Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα με την "Διαχείριση Συσκευών" της Google. Ενώ έχω ενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται, όταν τσεκάρω στο ADM να δω που είναι η συσκευή μου, μου λέει ότι δεν έχω καμία ενεργή συσκευή Android.

Δοκίμασα και μερικά solutions που βρήκα στο internet, όπως εκκαθάριση δεδομένων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η συσκευή μου παρεμπιπτόντως, φαίνεται κανονικά στο ιστορικό συσκευών του Google λογαριασμού μου.

Το πρόβλημα το έχω όχι μόνο στο LG G4 που έχω τώρα, αλλά σε όλες τις συσκευές που συνδέω με αυτόν τον λογαριασμό.

Να φτιάξω νέο λογαριασμό δε παίζει, γιατί έχω μερικά παιχνίδια αγορασμένα στον τωρινό μου λογαριασμό, και δε θέλω να τα χάσω.

Καμία ιδέα; Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα πρόσφατα;

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.

Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.

Εννοείται πως η συσκευή μου είναι συνδεδεμένη στο internet. Δοκίμασα μάλιστα, και μέσα από το κινητό, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.

Εννοείται πως η συσκευή μου είναι συνδεδεμένη στο internet. Δοκίμασα μάλιστα, και μέσα από το κινητό, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό μπορείς να το φτιάξεις αλλά είναι βαρετό. Υπάρχουν λύσεις και τις έχει ο καλύτερος μας φίλος (google)

Επίσης μπορείς να βάλεις και 2 google acounts αν θες στη συσκευή σου και end of story. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το play store μιας και θα υπάρχουν και τα 2 acounts μέσα. 

Δημοσ.

Αυτό μπορείς να το φτιάξεις αλλά είναι βαρετό. Υπάρχουν λύσεις και τις έχει ο καλύτερος μας φίλος (google)

Επίσης μπορείς να βάλεις και 2 google acounts αν θες στη συσκευή σου και end of story. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το play store μιας και θα υπάρχουν και τα 2 acounts μέσα.

Στο Google κοίταξα, αλλά δε βρήκα κάτι που να "έπιασε". Τώρα, ή έχω χάσει τις ικανότητες μου στο Googling, ή δε ξέρω πραγματικά.

Έχεις κάποιον οδηγό υπόψιν;

2 λογαριασμούς δε θέλω για αρκετούς λόγους. Προτιμώ να φτιάξω αυτόν που έχω ήδη.

Παρεμπιπτόντως, για κάποιο περίεργο λόγο, βρίσκει κανονικά ένα Xperia M2 που είχα παλιά. Από τότε, έχω αλλάξει και έχω συνδέσει παρά πολλές συσκευές στον λογαριασμό μου, χωρίς να εμφανίζεται καμία από αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...