Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 @ aliexpress @ 27.40euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ...

Το παρήγγειλα απο banggood (1η αγορά δεν εχω ξαναπάρει απο εκεί) και μου έστειλαν το tracking number απο 6/08/16 δείχνει shipped αλλα το tracking number δεν μπορώ να το δω πουθενά σε κανένα site (πχ elta, china post , 17track.net etc)

Ξέρει κάποιος που μπορούμε να το παρακολουθήσουμε το δέμα ??

Απο το site τους πάντως που με πήγε σε μια σελίδα δεν το βρίσκει το δέμα όπως και στον λογαριασμό μου που έχει ενα tracking και εκεί το ίδιο......

Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ ..... ??? 

Oχι φίλε μου,κάνει 4-5 μέρες περίπου για να εμφανιστεί.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην ανησυχείς

Περίμενε 4-5 μέρες και θα σ εμφανιστεί

Γενικά στο banggood κατα 99% είναι αξιόπιστοι οι πωλητές του. Είναι από τα καλά ηλεκτρονικα καταστήματα από κινα μερια.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να βγει και στα γνωστά κινέζομαγαζα σε τέτοια τιμή να το τσιμπήσουμε

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ! Είναι εξαιρετικό, πολύ ανώτερο του mi band 1 s

Από που παρέλαβες ali η bang?  Το δικό μου έφυγε πριν 3 μέρες και ταξιδεύει από ali

Δημοσ.

Όταν πέσει στα κανονικά 15$ θα το σκεφτώ

Όπως άλλωστε έχουν και τα περισσότερα wristband με touch oled οθονη....

Ώρες ώρες απορώ γιατί δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να σχολιάσετε σε ένα τοπικ για προϊόν που δεν έχετε καμία επαφή....

• Like 1
Δημοσ.

Όπως άλλωστε έχουν και τα περισσότερα wristband με touch oled οθονη....

Ώρες ώρες απορώ γιατί δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να σχολιάσετε σε ένα τοπικ για προϊόν που δεν έχετε καμία επαφή....

Την touch oled που την είδες δηλαδη?

Δημοσ.

Αλλο touch oled, και αλλο touch control key. Θα μπορούσε να ειναι touch oled και να εχει την ιδια λειτουργία με το control key, δηλαδη πατωντας την οθονη να αλλαζει αυτο που εμφανιζεται, χωρις να θελει επιπλεον κουμπι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...