρτα γραφικών.
rafinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Επειδή μάλλον δεν είσαι και πολύ γνώστης του θέματος. Το ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής δεν σημαίνει ότι αυτή η "κάρτα" αντέχει να παίξει παιχνίδια, να κάνει rendering video κτλ. Για απλή χρήση browsing και office είναι υπεραρκετή αυτή η κάρτα και σε ορισμένες (λίγες) περιπτώσεις μπορεί να παίξει και παιχνίδια, απλά αν θέλεις όντως να κάνεις βαριά χρήση (ή και μέτρια) πρέπει να βάλεις έξτρα κάρτα γραφικών.
tak.inc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ rafinos Ναι δεν γνωρίζω τους υπολογιστές απο τεχνικής μεριάς.Μπορείς να μου προτείνεις τα κομμάτια για να χτίσω ενα desktop πες μου μέσα απο τον skroutz που έχει πιο μεγάλη ποικιλία.Θέλω το τροφοδοτικό να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται να υπάρχει καλή μητρική με σύνδεση ενος HDMI τουλάχιστον 5 θύρες usb και να υπάρχει πολύ καλή κάρτα γραφικών.
rafinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα. Και θα λάβεις πάρα πολλές απαντήσεις από όλο το φόρουμ.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα στην παρακάτω ενότητα έχοντας συμπληρωμένη την φόρμα. http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα