Satosman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα, Ενας φιλος μου εχει ρουτερ περιπου 40 μετρα μακρια απο το δικο μου σπιτι. Δεν πιανω το wifi του. Ετσι ριξαμε ethernet καλωδιο. Η μια ακρη ειναι στο ρουτερ του και η αλλη στον υπολογιστη μου. Ολα τελεια. Βεβαια θελω να συνδεσω και αλλες συσκευες και το connectify και αντιστοιχα προγραμματα μου κανουν νερα. Ασε που πρεπει να εχω συνεχεια αναμμενο τον υπολογιστη κτλ. Ετσι πηρα το παρακατω repeater TP Link TL-WA850RE Αυτο εχει εισοδο ethernet. Η ιδεα μου ηταν λοιπον να παει η αλλη ακρη στο repeater και να δωσω μετα wireless στις υπολοιπες συσκευες. Στο μανουαλ δεν εχει πως να συνδεσεις ενσυρματα το repeater με το ρουτερ. Καμια ιδεα? Μεχρι τωρα δουλευει αλλα οχι στα παντα. Δηλαδη μπαινω στο google αλλα οχι στο σκαιπ. Δεν ξερω αν εχει να κανει κατι με ports κτλ. Οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα πολυ! Ευχαριστω
Lolarikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα πρέπει λογικά να το ρυθμίσεις σε λειτουργία AP. Οπότε το βάζεις στην πρίζα και συνδέεις τον υπολογιστή σου με αυτό μέσω καλωδίου Ethernet. Μπαίνεις στο Interface του βάζοντας στον φυλλομετρήτη την IP του, όπως αναγράφεται λογικά πίσω από την συσκευή. Ακολουθείς τος οδηγίες που αναφέρονται στο Manual για να το λειτουργήσεις σαν AP. Λες ότι δεν έχει οδηγίες, αλλά πειραματιζόμενος έβγαλες την άκρη. Οπότε όλα κομπλέ. Το ότι δεν σου ανοίγει συγκεκριμένες σελίδες ίσως να είναι θέμα λειτουργικού/λογισμικού και όχι συνδεσμολογίας/παραμετροποίησης.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 οπως βλεπω στο manual παιζει και σαν access point.οποτε εγω θα εκανα τα παρακατω. α.firmware update. β.σεταρισμα σαν access point με κλειστο Dhcp. αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε το Repeater 192.168.1.200.να ειναι στο ιδιο δικτυο. δωσε διαφορετικο ssid απο το αρχικο ρουτερ και αλλο καναλι. αν ρωταω gateway το tp link του βαζεις την Ip του adsl router.το ιδιο μπορεις και για dns αμα δεν ξερεις τα Dns του παροχου σου αν και τα βρισκεις ευκολα.αν θες να παιρνεις με καλωδιο σε καποιο Pc σου βαζεις ενα switch Πιο πριν και απο το switch στο tp link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα