Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 2 @ aliexpress @ 27.40euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 ξεκινησε δοκιμασα να παρω αλλα δεν μου περνουσε η καρτα, μετα απο μιση ωρα ειχαν πεσαι στα 1700 και μετα που το τσεκαρα ειχε παει στα 3100 οποτε δεν ξερω τι επαιζε με την διαθεσιμοτητα. Τελικα το πηρα απο bangood και ελπιζω να αξιζει το heart rate monitor που εχει.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΤΑΧΑ δεν θα πει τιποτα. Πριν μιση, αντε βια μια ωρα που τσεκαρα το λινκ, ειχε 2980 κομματια. Δηλαδη απο χθες  ειχαν πουληθει 20 κομματια. Και σε 1 ωρα πουληθηκαν 2980; χαχαχαχα

Πιο πιθανο ειναι να περασε η μια μερα συμφωνα και με αυτο που λεει ο TS στο #1 (απο οτι θυμαμαι η μερα αλλαζει  10:00 ή 11:00 το πρωι (χωρις να παιρνω ορκο) και μηδενισαν το νουμερακι για να μην φανει οτι δεν πουλησαν σχεδον τιποτα και  απλα  δινουν/συνεχιζουν για 2η μερα το 1s το οποιο πριν μια ωρα ειχε τα ιδια σχεδον κομματια που εχει και τωρα διαθεσιμα.

1 ώρα ακριβως κράτησε (ξεκίνησε 10:00 ώρα Ελλάδας σήμερα και όχι από εχθές όπου άνοιξε και το νήμα) για 3.000 κομμάτια και όπως αναφέρθηκε πρόσθεσαν καμιά 2.000 κομμάτια ακόμα έπειτα . Καλά είναι να κατηγορούμε αλλά αν κάποιος έβλεπε πόσα πουλήθηκαν (στο aliexpess φαίνονται ονομαστικά ποιος αγόρασε πόσα και πότε), θα καταλάβει ότι  η τιμή και η ποσότητα ήταν κάτι παραπάνω από αληθινά :)  (5800 κομμάτια πούλησε στο σύνολο)

Δεν αγόρασα μιας κ δεν πιστεύω ότι αξίζει την διαφορά τιμης κ πάλι με το 1s αλλά μην λέμε ότι δεν έδωσαν... Αν φεύγουν 30-60 κομμάτια το λεπτό και πολύ κράτησε 1 ώρα. Μιλάμε για το aliexpress όχι για τα public ή τον γερμανό που βάζουν 10 κομμάτια και το παίζουν 3 μέρες στην τηλεόραση. Και σίγουρα δεν αγοράζουν μόνο οι Έλληνες για να θεωρείται μεγάλο ποσό 3.000 κομμάτια :P

Εγώ πρώτη φορά που το κοίταξα 10.15 είχαν μείνει 2500 κομμάτια και 10.50 είχαν μείνει μόνο με το extra λουράκι και το προστατευτικό 500 κομμάτια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

1 ώρα ακριβως κράτησε (ξεκίνησε 10:00 ώρα Ελλάδας σήμερα και όχι από εχθές όπου άνοιξε και το νήμα)

Αν φεύγουν 30-60 κομμάτια το λεπτό και πολύ κράτησε 1 ώρα. 

Ok τοτε. Διαβαζοντας το πρωι το #1 ποστ δεν εγραφε καπου οτι δεν ετρεχε ηδη. Και αν σκεφτουμε οτι οι Κινεζοι ειναι αρκετες ωρες μπροστα και ελεγε οτι ειναι μονο για 2 Αυγουστου η προσφορα θεωρησα οτι ετρεχε ηδη αρκετες ωρες, πανω απο 15. Ημουν τοσο just πανω στην στιγμη εκκινησης την ωρα που το ειδα δηλαδη που ειχε 2980 (2986 θυμαμαι)  κομματια... 30-60 το λεπτο λες, αρα ειδα το τοπικ και συγκεκριμενα το λινκ, καπου 10-20 δευτερολεπτα μετα την εναρξη της προσφορας...! Πρεπει να ξεκινησω τα τυχερα παιχνιδια σημερα μου φαινεται... :)

Πως εξηγειται οτι το 1s ειχε ηδη πουλησει 350-400 κομματια την στιγμη που το ειδα και το 2 μονο 15; Το πετυχα στη φαση που προσθεσαν 2000 κομματια στο 2 λες; Τα προσθεσαν πριν πεσει κατω απο 1000; Γιατι αν τα προσθεσαν στο τελος δεν βγαινει μαθηματικα ολη η υποθεση...  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Από Banggood δεν με αφήνει να πληρώσω με Paypal καμία κάρτα, ούτε καν την Revolut.

