Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 @ aliexpress @ 27.40euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι βίντεο? Εδώ με δε αφήνει να ανεβάσω μια φωτο με το τι παρέλαβα. (1.5ΜΒ)

Η πρόταση του

What about you keep the band and we refund you $25 USD as compensation for that mistake? With the refund, you can only pay extra 5 USD to buy a MI band 2 and you can send this 1S as a gift to your family and friends. ok?

Take the money and run? Ή να απαιτήσω full refund? ( στο οποίο μαλλον θα πρέπει να στείλω πίσω όλο το πακέτο με δικά μου έξοδα?)

Πάρε τα λεφτά που σου λέει, χαμένος θα βγεις αν το στείλεις πίσω! Δεν είναι paypal να σου επιστρέψει τα έξοδα αποστολής!

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε φωτό δε με άφηνε να ανεβάσω και του το έστειλα στο email. Τι λέτε για την προσφορά που μου έκανε?

Υπάρχει περίπτωση να απαιτήσω full refund και να πάρω τα λεφτά μου ( όλα? ) ή να μου στείλει

αυτό που παρήγγειλα χωρίς να του στείλω πίσω το άλλο? ( στα ΕΛΤΑ που το έψαξα για μικρό δέμα ζητάν 27Ε )

Αν δεχτώ το refund πότε θα δω τα λεφτά στην κάρτα? Έχω άλλες 35 μέρες για dispute

Δημοσ.

Με 35 ευρώ παίρνεις και το MiBand 2, και σου μένει και αυτό που σου έχουν στείλει...Τίμιο μου φαίνεται και ο πωλητής το δέχτηκε χωρίς φωτό και βίντεο.

Δημοσ.

Ήταν η πρώτη μου αγορά από κει...και για το γαμώτο λέω να το παλέψω. Αν έτυχε μόνο σε μένα οκ.

Αλλά πιστεύω ότι το κάνει συστηματικά. Με τη διαφορά ισοτιμίας θα μου βγει το 1s κοντά 10-12 ευρώ. Άρα

ξεπουλάει κάτι που θα του έμενε στο ράφι.

Το θέμα είναι όταν στην αγορά ήταν δωρεάν τα μεταφορικά τι μπορεί να μου αφαιρέσει από το refund?

Υπάρχει περίπτωση το Aliexpress αν δεχτεί full refund να με αναγκάσει να το στείλω με δικά μου έξοδα?

• Moderators
Δημοσ.

Η πρόταση του

What about you keep the band and we refund you $25 USD as compensation for that mistake? With the refund, you can only pay extra 5 USD to buy a MI band 2 and you can send this 1S as a gift to your family and friends. ok?

Δηλαδη σου λεει αν καταλαβα καλα να αγορασεις 5 δολαρια το απλο το οποιο δεν παρηγγειλες. Σαν να προσπαθει να γλυτωσει το ταλιρακι σε πρωτη φαση αφου θα επρεπε να σου κανει φουλ refund ή να σου στειλει εκ νεου το σωστο. Αν θελει πισω το λαθος, θα του ελεγα να μου δωσει προκαταβολικα 5-10 δολαρια (οσο ειναι τα μεταφορικα) για να το στειλω Κινα.

Δημοσ.

Μην το στειλεις πίσω χαμένος θα βγεις.

Κατά τ αλλά κάνε κάποια άλλη ενέργεια και κράτα αυτό που έχεις με την λάθος παραγγελία μην το στελνεις πίσω θα χρεωθεις τα μεταφορικα άδικα.

Δημοσ.

Με 27 ευρώ τα μεταφορικά δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να το στείλεις πίσω! 

Αλί είναι αυτό και δυστυχώς (απ΄όσα έχω διαβάσει) ζητάει πάντα να στείλεις το προϊόν πίσω με δικιά σου χρέωση..... 

Δημοσ.

Κάνε παζαρια στον πωλητη για το πόσο του refund ή πες του να σου το ξαναστελνει.

Αν θες να το ξαναστείλει όμως κάνε το εξής για να είσαι καλυμμένος. Λοιπον πας να ολοκληρώσεις μία νεα παραγγελία χωρίς να πληρώσεις (αν έχεις revolut κλειδωνεις προσωρινά την κάρτα για να μην τραβήξει λεφτά, ή συνδέεις μία κάρτα που δεν έχει λεφτά). Μόλις πας να πληρώσεις θα σου βγάλει error. Θα πας στο προφίλ θα ανοίξεις την παραγγελία που έκανες κ δεν πληρώθηκε και του λες να κατεβάσει την τιμή στο chat στα 1-2$ κ καλά τα μεταφορικά (στείλε στο μήνυμα σου κ το order number της παραγγελίας που είχες πρόβλημα) ή πες του να σου βάλει τιμή 0.01$ μιας κ αυτό είναι το σωστό.. Έτσι έχεις ξανά κ το υποτυπώδες buyer protection του aliexpress και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το στείλει.

Δημοσ.

Του πρότεινα να μου στείλει το Mi2 και να του στείλω πίσω το 1s με δική του χρέωση. Αρνήθηκε και μου πρότεινε

"I would like to refund you directly". Αυτό τι σημαίνει? Εκτός aliexpress?

Αν μου δώσει όλα τα λεφτά δε θα το κυνηγήσω άλλο. Πραγματικά αν τον πίστευα και ήθελα και το 1s θα του το πλήρωνα

μετά...αλλά είπαμε για το γαμώτο.

Δεν σκοπεύω να το αγοράσω πάλι από τον ίδιο.

Δημοσ.

Του πρότεινα να μου στείλει το Mi2 και να του στείλω πίσω το 1s με δική του χρέωση. Αρνήθηκε και μου πρότεινε

"I would like to refund you directly". Αυτό τι σημαίνει? Εκτός aliexpress?

Αν μου δώσει όλα τα λεφτά δε θα το κυνηγήσω άλλο. Πραγματικά αν τον πίστευα και ήθελα και το 1s θα του το πλήρωνα

μετά...αλλά είπαμε για το γαμώτο.

Δεν σκοπεύω να το αγοράσω πάλι από τον ίδιο.

Τελικά τι έγινε κ πως συμπεριφέρθηκε ο πωλητής; Θέλω να πάρω κατι από αυτόν κ ρωταω για να έχω ιδέα πως λειτουργεί αυτός :)

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει από εδώ http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Miband-Wistband-Bracelet-with-Smart-Heart-Rate-Fitness-Touchpad-OLED/32677212146.html και το παρέλαβα σήμερα.Παραγγελία 20/8 και εφτασε σήμερα το πρωί.

Εώς τώρα ο αδερφός μου είναι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα μπήκαν τα λεφτά στην πιστωτική ( όλο το ποσό ) χωρίς να του στείλω πίσω το mi band 1s.

Δεν έχει τέτοια επιλογή στο dispute αλλά το δέχτηκε ο πωλητής. Οπότε άψογος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...