Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 @ aliexpress @ 27.40euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε τελικά σήμερα απο aliexpress. 

Κομπλέ μεσα σε κουτί ζελατίνα και σφραγοσμενο το band το ίδιο και το protective film μόνο το extra strap είναι fake. 

Για 30.40€ δεν έχω παράπονο 

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορείς να ποστάρεις link από το μαγαζί που το πήρες?

Το λινκ είναι αυτό στο πρώτο ποστ. Αγορά μέσω app του aliexpress 1000 κομμάτια που τελείωσαν. Ήταν κάτι σαν promotion με banner στο app. 27.40 είχε μόνο το band και η τιμή έφτανε μέχρι 30.40 με ptotective film και extra strap σε διάφορα χρώματα. 

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία που το πήρες απο το promotion του αλι.Θα σου το έστειλαν από κάποιο seller.Αμα πας στα orders θα έχει το store που συμμετείχε.μπορεις να τσεκαρεις κ να μας πεις?

Δημοσ.

δες το μαγαζι του πωλητη και πες μας ποιο ειναι!

Ο πωλητής είναι αυτός http://www.aliexpress.com/store/2336004?spm=2114.10010108.0.34.xhq9y3

Το λινκ για αγορά του miband2 από αυτόν τον πωλητή http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-New-Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Miband-Wristband-Bracelet-with-Smart-Heart-Rate-Fitness/32697694321.html?spm=2114.13010608.0.81.ykAFWz

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και σε μένα από aliexpress.....αλλά μου στείλαν το Xiaomi mi band!!!!!!

Ανοίγω dispute ή προσπαθώ να μιλήσω πρώτα με τον πωλητή?

Δημοσ.

Τσαμπα ή αναμονή σου.

Μίλα πρώτα με τον πωλητή και αν δεις τίποτα περίεργο κάνε dispute

(Ελπίζω να έκανες unboxing video ώστε να σε πιστέψουν)

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου..

Μακαρι να σου στείλουν το σωστό και να βγαλεις άκρη.

Πάντα μα πάντα μην ξεχνάτε να βγαζετε βίντεο πριν ανοίξετε συσκευασία!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι βίντεο? Εδώ με δε αφήνει να ανεβάσω μια φωτο με το τι παρέλαβα. (1.5ΜΒ)

Η πρόταση του

What about you keep the band and we refund you $25 USD as compensation for that mistake? With the refund, you can only pay extra 5 USD to buy a MI band 2 and you can send this 1S as a gift to your family and friends. ok?

Take the money and run? Ή να απαιτήσω full refund? ( στο οποίο μαλλον θα πρέπει να στείλω πίσω όλο το πακέτο με δικά μου έξοδα?)

Επεξ/σία από hikesl
Δημοσ.

Τι βίντεο? Εδώ με δε αφήνει να ανεβάσω μια φωτο με το τι παρέλαβα. (1.5ΜΒ)

Σε αφήνει video να ανεβασεις, είναι ένα κλικ πιο κάτω από τις φωτογραφίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...