Πληρώνεις κανονικά με χρεωστικη από banggood δεν θέλει paypal. Μόνο με balance γίνεται που δεν συμφέρει με την προμήθεια που κρατάει.

Δημοσ.

Μιλησα με το πωλητη τελικα υπαρχει προβλημα να επιβεβαιωσει τη πληρωμη απο Revolut.

Βλεπω και αλλοι χρηστες ειχαν θεματα με τη συγκεκριμενη καρτα. Τι να παιζει αραγε;

Οταν την επιβεβαιωσει μου ειπε θα σταλει η παραγγελια μεσα σε 7 εργασιμες..

• Like 1
Δημοσ.

Θα περιμένω να πάει 10€ για να το πάρω. :P

Παρατηρώ πάντως ότι αρχίζει και πέφτει αισθητά η τιμή του. Σε κανένα 3-4μηνο θα το αγοράζουμε κάτω από 20€.

• Moderators
Δημοσ.

@billator

βρηκα μολις ανοικτη την καρτελα στον browser 

Δεν εχω κανει refresh φυσικα και αυτη τη στιγμη γραφει ακομα τα κομματια που ειχε εκεινη την ωρα ασχετα που το ρολοι μετραει αντιστροφα. Ακομα καλυτερο το νουμερακι, 2989 ηταν!  :-D

post-83099-0-18309900-1470159858_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μία απορία

Δεν έγιναν αγορες γιατί δεν τους αρέσει η τιμή τού ακόμα ή δεν εγιναν αγορές γιατί δεν τους αρέσει το mi band γενικά σαν προϊόν ;;;

• Moderators
Δημοσ.

Απο ο,τι λεει ο bill που το παρακολουθησε καλυτερα, εγιναν οι αγορες και εφυγαν γρηγορα τα κομματια.

Δημοσ.

Παιδιά ήταν πρώτη μούρη στο καβούρι δύο μέρες με το που έμπαινε στο αλι το έβλεπες μπαμ... επίσης το Ali είναι Ali δεν είναι μαγαζάκι κινεζια φαση, ούτε παμπλικ και γερμανός ειναι... να κοροϊδεύει τον κοσμο

Δεν χρειάζεται να κοροϊδέψει κανέναν...

3000 και 5000 κομμάτια για την καλύτερη τιμή της αγοράς σε μία ωρα είναι αμελητέες ποσοτητες...

• Like 1
Δημοσ.

Θα περιμένω να πάει 10€ για να το πάρω. :P

Παρατηρώ πάντως ότι αρχίζει και πέφτει αισθητά η τιμή του. Σε κανένα 3-4μηνο θα το αγοράζουμε κάτω από 20€.

Αν δεν πέσουν οι πωλήσεις δεν θα πέσει η τιμή. Άρα δεν αγοράζουμε για να πέσει. χαχαχαα

• Like 1
Δημοσ.

Αν καποιος σκοπευει να το χρησιμοποιησει πραγματικα παντως δε νομιζω οτι το να πεσει απο τα 27-28-30€ στα 20€ παιζει ιδιαιτερο ρολο...το πιο πιθανο απο αυτους που περιμενουν το "ψυχολογικο" 20€ για να παρουν ειναι να πιασει λιγο χωρο σε καποιο συρταρι...

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ...

Το παρήγγειλα απο banggood (1η αγορά δεν εχω ξαναπάρει απο εκεί) και μου έστειλαν το tracking number απο 6/08/16 δείχνει shipped αλλα το tracking number δεν μπορώ να το δω πουθενά σε κανένα site (πχ elta, china post , 17track.net etc)

Ξέρει κάποιος που μπορούμε να το παρακολουθήσουμε το δέμα ??

Απο το site τους πάντως που με πήγε σε μια σελίδα δεν το βρίσκει το δέμα όπως και στον λογαριασμό μου που έχει ενα tracking και εκεί το ίδιο......

Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ ..... ??? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...